Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Munggahan

Kénging Ki Hasan
Dipidangkeun dina lapak 24 Juni 2014 07:16:57

Isuk-isuk. Matapoé can meleték. Bray muka jandéla. Langit lénglang. Taya aling-aling. Angin humiliwir. Melengseng seungit taneuh sésa kacébor cihujan kasubuhnakeun.
Geleber. Récét. Jalak Hideung sabubuhan. Ngaliwat lebah jandéla. Panasaran. Lengo diawaskeun. Ngabrul ka wétankeun. Haté gumerentes: Rék ka marana? Tara-tara ti sasari. Isuk kénéh geus tangginas. "Badé cucurak mapag munggahan, Kang!" ceuk nu pandeuri, bangun surti. Kawasna pangapingna. Katara paroman simaan. Bulu hideung meles, luis. Mata seukeut gular-giler. Ngawaskeun rombongan bisi aya nu tinggaleun.
"Akang tos nyaneut? Ngaléob peujit" pokna ngagareuwahkeun. Asa diingetan. Rét kana méja. Puguh tadi téh keur ninyuh kopi. "Wilujeng ngopi Kang! Bangun raos. Kaambung Roti Bakar seungit mantéga!" pungkasna bari nyéréngéh. Geleber muru baturna, sukan-sukan mapag munggahan Romadon.