Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalaki Jeung Pati

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 07 Juni 2014 14:29:53

Gedong duwur kalih samhur manggulingan sepi tingtrim, ya sepi tingtrim. Pepetetan samia murag, duh samia murag…Balingbing, lan jeruk manis…! Toroktok sora campala mungkas dangding kakawèn. Hawar sora gambang dina waruga ngulayab gending rumiang. “ Peuting geus janari leutik.” Gerentesna . Di wiati, bulan cangra mapaèsan simpè. Cengkat muru pajuaran. Reket muka panto lomari. Bray…baju calana salakina ngèntèp kènèh seungit kamper, diteuteup pinuh kasono. Rèt di tukangeun panto lomari, aya gambar duaan keur nyanding mangsa pangantènan.” Engkang iraha mulih?” Harewosna gumeter pangharepan. Salaki anu kapiati, teu puguh raratan, aya nu mawa. Warsih demi warsih kalarung teu warta teu carita. Peuting ayeuna, panceg tilu puluh genep taun ngahiang taya raratan. Rus-ras mangsa anu èndah. Bari juuh cipanon bar ngampar sajadah. Tahajud. Aya dunga wirid kulawu ngabelesat lir jamparing nurih dumeling . Jumerit anu dikaniaya.Teu di wates Hijabna, di ijabah. Pinasti amprok isuk jaganing pageto di alam kalanggengan, nyacapkeun kasono. Amin.