Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Merak-banjar

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 06 Juni 2014 17:41:43

Beus Merak-Banjar miang ti terminal Merak wanci sareupna. Budak lalaki panumpang beus pesen ka kondétur jeung supir, nepi ka Bandung wartosan, supir jeung kondéktur nyanggupan, panumpang séjén diingetan ku kondektur mun geus tepi Bandung. Beus di Tol merak nyempung meulah peuting. Jakarta kaliwat, asup Tol Cikampek bras Cipularang, budak lalaki sarè tibra. Asup wewengkon Bandung, supir, kondéktur, panumpang, poho pesenan ti budak. Pelebah Limbangan beus eureun di rumah makan. Supir. kondektur, panumpang turun ngadon dahar, ngaropi. Sabot kitu, sarerea kakara inget pesenan budak kapopohokeun, budak tibra saré. Sapuk badami, karunya ka budak, ulah digeuingkeun, diputus balik deui ka Bandung nganteurkeun budak. Anjog ka Bandung budak digeuingkeun ku kondéktur. “ Jang, tos dugi ka Bandung yeuh, bade lungsur dimana?” Budak ngorejat gigisik, bari muka bungkusan.
” Alhamdulilah, abdi moal lungsur di bandung Pa, bade ka Banjar, mung saur Mamah, ieu roti pék emam upami tos dugi ka Bandung mah.”