Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

1984

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 04 Juni 2014 19:02:17

Saunira tandana panjang sinenggih sabda uninga, sabda uninga. Béla pati dening asih, ya déning asih. Wong asih aja kentara…Jrék! Béwara tina lawong ngoncrang ka unggal wewengkon. “Hayu urang jihad fi sabilillah!” Bereyek jelema, lalaki kolot-budak, muru lapang taneuh beureum. Dijiad, dibekelan isim, moal teurak ku pelor, sirah dibengker maké tulisan Arab. Wanci haneut moyan anjog ka pangjugjugan tinggorowok. “Kaluarkeun siah balad aing!” Panas beuki morérét marengan héabna amarah. Di peuntasna aya bedil samagréng, samakta ngajaga bancang pakéwuh. Asma Anu Kawasa digorowokeun bari nyerang markas anu dianggap kafir. “Gusti Maha Agung… Gusti Maha Agung!” Gorowok ti peuntas. “Pasukan.. . tembak!” Dérédéd sora bedil, jelema tingjurahroh, dada, beuteung, gudawang. Getih ngamalir maseuhan jalan maseuhan lemah maseuhan cipanon indung jeung anak pamajikan. Darma wawayangan manusa sok rajeun poho purwadaksi. Gunung moal palid ku caah, maléngpéng munding ku pakél. Inalilahi wa inna ilaihi rojiun. Paéh alatan bodo dibéakeun ku sorangan.