Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

(49) Jang Odin & Kalakay Cinta

Kénging Godi Suwarna
Dipidangkeun dina lapak 03 Juni 2014 15:32:19

Ganti deui. Gutrut deui. Teuing geus sabaraha lambar keretas nu diririkes. Odin keur nulis surat. Bada Isa. Ngajémprak di émpér masigit. “Nyieun isim, Bro?” Si Colat nanya bari cengar-cengir. Odin gigideug. Uleng deui. Tungtungna teu burung anggeus. Diamplopan. “Surat keur Néng Halimah, nya?” omong Si Colat. Odin nyéréngéh. Degdegan kénéh.

Isuk. Rék dipihapékeun ka Nyi Ratih. Sobat Halimah. Geus waktuna wakca. Kitu gerentes Odin sabot nyakuan surat. Gilig. Bada mulan-malén diganggayong ku lamunan. “Telaaat, ‘Brooo! Banting setir wé ka Nyi Ratih. Manis ogé da,” Si Colat ngaheureuyan. “Iiih, saruana! Sami-sami tolohéor!” Ujug-ujug kapireng sora Nurmaya. Jejebris. Jirimna duka di mana.

“Halah, étah, Nyi Putri nu galak téa!” Si Colat ngoréjat. Luak-lieuk. Ngojéngkang rék nyusud tepus. Ngageleber. Kari Odin hulang-huleng. Bruh-bréh. Nurmaya. Halimah. Pirang-pirang panineungan. Kumalangkang. Di masigit saréna gulinggasahan. Rebun-rebun. Odin ngagidig. Gok jeung Nyi Ratih. “Nyi, uing titip…” Odin ngusiwel kana sakuna. Gebeg. Odin ngaranjug. Surat bet jadi kalakay.