Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lohor

Kénging Ki Hasan
Dipidangkeun dina lapak 31 Méi 2014 14:07:14

Panonpoé manceran. Ngagarang embun-embunan. Rét kana carangka. Karék eusi satengahna. Dumadakan. Gagang arit ngagedéan. Galengan sawah ngabegégan. Jukut tingrumpuyuk. Ranyay téténjoan.

Hanjat ka kebon. Reureuh sakedapan. Ngiuhan handapeun tangkal nangka. Humiliwir. Angin ngageberan. Hawar-hawar kaanginkeun. Bedug lohor dititirkeun. Gidig ka pancuran. Lebakkeun pasir Pangauban. Nérélék. caina tingburicak. Muncrat. Maseuhan batu démprak. Wulu. Nyecep. Mépés embun-embunan.

Ceplas ngadék daun cau. Bar diamparkeun. Disajadahkeun. Madep ngulon. Kaiuhan liuhna tangkal nangka. Ti rakaat ka rakaat. Digeberan angin pasir Pangauban. Kumalayang. Cacap nepi ka awéh salam. Rét ka hareupeun. Gebeg! "Assalamu Alaika ya akhi!" Imam Masjid Jin uluk salam. Ngajak sasalaman.