Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kawiwirangan

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2014 20:34:33

Hahariringan jeung solawatan bari ngéyong orok di tengah imah geus jadi kabiasaan. "Astaghfirullah robbal baroya, astaghfirullah minal khotoya...," bari ngéyong-ngéyong Si Jalu nu karék umur saminggu. "Néng néléngnéngkung geura gedé geura jangkung, geura nyaba ka Bandung, di Bandung diajar nyandung," diteruskeun ku hariring. Aya nu patingcikikik di tepas, teu diwaro. Solawatan jeung hariring beuki ditarikkeun.
Heuay beuki kerep, orok can kénéh reup. Indung budak jongjon ngobrol jeung sémah nu ngaralayad. Teu apal saha-sahana nu daratang. Usaha satékah polah sangkan Si Jalu gancang saré dina éyongan. Teu ku hanteu orok téh ngadon neuteup beungeut bari bebelenyéhan, lucu pisan.
Diajak nyarita. "Ihsan, upami tos ageung. Tong kawas ayah..! Ayah mah resep hitut ditarikkeun," bari ngaheujeun. Rut hitut tarik pisan. Imah inggeung. Kapireng aya nu batuk tukangeun. Kuring malik. "Euh, geuning Emah?!" reuwas jeung éra. "Ulah ditanagaan atuh ari bobos téh," saur anjeunna bari mésem. Ngulapés kumis baplang téh.