Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Keur Manéhna

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 26 Méi 2014 14:26:18

“ Sada gunung geuning humarurung, sada pasir humariring, sada laut- sada laut lilimbungan, sada heulang arék mandi.” Rumpaka panambih Cianjuran, haleuang baseuh sorana sumélékét nepi ka kiwari minuhan bayah. Jentréng kacapi indung jeung tirilikna rincik, nunutur panineungan. Dina saung ranggon, urang paduduaan kedal pasini, hamo incah balilahan. Lencopna ranggeum raramo, haneutna lambey kadeudeuh mapaésan asih siga nu moal laas. Namung dipisahkeun jaman, warsih demi warsih hirup kumelendang geuning lain urang anu ngatur. Amprok deui mangsa kiwari ngan saukur silih paling teuteup, marengan gumeter jajantung mangsa lawas. “ Mugia Akang mendak kabagjaan anu langkung.” Harewosna ngagalindeng. Sumerah urang duaan, rusiah katineung, isuk jaganing pagéto bakal kabawa ka alam pangbalikan.