Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Overture Nu Kapopohokeun

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 24 Méi 2014 13:11:23

Panas nongtoréng di langit Jakarta. Pating kedepruk sora sapatu ngawirahma Durma. Tatan-tatan sayaga. Pelebah tembok-tembok beton jeung buruan aya aweuhan Karatagan ngageder dina jero dada. Gorowok tunggara katideresa ngajomatara.” Tanjeurkeun reformasi!” Sora pianissimo ngejelengeng nojos mamaras ka anu sayaga. Aya paréntah.
.” Tembaaaaaakkkkkk.” Bérébét sora bedil patémbalan. Pelebah ditu, tuturus Indung Bapa jeung nagara, diteumbrag timah panas, tingjurahroh, teu mangga pulia, dada gudawang, getih ngamalir minuhan lemah pangharepan, Deudeuh teuing. Balitungan kudu kasaha ayeuna?