Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Asihan Semar Mesem

Kénging Irman N Dimyatié
Dipidangkeun dina lapak 22 Méi 2014 16:42:04

Nénjo paripolah Si Joni mun keur reureujeungan jeung Néng Titin, haté sok ngahéab. Geuleuh ku gayana. Arjuna wé rarasaanana téh. Réa nu bogoh ka Néng Titin tapi naha bet milih Si Éta. Euweuh saingan puguh gé. Beungeut kasép jaba kolotna beunghar. Uing onaman jauh ka jegud. Teu béda ti Si Cépot beubeungeutan téh.
Kabungbulengan ku Néng Titin. Awak ngadadak ngorotan. Barangdahar teu mirasa. Opat poé opat peuting teu bisa saré. Gulang-guling ngagugulung guguling nepi ka galingging panas tiris. "Omat, kudu keyeng ngawiridkeunana!" ceuk Bah Karta basa ngawaris jampé pélétna. Henteu mungpang kana papatah, sagalana dilakonan kalayan daria naker.
Bogoh katotoloyoh téh aya hasilna. Anéh bin ajaib Si Manéhna ngadon nyampeurkeun ka imah. "Titin émut waé ka Akang...!" pokna teu basa-basi heula. "Ulah waka hudang! Rarasakeun sing nepi ka jadi kanyataan," aya haréwos kana ceuli.