Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pirak

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 22 April 2014 07:20:41

Saprak ningali rangsel dina tonggong Bapa nu pamungkas. Saprak ningali Mamah jeung Bapa hog-hag paréa-réa omong. Bapa teu ngalieuk deui. Pon kitu deui Mamah, ngan nangkuban nutupan raray ku bantal di kamar. Kuring jeung Sarah ngan bisa ceurik teu ngarti. Naon nu diceungceurikan.

Unggal soré, rét panon neuteup kana panto. Sugan aya rekét kasono, Bapa nu balik ngantor. Kitu deui Sarah, tiap peuting tara poho nyiapkeun piring. 4 siki. Ditungguan piring nu gambar kembang eros beureum, angger suwung. Mamah ngan ukur neuteup kosong.

Ieu téh salah kuring. Kuring nu sok kakaratak kana barang Bapa. Nimu surat nu laju dibikeun ka Mamah. Mun seug. Ngan éta kahandeueul nepi ayeuna. Sarah unggal poé ngalangeu hareupeun jandéla. Cenah keur ngagambar raray Bapa, ngarah teu poho mun panggih jaga.

Ayeuna, kuring jadi wawakil Bapa. Nyaksian Sarah laki-rabi. “Aa persis, Bapa!” Harewos Sarah. Teu karasa aya cimata dina tungtung panonna....*