Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Target

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 02 April 2014 11:56:18

Rég eureun. Unggal ngagilirkeun mouse panon mencrong kana script. Sarah, budak umur 6 taun anteng ngagilir-gilir mouse. Mun indungna milu mencrong kana layar, klik geuwat opsi minimize dipencet. Nu katempo ku indungna ukur game budak. Barbie girl game.
Geus saminggu, ibur di puseur dayeuh. “Korban pembunuhan berantai nambahan!” Tukang loper Koran jojorowokan. Jelema pating kecewis. Néang laratan kunaon asbab jelema di rogahala. “Koruptor si éta mah, keun baé paéh gé.” Euweuh riuk-riuk masyarakat mang hanjakalkeun.
Mang Sarpud, bapa 2 budak keur mencrong HP-na. Katingali aya hibar nu di anti. “Tring” sada pesen email ti nu salila ieu méré order. Eusi pesenna, “Target 401” Mang Sarpud buru-buru browsing. Ngajeblag foto targetna. Politisi nu keur ngeukeupan boneka.
Balik ka imah, nyampak buah haté-na geus talibra. Sarah, saré bari ngeukeupan laptopna. Can dipareuman. Dina monitor masih jelas kabaca. “Send to Killer” Landihan manéhna….*