Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Calon Presidén

Kénging Tatang Sumarsono
Dipidangkeun dina lapak 21 Maret 2014 15:25:30

Panggih jeung calon presidén, di lawang pasar. Kalana-kulunu, nyorangan, tanpa tim suksés. Milu pagegelek jeung padagang asong, pasesedek jeung kuli panggul. Geus teg, jigana keur kompanyeu. Nawarkeun program ka balaréa mun engké pareng kapilih. Padahal tanpa asruk-asrukan kukurusukan ogé, ieu calon téh kaitung popilér, jeung geus nempatan batin rahayat murba. Basajan, teu réa jangji, geus témbong préstasina, henteu codéka, jeung teu kungsi kacatur korupsi. Balaka waé, dina diri sorangan aya rasa simpati jeung geus boga kereteg hayang milu ngadukung. Iklas jadi rélawan, teu miharep buruhan.
“Abdi siap nyukséskeun Bapa. Abdi gedé harepan, Bapa bisa kapilih mingpin ieu républik,” cekéng téh, sumanget binarung yakin.
“Jih, ari Aang, ka mana waé atuh salila ieu? Apan ayeuna mah geus taun 2016,” pokna.
Har. Asa hayang pisan tumanya: nya saha atuh anu ayeuna jadi presidén di Indonésia?