Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Keur Salira Lenggana

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 11 Maret 2014 09:11:14

Hayang mupus kalangkang diri anu ngarobeda jajantung. Mun langit geus tilem. ” Karumasaan bakal ngukuntit moal bisa udar atuh.” Harita salira ngaharewos micangcam pinuh kamelang. Aweuhan sagara katresna ka salira heubeul ngangkleung tepi ka kiwari. Runtuyan katineung geus mapaésan diri saban rénghap. Ayeuna geus jauh ngalalakon, milang mangpirang-pirang béntang anu ting karetip. Urang bareng ngagalindengkeun kanyaah jeung kapeurih anu teu maneuh. Teu kendat ngadunga sanajan jauh” Ya Allah mugia salawasna tawaqal mun nincak deui jalan tarahal,” dunga keur salira nyerep ka alam batin, balayar urang duaan ngarengsékeun pasini jeung papastén.