Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Basisir Langkawi

Kénging Ki Hasan
Dipidangkeun dina lapak 03 Maret 2014 17:02:42

Delima Resort. Langkawi. Pasosoré. Ngalangeu di biwir basisir. Angin laut. Melengseng. Seger. Parahu tingkoloyong. Si Baso urang Bangla, mébér-mébér jala. Séooorr, kucuprak. Séooorr, kucuprak. Ngaheurap hurang laut. Anteng neuteup ombak nu paul. "Hoyah! Termenung ya Pak!" barudak ngagebah. Tingcirihil. "Sir, home-sick ya?" tanya Nirmala, gadis India, nu hideung santen. "Encik, bawalah Puan kemari!" ceuk Noorsima, gadis Malayu, nu andalemi. "Jom Pak, ésok kita pergi Pulo Payar!" ajak Tan Mee Lay, gadis Cina, bari nyipit-nyipitkeun panonna. Uplek maturan ngobrol. Ngalér-ngidul. Nyaritakeun mangpirang lalakon kahirupan. Bari nyérangkeun basisir laut nu tengtrem. Si Baso nu tingkucuprak. Lambak tingborélak. Tingrariak. Kaendag-endag angin selatan.