Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teuing Di Mana

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 01 Maret 2014 14:10:12

Kageuingkeun ku sora adzan. Rét, ka katuhu. Awéwé bulucun nu ukur ka turuban simbut. Geuwat ka kamar mandi. Adus. Laju ka masigit. Balik ti masigit, kasampak manéhna geus hudang. Geus sayagi sasarap. "Kang, Néng angkat tipayun! Aya miting." Kadéngé sora mobil ngajauhan. Teu lila sada sora henponna. "Mas, lembur?" sora ditungtung telpon nanya semu curiga. "Muhun, ieu nuju di DBQ, ayeuna gé badé ka kantor!" Klik, telpon geuwat di tutup.
Geus saminggu, haseup teu daék ingkah. Isuk-isuk jalma ngahunyud di lapang. Deuk menta hujan. Tengah peuting, paralak sora hujan. Nu ngagojod jero simbut anteng pabeulit bitis. “Kang, enjing mulang?” Nu ditalek manco ka mangsa katukang. Ras inget, basa jadi rois di Paguron Gajah. “Aing geus teu apal saha ieu diri.” Gerentesna. Hujan di luar mingkin ngerepan. Hideung. Sahideung minyak nu geus ngagetih dina dirina....*