Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Still Got The Blues Keur Adinda

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 01 Maret 2014 00:54:09

Ketukan wirahma sepergenepbelas ngulayab blues, nyimpaykeun panineungan. Sora jerit hitar aweuhan amplitudo ngabangingik nyeri, nujul oktaf ka tujuh. Cinta jeung kakangen anu lantip kudu dibayar mahal pisan.” Kuduna anjeun apal ti waktu ka waktu,” manéhna harita ngaharéwos dina chord bé minor min lima pelebah singcope pisan. Adinda, memang geus lawas pisan urang teu patepung, tapi salira teu weleh ka gundamkeun ti bar ka hiji tepi ka bar dua belas napel jadi not légato. Enya kitu? Cinta lir ka ulinan nulis partitur, aya mol jeung kruis adu manis dalit jadi arransemen Da Capo. Adinda oh Adinda. Kuring ngabéjaan ka salira, duriat tumetep kénéh aya dina naskah partitur haté kuring. Lebay. Sanajan kuring sabenerna geus sumerah pisan jeung narima kana papastén, yén salira geus pasti bumetah tumaninah di alam kalanggengan. Fine.