Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hutang Urang

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 27 Fébruari 2014 17:16:10

Cahya bulan reyem-reyem ka aling awun. Di pilemburan. Peuting laju ka simpé. Aya waruga awéwé ngahariring wirid di sapertilu peuting. Raramona ngucel tasbé mapay dunga mirig juuh cipanon. Ngimpleng salaki taya dikieuna geus pindah ka alam kalanggengan. “Akang sing tingtrim.” Gerentesna. Kumalayang kalangkang anak incu dina lelembutan. Gantung déngé kénéh incu-incuna ting berebet lumpat ti buruan ka patengahan.” Hong” cenah. Aya imut ras kadinya.
Lelembutan ngulayaban ka jauhna nujul ka langit ping pitu. Aya hutang ka kolotna “ Ema, bapa, hampura abdi teu tiasa mulang tarima.”