Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kabul

Kénging Ki Hasan
Dipidangkeun dina lapak 16 Fébruari 2014 12:29:44

Isuk kénéh geus rawah-riwih. Bari dititiung anduk, tas ti cai. "Kumaha Kelud téh Bapana?" pokna bari milu ngarérétan monitor, "Teu kitu-kieu kitu, Si Tétéh?" sésélékét hayang écés, "Mangkaning deukeut pisan ka Malang, halah ieung!" pungkasna. Gep kana henpon. Ditelepon teu nyambung. Di-SMS suwung. Indung budak tambah hariwang.

Anteng nitenan béja ti warta ka warta. "Lain ngado'a kadinyah sabisa-bisa! Kalah hayoh waé macaan wartana!" geus kurunyung deui, tas salin ti kamar. "Ya Allah, mugia Malang diiwalkeun, lebu Kelud sing jauh katiup angin!" ranggah manjatkeun pangdunga. "His ari taeun téh. Kumaha kéh mun Malang salamet, urang Yogya jeung Surabaya jadi korban!" protés teu panuju. "Ya Allah, sina ka ditu wé atuh lebuna, ka Laut Kidul!" ngaralat pangdo'a. "Étah-étah, kumaha kéh mun pangeusi Laut Kidul gempar!" protés deui waé.

Sabot ngimpleng narasi do'a nu hadé, nu saluyu paménta manéhna, hénpon reup-bray. "Alhamdulillah, Malang aman Pa. Lebuna katiup angin ka Yogyakeun!" iberna tina SMS.