Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Paguneman

Kénging Tatang Sumarsono
Dipidangkeun dina lapak 14 Fébruari 2014 09:47:35

“Naha ieu téh takdir awéwé, tara gilig kana nu baris disorang? Kitu anu karandapan ku sorangan. Sakitu taun ka tukang, manéhna ujug-ujug ninggalkeun. Teu béja, teu carita. Abong heueuh lalaki, pamustunganana sok jalir jangji. Kurang kumaha lilana hirup reureujeungan, mungkaskeunana mah angger manéhna indit, bari nganyenyeri. Éta pangna kedal ucap, teu hayang panggih deui. Mun kongang mah, hayang misah langit, da.”
“Ari ayeuna kumaha?”
“Nyéta, hésé geuning hayang panceg dina putusan téh. Ayeuna manéhna mindeng deui marengan.”
“Atuh meureun tulus jadi salaki.”
“Teu sudi najis. Jadi supir. Purah nganganteur ka hotél, saban peuting.”