Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

The Last Train

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 12 Fébruari 2014 12:14:26

Dimomotan jalma-jalma nitih wanci mustari. Karéta ngadius meulah belebeg harepan. Pangjujugan. Gumuruh kedal dzikir jeung wirid kebek minuhan langit. Di lawang sakéténg pelebah elak-elakan baris aya anu tumanya. Dihin pinasti. Moal bisa kawengku engké saha anu némbal, biwir, letah, leungeun atawa suku? Moal aya geusan pamuntangan, indung bapa geus merenah di alam tumaninah. Ceuk béja. Reg, kareta eureun di satengahing jalan. Jalm-jalma curinghak? Tuluy sawaréh pating gorowok.” Masinis jalankeun karetana euy!” Sawaréh deui nembalan.” Geus eureun didieu ulah cunduk ka ditu!” Di satengahing jalan jalma-jalam pahibut anu hayang turun jeung anu nyarék turun. Maranéhana poho mun isuk jaganing pagéto anjog ka setasion panungtung, bebekelan di dunya can tangtu manjing di alam kalanggengan.