Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rénovasi

Kénging Tatang Sumarsono
Dipidangkeun dina lapak 02 Fébruari 2014 08:14:16

Dugsek téh enyaan. Bawaning capé. Untung urusan gawé bisa réngsé gé. Iinditan mindeng kandeg tuda, kapegat banjir ibukota. Bari ngadagoan sarapan pagi, manco heula kana televisi. Éh, geuning banjir geus surud. Suasana kota katémbong resik jeung tartib. Walungan canémbrang hérang. Di jalan raya teu pagegelek kendaraan. Nu laleumpang dina trotoar teu kaganggu ku lapak padagang kaki lima. Ganti kana warta ékonomi jeung pasar saham. Écés kapireng pok-pokan penyiar, harga dolar teu géséh jauh ti rupia. Giliran warta budaya, urut kantor KPK keur dirénovasi jadi gedong Kasenian Nusantara.
Anu jadi kagét téh waktu rék ngalunasan kuitansi hotél. Naha bayareun mani sakieu gedéna?
“Bapa kulem téh ampir dalapan taun,” ceuk patugas résépsionis.
“Dalapan taun? Har, nya saha ayeuna anu jadi presidén di ieu républik?”