Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngaharéwos

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 29 Januari 2014 19:21:45

Bapana miheulaan leumpang. Geus dua tanjakan, buukna baseuh ku késang. Anakna nuturkeun. Léngkahna pondok kéneh umurna karék sapuluh taun. Panon poé morérét nyebrot basa anjog ka ponclot gunung. Napasna ngaguruh minuhan langit.
” Anaking”
”Mangga Bapa.”
Cimata anakna ngamalir mapay pipi maseuhan lemah.
Kekebul tingréngkénék diulinkeun angin.
Anakna nyegruk ceurik bari sujud kana taneuh.
Sérépét mesat pedang. Seukeut ngagurilap.
Anakna nyegruk ceurik sujud kana taneuh.
” Wayahna anaking, kudu tumut kana parentahna.”
Bapa jeung anak silih teuteup. Paturay.
Keplas pedang diheumbatkeun kana beuheung anakna. Getih muncrat. Legenceng sirah ngagelenceng. Bapana ngajerit maratan langit. “Anaking hampura Bapa.” Setan ngagakgak seuri.