Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

The Shadow Of Your Smile

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 24 Januari 2014 14:12:20

Bobogohan anu ka sakitu kalina sampurna pisan, aya sabungkus roko, kopi hideung, anjeun, jeung paguneman urang. Siga peuting ayeuna.
” Hai cinta!” Kuring ngalieuk. Anjeun méré imut kareueut matak nineung.
” Hai geulis,” témbal kuring. Anjeun teu weleh mesra waé mun nyalukan.
Peuting beuki nyaliara ku kagumbiraan. Silih ranggeum raramo bari pagégéyé.
Teuteup geugeut katresna unggal menit lamun geus béak picaritaeun.
Kuring ngilikan jam, aya érloji dina pigeulangna.
” Geus ngagayuh ka subuh geuning, geus waktuna mulang,”kuring ngaharéwos.
” Urang pasti bakal patepung deui,” anjeun sarua ngaharéwos. Kuring unggeuk.
Waktuna mulang karérét pelayan Kafe keur méréskeun asbak jeung hiji gelas urut kopi.
Kuring nangtung nempo kana panto, lalaunan jirim anjeun peuray jadi haseup. Kari imutna dina lamunan.