Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pulsa 25 Rébu

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 21 Januari 2014 07:31:33

Ceu Erat. Ngalangeu hareupeun jandela. Awéwé tengah tuwuh. Umur lima puluh. Awakna rada bayuhyuh, da unggal isuk lalawuh endog puyuh. Dua puluh. HP Iphone-na ti tadi ukur di cepeng. Teu ditingali sakitu trung tring disada pemberitahuan. Galau. Saprak manéhna nampa pulsa 25 rébu, rarasaanna jadi kaweur. Komo basa nampa SMS. ‘Say, pulsa tos katampi?’ Aya rasa hanjakal kamari ménta pulsa. “Karék, 25 rébu waé geus nyebut Say” Gerentes haté-na. Karék isukna éta SMS dibales ku Ceu Erat. “Kang, upami nyebat Say mah, 100 rb pulsana! Pami 25 rb mah, cekap wéh nyebat Euceu.” SMS di kirim, teu kireum-kireum.... *