Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kring...!

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 18 Januari 2014 10:15:50

Peuting harita, amprok di Kayuku Cape. Ménta dipangorganankeun mirig lagu Fly me to the moon. Awak sampulur maké lingerie pulas kameumeut kuring, pulas kasumba. Galindeng sorana, reureueusna, dilak jeung imutna, nyingraykeun lalangse haté muka deui “ In other words, I love you.” Reres rumpaka lagu pamungkas, ngaharéwos.” Kang nyuhunkeun nomer hapena. engké abdi nelepon” Haneut jeung seungit napasna mawa mamaras mancal ka langit katujuh. Geus tilu poé ti harita ngadago manéhna nelepon suwung euweuh béja. Unggal telepon ngirining, teu kudu ngadua kalian gura-giru diangkat, lain manéhna. Aya telepon asup ti nu séjén, kasakitu kalina kuring ngabohong, “Punten, batuna séép, badé di cas heula, engké deui neleponna,” kuring kasieunan manéhna nelepon manggih nada sibuk. Poé ieu dedengean kuring jadi teu normal, miréng sora klakson mobil, motor, sora hayam, sora tukang baso tékték, sakur anu ngaliwat, kabéh jadi nada dering. Parna pisan, ayeuna tengah peuting, wanci simpé jaba banjir rongkah… Kring..!