Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Keketrok Méméh Subuh

Kénging Ki Hasan
Dipidangkeun dina lapak 05 Januari 2014 09:40:18

Ahad, méméh Subuh. Di kamar cai. Gesruk! Gesruk! Ngusey. Ngadon nyeuseuh. "Rasain loh, nyuci sendiri. Abis lama nggak pulang-pulang!" ceuk Si Bungsu dina hiji waktu.

Keur anteng ngusey. Ngung-ngéng. Tingkolébat. Pauntuy-untuy. Ngetrokan sirah. Hayang geura dikotrétkeun. Alak-ilik kana awak sakujur. Ukur dikokolor jeung kaos sangsang. Piraku kudu nyelang ngotrét onaman. "Tungguan," cekéng téh. Lep dibebeskeun sajeroeun lelembutan.

Gura-giru ka rohang gawé. Nu keketrok jebul deui. Rajol tingarelol. Tinggarupay 'na tungtung lelembutan. Nyubuh heula, ngotrét heula? Rét kana jam dingding. Subuh geus manjing wancina.

Réngsé mungkas pangwiridan. Geus jol deui waé. Keketrok nakolan sirah. Ménta geura dikotrékeun. Biasana terus naheur cai. Ninyuh kopi jeung téh pait.