Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Megat Layung Di Babantar

Kénging Ki Hasan
Dipidangkeun dina lapak 02 Januari 2014 18:03:26

Riak beungeut cai babantar. Tingarudat. Digiring hiliwir angin leutik. Tingcarélak. Katojo sumirat layung. Bango Tongtong jéjéngkéan. Mapay-mapay biwir tanggul babantar.

Bruh-bréh. Narémbongan. "Iraha ka lembur Sujang? Ieu karesep manéh. Kulub Kacang Bandung haneut kénéh. Beunang ngala Ema ti Cipéngkor tadi isuk?" Bati kumétap. Lalawuh ngarot cikopi pasosoré. "Kapan Bapak pulang? Adé mau ke Taman Warik lihat Bekantan Si Hidung Panjang!" Si Bungsu ngarenghik.

Na néangan naon atuh aing téh. Néang kahayang nu tacan kasorang? Nyiar pangaji nu tacan kasungsi? Bareng jeung sulusupna layung. Hawar-hawar. Adan magrib ngajak neruskeun pilampaheun.