Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

The Mary Célésté

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 05 Désémber 2013 11:16:30

Ngangkleung meulah buana kalér. Rongkah kacida dedeganna. Sora kentring di aduna gelas, awor jeung sora musik. “Ieu dunya téh!” Ceuleungkeung budak ngora. Beuki peuting, lain beuki simpé. Hegak ambekan, pagaliwota jeung nafsu nu ngarangsadan uteuk.
Di anjungan Kapal. “Dan, tingali...!” Anak buah kapal, mikeun toropong. Pias. Laut kaciri ngagolak. “Methana attack!” Ukur sakitu kecap pamungkas. Kapal mubus ka liang puseran cai.
Dua minggu geus kaliwat. Aya kapal ngangkleung. “Kang, itu kapal naon?” pamayang tutunjuk. Beuki deukeut, kapal kacida rongkahna. Euweuh jelemana....*