Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Kapireng

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 18 Oktober 2013 08:53:52

Motor mampreng ka Cirebon-keun. Teuing naon boa nu diudag. Rasa guligah hayang buru tepung. Asa geus aya dina kongkolak mata. Imeutna, imutna. Geus ampir dua minggu, Mang Sarpoed ninggalkeun keluargana. Aya rasa nu beda, balik minggu ieu mah. Kitu gerentes haté-na. Ti Jumaah kénéh, pipikiran geus aya dilembur. Naha budak gering? Ah, da gening ditelpon harita saréhat wéh. Ceuk indungna. Jalan Cikamurang ayeuna geus leucir. Gas motor dihantem sahabekna. Lebah tikungan Cijelag, Imutna Sarah, Ihsan, Ubay ngarangrangan deui dina kongkolak mata. Nu kapireng, ukur sora supir beus Widya. “Goblog Siah! Modar!” Laju Simpé….*