Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 02 Agustus 2015 01:00:24
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Senén, 27 Juli 2015 11:41
Kakang Diazhar Syabhar: " Alhamdulillaah tiasa lebet,,,,badé nyuhungkeun widi ka kasepuhan,,para guru,,abdi hoyong tiasa basa sunda,,,hatur nuhun tos ditampi janten anggota..."
Rebo, 01 Juli 2015 00:45
Yati Ntt: " kami sekelurga mengucapkan banyak trimah kasih kpada AKI NUGROHO atas bantuanya no 4d (9509) benar2 tembus 100% bila mau bukti hubungi AKI NUGROHO di nmr ini : 0823=1920=8865 trma..."
Salasa, 30 Juni 2015 19:55
Yati Ntt: " TERIMAH KASIH BANYAK AKI NUGROHO BERKAT ANGKA RITUAL DARI AKI YAITU (9509) AKU BARU MERASAKAN YANG NAMANYA KEMENANGAN 3D, KINI SEMUA UTANG UTANGKU AKIBAT KEKALAHAN YANG LALU SAYA SUDAH LUNASI SEMUANYA,DAN ALHAMDULILLAH AKU JUGA RENCANA INGIN BUKA USAHA SENDIRI, MEMANG AKI NUGROHO PANTAS DI SEBUT PERAMAL JITU. BANYAK PERAMAL YANG SAYA HUBUNGI CUMA PERIDIKSI AKI NUGROHO YANG MEMBERIKAN BUKTI, JIKA..."
Rebo, 03 Juni 2015 15:12
Teddy Widara: " Kumaha carana supados kacatet janten Warga..."
Jumaah, 15 Méi 2015 23:22
Heri Riswandi: " Manawi aya nu tiasa masihan info, simkuring hoyong tiasa kenging id..."
Jumaah, 15 Méi 2015 23:19
Heri Riswandi: " Sampurasun, ngiring ilubiung..."
Rebo, 29 April 2015 08:20
Windy Ratna Juwiita: " sampurasun punten abdi ngiring ruang riung..."
Kemis, 23 April 2015 13:53
Andri Sukma Varoga: " Sampurasun,, sim kuring hoyong diajar basa..."

Fikmin Kanggo Mamah

Kénging Rudi Al-Fajri
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2012 01:17:12

Mah, peuting ieu, cacap tilu welas taun urang ngawelah parahu babarengan. Najan antaré, teu kungsi eureun, meulah lambak sagara, kalan-kalan galurana mantak inggeung. Urang tetep pengkuh dina galur, bari teu poho silih simbeuh ku kadeudeuh, ngumbar harepan ngaranggeum béntang.
Kiwari, pangeusi parahu nambah duaan, karasép, lalucu jeung mudah-mudahan saroléh. Parahu mingkin beurat ngawelahna. Bapa ihlas. Teu jadi bangbaluh. Sab, dunga Mamah jadi tanaga, ngagedurkeun sumanget tan wates wangen. Bapa yakin, Mamah soléhah, pinasti ihlas marengan Bapa. Mudah-mudahan sapapanjangna.
Aya harepan nyangkaruk dina kalbu, mun hiji waktu pangeusi parahu nambahan, muga Mamah sing ihlas.