Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Senén, 05 Désémber 2016 10:30
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Sampurasun.... Ngiring ngaderes deui di palih dieu...."
Saptu, 12 Novémber 2016 23:37
Ajang Yustiana: " fikminna kerén, fikminerna gé kerén-kerén. Fbs mémang kerén,..."
Salasa, 08 Novémber 2016 02:32
Harry Ferdiansyah: " Assalamualaikum wr wb ngiringan..."
Jumaah, 21 Oktober 2016 20:03
Asep Saepudin: " Assalamu'alaikum Wr. Wb. Sampurasun, nepangkan sim kuring wasta Asep Saepudin, linggihna di Kertasari Kabupaten Bandung, seja ngiring aub kalayan diwuwuh ku tali silatuahim mugia aya dina jembar kawilujengan,..."
Ahad, 25 Séptémber 2016 14:27
Abu Labib Malawat: " Maksad hoyong muka kamus. Naha teu tiasa..."
Rebo, 21 Séptémber 2016 16:31
AD Rusmianto: " Sampurasun, bade ngedit profil ge sesah, teras wae dina halaman eta, saatos login teh. teu lebet kana halaman edit profil. sakali deui hapuntenna. jarang On oge akang, resep maca, hoyong diajar nulis oge...."
Ahad, 28 Agustus 2016 07:12
Abu Labib Malawat: " Sampurasun, Kumaha carana beh kacatet ID warga FBS? Hatur..."
Ahad, 03 Juli 2016 05:45
Iwan Nurdiansyah: " Assalamu alaikum, mugia sadayana aya dina ginanjar kawilujengan,..."

Fikmin Kanggo Mamah

Kénging Rudi Al-Fajri
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2012 01:17:12

Mah, peuting ieu, cacap tilu welas taun urang ngawelah parahu babarengan. Najan antaré, teu kungsi eureun, meulah lambak sagara, kalan-kalan galurana mantak inggeung. Urang tetep pengkuh dina galur, bari teu poho silih simbeuh ku kadeudeuh, ngumbar harepan ngaranggeum béntang.
Kiwari, pangeusi parahu nambah duaan, karasép, lalucu jeung mudah-mudahan saroléh. Parahu mingkin beurat ngawelahna. Bapa ihlas. Teu jadi bangbaluh. Sab, dunga Mamah jadi tanaga, ngagedurkeun sumanget tan wates wangen. Bapa yakin, Mamah soléhah, pinasti ihlas marengan Bapa. Mudah-mudahan sapapanjangna.
Aya harepan nyangkaruk dina kalbu, mun hiji waktu pangeusi parahu nambahan, muga Mamah sing ihlas.