Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 24 Méi 2015 09:50:17
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Jumaah, 15 Méi 2015 23:22
Heri Riswandi: " Manawi aya nu tiasa masihan info, simkuring hoyong tiasa kenging id..."
Jumaah, 15 Méi 2015 23:19
Heri Riswandi: " Sampurasun, ngiring ilubiung..."
Rebo, 29 April 2015 08:20
Windy Ratna Juwiita: " sampurasun punten abdi ngiring ruang riung..."
Kemis, 23 April 2015 13:53
Andri Sukma Varoga: " Sampurasun,, sim kuring hoyong diajar basa..."
Ahad, 12 April 2015 13:11
Cocolok Raoz: " Sampurasun.... ngiring ngiuhan keudap... di luar panas ngabentrang kana taar......"
Rebo, 08 April 2015 21:39
Agni Rizkiani: " Assalamu'alaikum Bade tumaros, kumaha carana supados kamus sunda na tiasa diangge? Da tos dicobian teh sesah..."
Jumaah, 27 Maret 2015 17:12
You Ghee Dhe End: " gimana cara mengartikan bahasa indo ke..."
Saptu, 07 Maret 2015 19:25
Kang Roy Ambon: " Sampurasun.. Sim abdi pituin urang Sunda, tegesna teureuh Sumedang. Kalintang hoyongna diajar Miksi, manawi kabiruyungan hoyong aub di ieu rohangan (FBS). Hatur nuhun kana..."

Fikmin Kanggo Mamah

Kénging Rudi Al-Fajri
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2012 01:17:12

Mah, peuting ieu, cacap tilu welas taun urang ngawelah parahu babarengan. Najan antaré, teu kungsi eureun, meulah lambak sagara, kalan-kalan galurana mantak inggeung. Urang tetep pengkuh dina galur, bari teu poho silih simbeuh ku kadeudeuh, ngumbar harepan ngaranggeum béntang.
Kiwari, pangeusi parahu nambah duaan, karasép, lalucu jeung mudah-mudahan saroléh. Parahu mingkin beurat ngawelahna. Bapa ihlas. Teu jadi bangbaluh. Sab, dunga Mamah jadi tanaga, ngagedurkeun sumanget tan wates wangen. Bapa yakin, Mamah soléhah, pinasti ihlas marengan Bapa. Mudah-mudahan sapapanjangna.
Aya harepan nyangkaruk dina kalbu, mun hiji waktu pangeusi parahu nambahan, muga Mamah sing ihlas.