Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 03 Fébruari 2016 14:50:14
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Jumaah, 05 Fébruari 2016 06:03
Fadhlin Ardiana: " ..."
Jumaah, 05 Fébruari 2016 02:19
Fiq Taufiqulloh: " Sampurasun... Nyungkeun élmu..."
Senén, 04 Januari 2016 18:21
Guru Sagir: " ..."
Senén, 14 Désémber 2015 18:19
Sumanto: " assalamualaikum sampurasun..."
Saptu, 05 Désémber 2015 06:59
Hamim Wira Mihardja: " Sampurasun.... Hapunten sateuacana, seja tumaros. Naha fikmin karya jisim Abdi teu tiasa katoong sadayana upami nganggè komputer sareng upami henteu log-in heula ku akun..."
Senén, 16 Novémber 2015 14:00
Gerentes Haté: " Hatur nuhun jisim abdi parantos tepang sareng ieu rohangan,janten tiasa nambihan élmu ngeunaan cumarios nganggé basa..."
Ahad, 01 Novémber 2015 14:15
Abdul Manap Tilua: " Pami fikmin anu dina Facebook tos tiasa kasair dina web deui teu acan? Hatur..."
Senén, 26 Oktober 2015 11:44
Risky Ashary: " punten. abdi teh hoyong muka kamus basa Sunda, namung teu tiasa, padahal tos login nganggo facebook. kinten-kinten naon deui nya nu..."

Fikmin Kanggo Mamah

Kénging Rudi Al-Fajri
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2012 01:17:12

Mah, peuting ieu, cacap tilu welas taun urang ngawelah parahu babarengan. Najan antaré, teu kungsi eureun, meulah lambak sagara, kalan-kalan galurana mantak inggeung. Urang tetep pengkuh dina galur, bari teu poho silih simbeuh ku kadeudeuh, ngumbar harepan ngaranggeum béntang.
Kiwari, pangeusi parahu nambah duaan, karasép, lalucu jeung mudah-mudahan saroléh. Parahu mingkin beurat ngawelahna. Bapa ihlas. Teu jadi bangbaluh. Sab, dunga Mamah jadi tanaga, ngagedurkeun sumanget tan wates wangen. Bapa yakin, Mamah soléhah, pinasti ihlas marengan Bapa. Mudah-mudahan sapapanjangna.
Aya harepan nyangkaruk dina kalbu, mun hiji waktu pangeusi parahu nambahan, muga Mamah sing ihlas.