Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 01 Novémber 2014 10:40:11
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Salasa, 30 Séptémber 2014 00:41
Rubi'ah Adawiah: " assalamu'alaikum warahmatullah kularwargi sadaya, resep pisan ningal blog-na. eusina rupi-rupi anu janteun pangaweruh, mugia ngajanteukeun barokah tina elmu anu tiasa kamangpaatkeun. Aamiin..."
Kemis, 21 Agustus 2014 08:23
Intan Permata: " Asa lebet ka kebon kembang warna..."
Saptu, 16 Agustus 2014 12:32
Iwan Nurdiansyah: " betah, nambahan pangaweruh, utamina basa nu buhun, nu murwakanti, nu ngandung siloka,..."
Jumaah, 15 Agustus 2014 09:57
Dharma Lesmana: " Hoyong ngitun artikel, kamana..."
Kemis, 14 Agustus 2014 09:06
Alex Hasan Sapari: " Assalaamu'alaikum... Sampurasun...! Kalintang bingahna sim kuring tiasa gabung di grup FBS ieu. Aya sakedik pamundut; Rumaos bodo kana basa luluhur téh, utamina mah perkawis Undak Usuk Basa sareng cara ngalarapkeunana. Rupina upami di Tepas Fikmin ieu--di sagédéngeun Kamus Basa Sunda--di-postingkeun Undak Usuk Basa, tangtosna Tepas Fikmin téh janten langkung sampurna. Hatur..."
Rebo, 13 Agustus 2014 12:09
Aliayachoer: " ..."
Rebo, 25 Juni 2014 10:15
Mang Eboed: " Naha teu tiasa muka..."
Kemis, 12 Juni 2014 11:48
Ifunk Anker Karindink: " Assalamualaikum, wilujeng wayah kieu..."

Kampung Bangsat

Kénging Yusef Muldiyana II
Dipidangkeun dina lapak 02 April 2012 01:17:21

Di Kampung Bangsat, sakabéh wargana, ti mimiti Lurah, RW, RT, Lebé, Paraji, Guru, Mantri, nepi ka warga séjénna, taya lain, nyaéta bangsat. Hiji peuting, di Kampung Bangsat téh aya salah saurang bangsat ningali Hansip keur ngaronda teu jauh ti Tugu Bangsat. “Hansiiiip...! Aya hansiiiiiiip......! “ ceuk éta bangsat, gogorowokan. Rabul bangsat ti ditu, ti dieu, “Mana Hansipna? Tewaaak...! Tewaaaaak......! Cuang gebugan!” Bangsat ting corowok laju nyangkalak jeung ngagarebugan éta Hansip. Ku para bangsat, Hansip diabringkeun ka Pos Bangsat. Di Pos Bangsat, Hansip téh digebugan kénéh bari diinterogasi “Geus sabaraha kali manéh ngaronda?!” ceuk bangsat. “Sakali,” témbal Hansip. “Bohong, siah! Buru ngaku sing jujur, geus sabaraha kali?” Bangsat nanya deui bari nenggeul. “Tilu,” walon Hansip. “Tah, kitu atuh ngaku,” ceuk bangsat bari habek deui neunggeul. “Rék sakali-kali deui, moal?” ceuk bangsat kénéh “Ampun, pak, abdi moal sakali-kali deui ngaronda, abdi janji” ceuk Hansip kapokeun. “Katempo ngaronda deui, awas siah!” ceuk bangsat.

Komentar (605)

Lenny Magdaleni
hansip bae diteunggeulan, kantenan pulisi panginten nya...
El Hijar
janari jungkir maca ieu fikmin.... hahaha...
Yusef Muldiyana II
Teh Lenny Magdaleni, kampung bangsat tea atuh
Is Tuning
.... Hansip nu teu tarima digebugan ku bangsat, laju laporan ka kantor Pulisi. "Naon salah manéh bet digebugan ?" "Henteu salah kuring mah, pira gé ngaronda.." "Nyaéta salah ! geus sabaraha kali ngaronda ?" "Aya kana tilu kalina mah.." "Meujeuhna atuh.." "Meujeuhna kumaha ?" "Meujeuhna diasupkeun kana sél !", Regeyeng diborogod, tuluy diasupkeun kana sél. Dihijikeun jeung tahanan séjén. Aya hansip, satpam, pulisi, anggota KPK, intél, jeung tangtara. Di méja hareup, kadéngé telepon ngirining. Tuluy diangkat ku petugas didinya. "Halow ? Ya ! kantor polisi séktor Bangsat disinih ! ada yang bisa kami bantu ?"
Eman Rais
Huh ampir lieur, untung ras ingat ngarana oge dialam fikmin.
Yusef Muldiyana II
Kade janari teh bilih vertigo Kang Ibnu Hijar Apandi wkwkwkwkw
Yusef Muldiyana II
Kang Is Tuning walaaah beuki edan ahahahaaaaa
Yusef Muldiyana II
Kang Eman Rais mihak bangsat, mihak hansip?
El Hijar
moal, tos dua ronde dua kerejep, kang... hahaha...
Eman Rais
Mana hansipna, kaluarkeujn! Arek digebugan deui sakalian.
Yusef Muldiyana II
Oooh Kang Eman Rais teh ti rombongan bangsat? Ahahahahaaaa...... pis ah
Yusef Muldiyana II
Ibnu Hijar Apandi tambihan deui atuh, pameng mung 2 ronde mah
El Hijar
hahaha... ke kasubuhnakeun...
Eman Rais
Ssstttt ki Yusef ulah harus harus, matak gengsi atuh. Piraku anggahota DPR bangsat? Matak leuwih alus disebut koruptor. Matak ngetop tah.
Bhunda Luthfy Thea
Asa nyindiran nu kamari sidang fikmin teh di jungkir balikeun , mantap kang ah + kade hilap hakim sreng jaksa leubeut golongan mana tah ?
Yusef Muldiyana II
hahahaaaa.....
Aming T Firdaus
Ngiringan ah Bade NYOGOK/NEBUS hansip meungpeung teacan disidang berkas perkarana teuacan dileungkepan
Yusef Muldiyana II
Bhunda Luthfy Thea, rupina perkawis hakim sinareng jaksa, kedah tatarosna ka Juragan Is Tuning hehehe.
Dhipa Galuh Purba
aya tokoh nu kirang rupina mah... dimamana oge upami aya ronda, sok aya randa...
Is Tuning
tuh nya... nanaon téh sok neumbleuhkeun ka uing... :P
Dhipa Galuh Purba
Is Tuning: da memang kitu... margi abdi tos ngayakeun survey ka 2 rebu kacamatan anu tersebar di 40 rebu nagara
Yusef Muldiyana II
Dhipa Galuh Purba Randa jeung Ronda silih rINDU di handapeun tangkal Randu
Eman Rais
Kapan rangda mah jatah anu boga lalakon mun cak urang Bandung mah.
Is Tuning
jiga aya paribahasa : aya hiji gedong, pinuh ku randa..
Yusef Muldiyana II
oM Is Tuning kapan aya kantor pulisi sektor bangsat, tangros aya oge kantor pangadilan sektor garong
Yusef Muldiyana II
Randana kaluar disada "Kang Dhipaaaaaa.......!" ceunah
Cornelia Agatha Ke Dua
Mun seug enya, sakampung bangsat wungkul, asa araheng
Is Tuning
Kampung Bangsat, Kelurahan Cicopet, Kacamatan Garong, Kabupatén Bromocorah ..
Is Tuning
ceu Cornelia Agatha Ke Dua, nu ahéng mah nu ngorongna.. éh, nu ngarangna...
Cornelia Agatha Ke Dua
Rupina nu ngarang ieu, mastakana tangtos saheng
Is Tuning
sumudun, bilih badé ngopi...tiasa naheur cai didinya...
Cornelia Agatha Ke Dua
Kopi cap Bangsat?
El Hijar
memeh hansip diteunggeulan, nu gaduh jasana mah saleresna si engko. saur anjeunna, "haiya, tangtala laing kulihi laing, hangsi meuleung." nembe urang lembur neunggeulan eta hansip..
Is Tuning
ceu Cornelia Agatha Ke Dua, nu raos mah... Kopi Susu Bangsat
Cornelia Agatha Ke Dua
Hayaa Hangsi weuleuuu... tong wolo panca sila, kumtaw oge owe wisaaaa
El Hijar
Cornelia Agatha Ke Dua, hahaha...tah eta... wala wala sipa ola.... teu wasa neraskenana...
Cornelia Agatha Ke Dua
wala wala sipa ola, waske oge wisaaa
El Hijar
emh, kayungyun ku ceuceu Cornelia Agatha Ke Dua, hatam basa pisan basa si engkona.... haha...
Cornelia Agatha Ke Dua
eta kakala anu lua, komo conelia anu tilu
Is Tuning
geuning aya nu kadua, katilu.. kaopat.. jiga kiripik ma icih.. :P
Dhipa Galuh Purba
Yusef Muldiyana II: tiasa ieu dianggo perbandingan Kang... dina carpon abdi mah, si bangsat teh antukna tarobat, kumargi mantan Kiai langkung jarahat.... bilih bade ngaos, judulna "Surat Wanci Sareupna"... http://galuh-purba.com/surat-wanci-sareupna/
Mpok Nori
Is Tuning sedep kurupuk Ma Icih?
Is Tuning
duka sedepna mah Mpok Nori, nu jelas mah lada ! :P
Mpok Nori
Carpon@ Dhipa Galuh Purba KAWASNA moal aya nu bisa ngaganti manéhna, sanajan ku manéhna. Ieu surat ogé ditulis keur manéhna, sangkan manéhna bisa surti yén taya deui nu bisa ngungkulan carita cinta jeung kahéman anu teu weléh tingsariak dina kongkolak mata panon, ogé mata haté. Mangsa langit ngungun kulawu, rék mungkas wanci beurang, taya anu bisa ngalindih manéhna. Tapi sanajan manéhna datang pikeun ngawiru raheut, marengan mongkléng peuting, tur mapag mata poé isukan: tetep moal bisa ngaganti manéhna. Sakali deui, moal aya nu bisa ngaganti manéhna, sanajan manéhna. Dina ieu surat, pamohalan ngaguar lalakon lawas nu kalah matak waas. Keun, nu lawas mah sina laas salawasna. Nu leuwih utama, manéhna perelu nyaho yén bieu pisan angin ngagelebug amuk-amukan. Mata poé anu kuduna amitan, kalah beuki morérét ngabesét saban lalangsé. Tapi teu lila, kaayaan ngadadak simpé, reup matapoé ilang saharita. “Aya naon di dunya téh?” teu jelas, saha anu nanya, jeung nanya ka saha. Di dunya geus lumangsung kajadian ahéng. Malah henteu kungsi tumiba dina sajarah kahirupan manusa. “Enya, aya naon di dunya téh?” beuki teu écés baé nu nanya téh. Geus sumebar miliaran pamplét jeung selebaran séjénna, anu ditapelkeun di sakur tempat ibadah jeung puseur kagiatan kaagamaan. Anu satuluyna, éta warta téh lain baé sumebar ngaliwatan pamplét, brosur, atawa baligo. Da puguh kaasup ngajejelan warta média citak atawa éléktonik, di antara warta ngeunaan présidén anu beuki gumasép. Warta anu geus lain sakadar isu. Eusina mah pondok, tapi temahna matak ngageunjleungkeun: ‘Mugia kama’lum ku sadayana, yén pangéran parantos maréntahkeun ka para ahli agama sareng sakur jalmi suci sadunya, sadaya larangan dina agama kudu dicabut kalayan henteu perelu diberlakukeun!’. Warta rongkah tangtuna ogé. Sabab pikeun anu munggaran, sakur ahli agama sapuk pikeun ngajalankeun paréntah ti nu ngaku pangéran téa. Loba di antarana anu boga pamadegan, yén kahirupan di langit ogé kawasna geus katépaan isu posmo. Tapi sawatara tokoh nétélakeun, kawasna pangéran geus weudeu ku kalakuan manusa di ieu dunya. Anu leuwih hébat deui, taya saurang ogé anu cangcaya kana éta paréntah. Saréréa sapuk tur siap ngajalankeunana. “Satuju?” “Setuju…!” “Tuluy, kumaha atuh aturanana?” teuing saha nu nanya. Saréréa bingung. Sabab para tokoh ogé tacan apal, naon anu munggaran kudu dilalanyahan. “Tenang, tenang….!” Aya di antarana anu nyoba-nyoba ngécéskeun sacara singget. Naon rupa anu saméméhna dianggap haram atawa dipahing dipilampah, ti mimiti detik harita kudu dilakonan. “Ramékeun deui prostitusi jeung judi!” “Satujuuu…!” saréréa surak. Komo deui ninggang ka jalma anu ti saméméhna geus anti agama, kaayaan kitu téh éstuning kacida matak pikabungaheun. Tapi dina mangsa tukang maling rék ngaranjah, maranéhna ngarasa bingung. “Saha calon korbanna? Apan kabéhanana geus jadi penjahat?” pokna bari garo-garo teu ateul. “Awas, ulah kumawani nyieun kajahatan ka penjahat!” tokoh penjahat anu saméméhna tokoh masarakat, ampir saban mangsa ngawawadianan. “Jadi, saha atuh sasaran urang?” tanya sakelompok pamuda, anu kakara pindah propési, tina aktivis sosial kana bangsat kelas kakap. Sakedapan, tokoh penjahat bingung. Tapi teu lila, manéhna imut. “Sasaran kajahatan urang mah nyaéta penjahat anu geus tibaheula jadi penjahat!” “Satuju…!” Para penjahat senior ngaranjug tur reuwas kareureuhnakeun. Kaasup jalma-jalma anu saméméhna teu percaya ka Pangéran, mimiti muringkak bulu pundukna. “Bancang pakéwuh ieu mah!” “Enya, bahaya!” “Duh… Pangéran…” penjahat senior sumujud. Ukur kaselang sababaraha poé, tempat ibadah jeung puseur kagiatan keagamaan ngadadak pajejel-jejel deui. Maranéhna téh nyaéta jalma-jalma anu salila ieu ngalélécé, ngahina, malah nganggap euweuh Pangéran. Teuing ku lantaran ngarasa kalindih pacabakanana, atawa bisa jadi kagero pikeun jadi jalma anu ngagem agama. Nu écés mah, maranéhna munajat ka Pangéran pikeun mulangkeun deui hukum-hukum jeung rupaning pantrangan dina agama. Maranéhna ngadu’a, sangkan agama jeung syari’at buru-buru ditanjeurkeun. Nu jahat tarobat. Tapi teuing lamun kaayaan geus dipulangkeun deui siga sabihara-sabihari. Ngan sakitu lalakon anu ditulis dina surat keur manéhna. Tangtuna ogé lain lalakon nyata, sanajan nyata minuhan satungkebing ieu pikir. Éta mah ukur dongéng nu kulayaban wanci sareupna, marengan hiji pananya ka manéhna: Naon nu jadi pangjurung manéhna, nepi ka hayang mulangkeun ieu diri ka gigireunana? Salawasna? Ah, manéhna kudu apal yén taya deui nu bisa ngaganti manéhna, sanajan diganti deui ku manéhna.*** Ranggon Panyileukan, 1423-1428 Hijriyah Dimuat dina Koran Sunda, taun 2007
Eman Rais
Leuwih aheng deuih, mun seug enya, sakampung rangda wungkul.
Bambang Hardiwianto
Teangan provokatorna saha yeuh dalang ti sakabeh hansip?
Yusef Muldiyana II
Bambang Hardiwianto bade milarian antek-antek Hansip nya?
Tatang Sumarsono
Ari uing mah, Sef, reuwas téh lain ku perkara kampung bangsat, tapi waktu Rumentang Siang (RS) aya anu pangangguran nukeurkeun jeung Kebon Binatang (KB). Étah, isukna paciweuh. Ceu Eti nu rék méré kursus nulis puisi, teu pupuguh jadi maraban orang utan. Hadi, heueuh urang Lémbang téa, karepna rék lalajo drama, pan tulusna ngahuhuleng hareupeun kandang siamang.Mat gogoléran di luareun kandang banténg. Godi, heueuh Si Aang ti Ciamis, niatna rék ngajurian festival drama, apan kalah meunteun gajah nu keur kawin. Anu karunya mah urang Ciparay. Boro tadina pakaulan rék piknik ka KB, ari pék bet disampakkeun monolog Rinrin. Ibu Guru nu mawa murid-muridna pikeun nyatetkeun sasatoan, apan kalah ngobrol jeung Wa Kabul perkara batu ali. Séjén deui jeung calon pangantén anu rencanana rék nyieun foto pra wedding deukeut karangkéng maung, tungtungna ukur bisa berposeu di warung Kang Endut. Untungna téh patukeurn ngan sapoé. Ngan tacan kasawang nya, mun RS atawa KB ditukeurkeun jeung kampung bangsat mah.
Yusef Muldiyana II
Kang Tatang Pahat aéh punten maksad téh Kang Tatang Supriadi ya ampun salah waé Kang Tatang Sutardi éh Kang Tatang Sumarsono kacipta meureun sasatoan balanja ka Pasar Kosambi pami RS janten KB mah, Hadi Aks Aks mah nuju hajat, syukuran Saung Sastra Lembang anu ku Gusjur Mahesa mah disebatna teh Saung Anklung, kengeng pinunjul ka 2 FDBS (Festival Drama Basa Sunda ka XII) nu dikokola ku Teater Bel Ld eh punten maksad teh ku Teater Sunda Kiwari ti kaping 12 Maret dugi ka 31 Maret 2012. Sajabi kenging pinunjul II, Saung Sastra Lembang oge kenging pinunjul aktor sareng lebet nominasi tina sadaya katagori, Artistik, Aktris, sutradara jeung sajabana. Pinunjul kahijina nyaeta Teater Lorong Subang. Pinunjul katilu Teater Camperenik anungabantun naskah Pajaratan Cinta karya Dian Hendrayana aéh punten maksad téh Dhipa Galuh Purba, pami Saung Sastra Lembang anu pinunjul II mah nyandak naskah Satru karya Nazarudin Azhar
Zulaikha Sobana
Kang, kumaha tah pm dilebetkeun tokoh kyai atnp ustad, bkl kmh kajantenanana nya?
Zulaikha Sobana
Kang, kumaha tah pm dilebetkeun tokoh kyai atnp ustad, bkl kmh kajantenanana nya?
Yusef Muldiyana II
Saha PM teh bu?
Nazarudin Azhar
Tah, jigana dina fikmin nu jiga kieu, nu liar, teu kapalang edan mulak-malik logikana, maqomna Ang Yusef mah. Serius, jadi hayang maen drama yeuh, siap ah, nyutradaraan...
Abah Ogo
ieu nu disebut "ide gila" teh. Sip Lah...Kang Nunu, geura pentaskeun geura, pasti seru...hehehe
Zulaikha Sobana
Maksad abdi mah "pami", mung hoyong ngahemat energi we...begituh Kang..hehe...
Zulaikha Sobana
Maksad abdi mah "pami", mung hoyong ngahemat energi we...begituh Kang..hehe...
Zulaikha Sobana
Maksad abdi mah "pami", mung hoyong ngahemat energi we...begituh Kang..hehe...
Yusef Muldiyana II
Ceu Almukaromah Zulaikha Sobana, manawi téh Perdana Mentri ahahaa
Yusef Muldiyana II
Kabg@Nazarudin Azhar hayu ah cuang dramakeun, tapi timana nya waragadna? Kumaha pami warga Fiksimini Basa Sunda, janten panitia Pasanggiri Drama Sunda Musikal (Sanés Gending Karesmén)atanapi Pasanggiri Drama Monolog Basa Sunda sa Jabar-Banten. Satuju Ang?
Yusef Muldiyana II
Abah Otang K ngiring maén ah
Yusef Muldiyana II
Aming T Firdaus sareng Aming D Rachman dupi salira ti rombongan bangsat atanapi hansip?
Zulaikha Sobana
Rupina lepat nagara ah...
Yusef Muldiyana II
Dhina Irianawaty, Tini Martini, Euis Suangsih, Tutin Sulyati, Dech Soehernie koméntaran atuh dongéng uing?
Yusef Muldiyana II
Hey Putri Kinasih bagi artos lah, apan Putri Kinarsih mah randa bengsrat pangbeungharna sa Jabar-Banten :)
Yusef Muldiyana II
Deden Abdul Aziz meni hédéd foto profile énggalna :)
Putri Kinasih
kang Yusef...meni gak ada habisnyah.....ideuna sae..sae...
Kaka Askara Sukma
Saha Bupatina nya? kaereh Kadipaten mana etateh
Deden Abdul Aziz
teu pisan-pisan abi mah mung ngacungkeun jempol da yey, komentarna mah cekap kawakilan ku Ang Nazarudin Azhar (foto keur jaman maen titer di TMIB tea)
Yusef Muldiyana II
Kaka Askara Sukma Kadipaten The Bang Of The Sat , bang sat
Kaka Askara Sukma
Dupi Propinsina mana kang?
Yusef Muldiyana II
Kaka Askara Sukma, Provinsi Rancaborgol
Yusef Muldiyana II
Kaka Askara Sukma Bupatina nyaéta anu waktos harita kapilih dina PILKADA
Kaka Askara Sukma
enonesa keneh kang?
Yusef Muldiyana II
Kaka Askara Sukma Indungna Sial
Aming T Firdaus
Nembe katoong aya nami abdi ka flm dupi abdimah ti rombongan Bangsat ... Asmara
Yusef Muldiyana II
Kang Aming T Firdaus, Durjana pemetik bunga tea, panginten nya? Hahahaa...
Aming T Firdaus
Nembe katoong aya nami abdi kafilem, abdimah tirombongan Bangsat...Asmara
Aming T Firdaus
Leres pisan kang Yusep tapi tong disaur saur kanu sanes
Yusef Muldiyana II
Kang Aming T Firdaus, moal, moal disaur-saur Kang Aming
Asep Kartendi
haaaaarr.... Heuheuheu
Aming T Firdaus
Tah kitu hatur nuhun jadi sami sami Durjana pemetik bunga jangan saling mendahului
Yusef Muldiyana II
Usep Acx reuwas nya?> Ahihihiiiii
Yusef Muldiyana II
Aming T Firdaus, cuang gentos weh julukan teh janten "Pendusta Cinta" satuhu?
Yusef Muldiyana II
Dewi Ratna Damayanti, haturnuhun jempolna
Irman Nurhapitudin Dimyatié
:"Duh, telat OL. Karek kabuka, Ang. Dianjuk heula komenna. Rek macaan heula komen nu sejen.
Yusef Muldiyana II
Okeh Kang Irman Dimyatie
Dewi Ratna Damayanti
Waduh mangga atuh nyanggakeu jempol 4.. Punten nu 2 mah arageung teuing..
Yusef Muldiyana II
Ki Hasan kamna wae?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ahahaha....
Yusef Muldiyana II
asa can kangtos ninggal Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, seuri siga kitu
Ki Hasan
Hehehe. Rada pakepuk ieu teh Kang Yusef Muldiyana II.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ih..pan kamari di Rumentang seurina kitu
Yusef Muldiyana II
Curiga ngiring demo yeuh Ki Hasan
Yusef Muldiyana II
Ah maenya Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu? Abdi teu ninggal geuning?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
atuda Kang Yusef mah anteng waé mikmin
Yusef Muldiyana II
Teh Yanti Sri Budiarti haturnuhun kintunan jempolna
Yanti Sri Budiarti
Edaaaas...! Nyaan fikmin edas pisan ieu mah Kang Yusef Muldiyana II, punten abdi teu acan kabujeng patroli di Nagri Fikmin. Haduh, ti kamari meni sesah milari lolongkrang...:) Kumaha hasilna FDBS teh..?
Godi Suwarna
:"Najan Jang Yusmul ngabringkeun rupa-rupa fikmin ge, uing mah moal kuman moal komen, kajaba kana fikmin nu siga kieu, yeuh...! Nu kieu karek fikmin ngaranna, Jang..."
Rukman Ranudinata
Eta fikmin teh siloka...teu kedah dibahas deui da sadayana urang tos mafhum.
Yayan 'Bedog' Supriatna
der ah fiksimini gelar Drama Sunda, uing siap ngingintil lalajo
Deden Abdul Aziz
Drama 150 kecap...
Yusef Muldiyana II
Naha meni sibuk-sibuk teuing atuh Teh Yanti Sri Budiarti? Ngawulang? Tah anu pinunjul I di FDBS tén taya sanés patandang ti lembur uing, nyaéta Teater Lorong Subang. Pinunjul II ti lembur pamajikan ka dua aki kuring nyaéta Saung Sastra Lembang. Pinunjul III ti lembur popotongan uing, nyaéta Teater Camperenik Cimahi.
Yusef Muldiyana II
Kang Godi Suwarna. gaya euy fikmin ieu aya dina fikmin petingan, switswiiiiis...... hehehee
Yusef Muldiyana II
Den Rukmana Master aéh punten maksad téh Den Rukman Ranudinata, ih siloka pisan ieu mah...... da hayangna mah lain Kampung Bangsat, tapi Nagara Balangsak
Yusef Muldiyana II
Juragan Yayan 'Bedog' Supriatna, naha maké lalajo, kudu jadi pamaén ah
Yusef Muldiyana II
Juragan Yayan 'Bedog' Supriatna, naha maké lalajo, kudu jadi pamaén ah
Yusef Muldiyana II
Juragan Yayan 'Bedog' Supriatna, naha maké lalajo, kudu jadi pamaén ah
Yusef Muldiyana II
Juragan Yayan 'Bedog' Supriatna, naha maké lalajo, kudu jadi pamaén ah
Yusef Muldiyana II
Deden Abdul Aziz , meni siga anu ngahaja dipas-pas nya, teu kurang teu leuwih hahahaaa......
Yusef Muldiyana II
Cikan May Ramadhan, Abi Cepian Ibn Al-khairi sareng Aming D Rachman mihak ka mana yeuh?
Kakak May Unyu-unyu
rek jadi anu ngaronda mung susulumputan, Kang.. rek api-api bangsat
Yusef Muldiyana II
Moal tuluy ka masigit maok sendal, May?
Kakak May Unyu-unyu
hihihi.. bade maok kabogoh batur weh uingah. hehe..
Yusef Muldiyana II
Kang Asep Supriatna, Kang Asep Doel, Kang Asep Budiman, Kang Asep Komara jadi balad saha?
Abi Ibn Al-Khairi
edddaassss geuning ieu meni pelem pisan. mihak ka pangarangna bae abdi mah lah. da bongan hansipna nembe digebugan sakitu ge make kudu jujur geura.
Yusef Muldiyana II
Sok May ku Kang Yusef dikenalkeun ka kabogoh batur namina Meila Handayani sareng Maya Dewi, keresa May?
Yusef Muldiyana II
Abi Cepian Ibn Al-khairi, mihak ka pangarang mah sami sareng mihak ka May Ramadhan, ronda anu api-api jadi bangsat hahahaaaa,,,, intel nih yeeeeee?
Kakak May Unyu-unyu
(ngaharewos) kang, nu saangkatan sareng abdi atuh, Kang. heuheu
Ahmad Faisal Imron
punten...eta hansip teh dulur abdi..
Wawan Setiawan Husin
enonesia...enonesia...!
Meila Handayani
Tewaakk uink ihhh..☺Ήii☺Ήii☺Ήii•••☺
Yusef Muldiyana II
Meila Handayani benaaaaang, siah!
Yusef Muldiyana II
Wawan Setiawan Husin, balangsaaaak... balangsaaak
Yusef Muldiyana II
Ahmad Faisal Imron Kampung Bangsat abti nepotisme, ahahahaaa
Meila Handayani
Lumpaaatt...weeewwww
Yusef Muldiyana II
Meila Handayani Udaaaaaaaag.... wooooow
Rukman Ranudinata
Bang kalima-lima bangsat sat sato nu garalak lak laku jalma codeka ka kacida harakna na naha ngadahar duit rayat...
Meila Handayani
*nyumput na tonggong nyimas ratu yuyu..hayyoohh wani teuu??HªhªhªHªhªhªHªhªhª
Yusef Muldiyana II
Meila Handayani emang aya gorowongna kitu Tonggong Nyimas Kanjeng Ratu?
Meila Handayani
☺Ήii☺Ήii☺Ήii•••☺ ..salah nya..maksudna tukangeun ihh..taahh nyimaasss kang yusef aong
Dewi Ratna Damayanti
Kersaaaa.. Eh.. Salah akun nya, hahaha..
Herffin Rafianto
di lembur bangsat tantos aya "hansip teriak hansip"
Mpok Nori
Mpok, bade kemping ah di kampung bangsat, kengeng teu?
Yatsu Drajat
sidikan ieu teh nagara na ...... Mpok Nori sugan teu apal ?
Mpok Nori
Yatsu Drajat aong da Nagara Mpok mah Nagara Ustad
Yatsu Drajat
Ustadz Luna atanapi Ustadz Tena ?
Mpok Nori
Ustad bangsat tuna
Yatsu Drajat
na ek nepi ka iraha rek ngaheurap bangsat bin koruptor teh nya meni hese beleke ......lain turutan cara nagara Cina .....babad tuntas tas tas tas 2 detik yang lalu · Suka
Jejen Jaelani W
hehehe...., balas dendam...
Cornelia Agatha Ke Dua
Di China mah letter mobil unggal dinten gentosan antawis nomer ganjil sareng genap
Bambang Hardiwianto
di satiap kampung tangtu aya bangsat jeung aya hansip
Yusef Muldiyana II
Cornelia Agatha Ke Dua naha los los kana letter mobil?
Yatsu Drajat
Cornelia ; ideu sae pisan kangge solusi kamacetan lalulintas , wartoskeun atuh ka kementrian perbubungan
Kursiyani Ayana Dimejarini
Di China mah teu kenging sakulawargii gaduh mobil langkung ti hiji, teu cara di urang, sakulawargi tiasa gaduh 10 mobil
Yatsu Drajat
Kursiyani Ayana Dimejarini : sae oge upami anu teu gaduh garasi teu diwidian gaduh mobil nya,upami momobilan mah teu nanaon ...... (hapunten ka Yusef Muldiyana II nu gaduh lapak, mengpar tina status yeuh xixixixi :D)
Kursiyani Ayana Dimejarini
Sumuhun, namung di luar negeri mah sok aya bangunan khusus kanggo garasi, malih garasi-garasi teh tos didambel di bawah tanah Kang Yatsu Drajat. Sapertos di Jepang ayeuna terminal seueur di handap taneuh, luhurna hutan kota.
Kursiyani Ayana Dimejarini
Eh punten ka Yusef Muldiyana II, abdi teu acan komen kana fikminna, sae kang, liar idena.
Eman Rais
Di Jakarta oge parantos aya bangungan model kitu tah neng Kursi, e-eh Kursiyani Ayana Dimejarini. Sapertos blok C pasar Tanah Abang, kapan aya besmen pertokoan dugi ka 10 umpak kahandap.
Yusef Muldiyana II
Yatsu Drajat mangga, ngawangkong naon wae lah, resep ngabadungan
Yusef Muldiyana II
Yatsu Drajat mangga, ngawangkong naon wae lah, resep ngabadungan
Kursiyani Ayana Dimejarini
Kutan kitu Eyang Eman Rais, mung di Bandung teu acan aya nya?
Yatsu Drajat
Eman Rais & Kursiyani Ayana Dimejarini : mung panginten luhur na sanes Hutan Kota nya ........ Mall sareng Mall we di nagara Enonesa mah nya, kirang wawasan hejo
Yusef Muldiyana II
Sesah di Bandung mah Ceu Kursiyani Ayana Dimejarini, bisi urug ke taneuhna
Eman Rais
Duh ki Yatsu Drajat, misina di Jalaksana. Pami di Tanah Abang mah rugel atuh pami ngajanten hutan kota. Sssttt, moal lami ah permios. Kapan eta preman lapak sok burial buncelik. Hatur nuhun ki Yusef.
Yusef Muldiyana II
Kang Eman Rais kamana? Nya, sok kitu ah
Eman Rais
Eh aya kang Yusef, kapan cowok panggilan yeuh.
Yusef Muldiyana II
Huhuuuaaaaahahahaa CP nih yeee?
Kursiyani Ayana Dimejarini
oh kitu?
Yusef Muldiyana II
Sumuhun
Yusef Muldiyana II
Tatang Pahat nuhun jenpolna
Tatang Sumarsono
Ari di Cibiru mah, Sef, aya anu lapor ka lurah, duméh peutingna kabangsatan. Ngan éta jelema téh sok gugup sakalieun nyarita gé. Pokna, "Pa Bangsat, apan abdi téh kalurahan. Ngaliwat kana radio, jandéla dibawa. Jigana lurahna lapar, Pa Bangsat. Da boboko geus béak, kari sanguna wé nangkub. Pék téh di pipir, ngan kari domba wé nyampay, ari tambangna leungit."
Yusef Muldiyana II
Tatang teh kitu Kang kutan Sumarsono? Hahahahaaaaaa.....
Yusef Muldiyana II
Dewi Ratna Damayanti Balong lauk, balong ngojay?
Yusef Muldiyana II
Komentar atuh Usep Acx
Hasan Supriadi
di salah sahiji wewengkon pulo sumatera (bagean nu teu jauh ti pulo jawa), aya pisan wewengkon nu pulisi teu wani asup ka eta wewengkon... asli ieu mah
Yusef Muldiyana II
Naha pedah naon Kang Hasan Supriadi, eta pulisi dugi ka kitu teh?
Hasan Supriadi
Kang Yusef Muldiyana II, ieu saleresna cariosan katampi ku si kuirng ti balad damel si kuring nu matuh di caket eta wewengkon... nya eta sapertos carios di luhur, wargana seuseueurna bromocorah... dugi ka tingkat kecamatan ceunah, duka leres heunteuna mah... mun saurna mun aya nu kapalingan motor atawa mobil, terus ku malingna dicandak ka eta wewengkon, dijamin moal tiasa dicandak kaluar deui... pulisi ge moal wantuneun lebet cenah...
Hasan Supriadi
eh di urang ge mun teu lepat mah aya wewengkon nu kitu teh...
Hasan Supriadi
di daerah Ciayumajakuning mun teu lepat mah... duka enya heunteuna mah, da sami nu ieu ge mun ukur saur manuk...
Asep Kartendi
komenanna mah teu kabayang kang Yusef Muldiyana II, nuju kumaha sareng timana dugi ka ngagebray ideu siga kieu ? dualas karung tah jempolna ge ke disanggakeun ku tukang ojeg..... :heuheuheu
Yusef Muldiyana II
Hasan Supriadi, eta-eta geuning dugi kaituna nya, pami di urang dimana? Dimana Ciayumajakuning teh?
Yusef Muldiyana II
Usep Acx bayangkeun heula atuh hahaaa.....
Yusef Muldiyana II
Ratna M Iwan kaaos teh mung komentar di Cawokah Nasional weh
Yusef Muldiyana II
Teh Mariana Herdiawan komentaran atuh ieu fikmin abdi Kampung Bangsat
Ratna M Iwan
hahaha....ayah meni apalan ih.... janten isin..kapendak otreeeh lah nantimah dirikuh koment disinih
Yusef Muldiyana II
Apan aya sinyalna karaos nENG Ratna M Iwan
Hasan Supriadi
wewengkon pas na mah teu apal Kang Yusef Muldiyana II, ngan ceunah wewengkon eta teh tempat "kabur" sareng nga-gabung-na para bromocorah... duka sami teu tah sareng nu kantos geunjleung kamari pakait sareng kajantenan "Penyerangan di RSPAD" (nu nyambit2 Hercules tea geuning)...
Ratna M Iwan
da atos ka aos cerita kampung bangsat anu ngagebukan hansip nyasab ngaronda di kampung bangsat tuh jempolna ge pang badagna sami sareng salira abdi
Yusef Muldiyana II
Han Nief Sya'ban tadi aya salam ti Molek R Ruslan
Yusef Muldiyana II
Dedi Warsana, Dedy Koral, Dech Soehernie, Tini Martini, Dhina Irianawaty, Dhipa Galuh Purba kadarieu atuh
Yusef Muldiyana II
Anggie Sri Wilujeng, Rinrin Candraresmi, Sri Mulyani, Tya Setiawati haturnuhun jempolna
Yusef Muldiyana II
Yadi Sutomo, Asép Bénito Aripin katampi pisan kintunan jempolna
Mariana Herdiawan
aaahhh ..alim teuing coment na oge ..sieun nasib abi siga hansip eta
Yusef Muldiyana II
Moal atuh Teh Mariana Herdiawan, moal wantunneun bangsatna ka putra Gubernur Jabar mah wekekekeeeeee.....
Yusef Muldiyana II
eh Fery Heryawan ketah nya putra gubernur mah
Mariana Herdiawan
abimah sanes putra gubernur jabar ..tapi putra siema sareng siapa
Yusef Muldiyana II
Teh Mariana Herdiawan, sanes putra ,antan Kadsi DISPARBUD deuih nya da itu mah Herdiwan
Sri Mulyani
duh jungkir jumpalik, hihihihhhh
Yusef Muldiyana II
Sri Mulyani, mangga bilih badé mintonkeun lalakon Kampung Bangsat ieu, ké ku Kang Yuséf cuang jantenkeun naskah drama.
Yusef Muldiyana II
Sri Mulyani, mangga bilih badé mintonkeun lalakon Kampung Bangsat ieu, ké ku Kang Yuséf cuang jantenkeun naskah drama.
Bambang Hardiwianto
Yus, eta Hansif teh, lamun teu Teddy Achmad, Iwa Setiadi, teu mungkin Si Kutjuk weh pokona mah hahahaaa
Yusef Muldiyana II
Iwa Mulyana panginten Bambang Hardiwianto
Bambang Hardiwianto
Teu dingararanan atuh tokoh-tokohna, misalna di kampung eta aya Lurah ngarana Haris Luhut Nasution, aya paraji ngaranna Endang Handaryanti, Guru SDna Bu Aah wkwkwkwkwk...
Teddy Achmad
amun aya kuring mah pasti aman lantaran kieu - kieu mantan Raja Bangsat.....
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
ieu mang Yusef Muldiyana II teu eureun nu coment....hehehehehehe mantabssssssssssssss
Dadah Hidayat
Kang Yusef, kampung bangsat gang copet, blok paling heuheuheu
Bambang Hardiwianto
Teddy Achmad wilujeng wengi Kang
Yusef Muldiyana II
Walaaah kutan Juragan Teddy Achmad calon RI 1 teh mantan Raja Bangsat ? Hahahaaaa.... nuhun tos keresa komentar juragan,
Yusef Muldiyana II
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha, ieu cingcirining fikminer sejati
Yusef Muldiyana II
Mang Udung kadieu geura, urang ngaronda di Kampung Bangsat, pasti beubeunangan lah
Yusef Muldiyana II
Dadah Hidayat bade ngiring ngaronda?
Yusef Muldiyana II
Dadah Hidayat bade ngiring ngaronda?
Yusef Muldiyana II
Dadah Hidayat bade ngiring ngaronda?
Yusef Muldiyana II
Dadah Hidayat bade ngiring ngaronda?
Yusef Muldiyana II
Dadah Hidayat bade ngiring ngaronda?
Yusef Muldiyana II
Dadah Hidayat bade ngiring ngaronda?
Yusef Muldiyana II
Dadah Hidayat bade ngiring ngaronda?
Dadah Hidayat
bade atuh ih, sugan we aya bilik nyingkab heuheuheuheu
Bambang Hardiwianto
Di Kampung ieu mah anu jumaahan nyareker nya pastina oge, da balikna hayang menang sendal
Hadi Aks
Hahaha....Cek uing ge moal aya nu nandingan da kana jeprut Ang Osep mah!
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
leres kang Yusef Muldiyana II, Fikminer...........
Joko Kurnain
Ang Yusef Muldiyana II, jieunkeun naskah drama ieu geura. Milukeun sayembara jang FDBS
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
muhun tah sae ide ti kang Joko Kurnain, damel naskah weh nu maen nana anu caroment ..hehehehehe
Yusef Muldiyana II
Kang Hadi Aks, keresa janten Kadesna di ieu kampung?
Yusef Muldiyana II
Teddy Oktora tah sina jadi salah saurang pendudukna
Yusef Muldiyana II
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha oge kedah ngiring maén
Yusef Muldiyana II
Kang Asep Supriatna weh nya sutradarana?
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
ang Yusef Muldiyana II mangga di antos sabari patepangan fikminer we,...teu kabayang eta, tapi aslina sae kang di damel pamentasan da ningan di nagri urang mah jiga kitu jadi bangsat nu neang hansiiip...
Yusef Muldiyana II
Leres pisan Kang Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha, dasar jaman geus tibalik ucing sieun ku beurit, tah kitu saur pamendak Kang Dedy Koral pupuhu Kebun Seni
Teddy Achmad
keun ku aing di sponsor ran nana.....
Yusef Muldiyana II
Ang Teddy Achmad, cak siah! Hahahaaa,,,, serius yeuh, mun enya rek diseriuskeun yeuh rek diayakeun Festival Drama Sunda Musikal sa Jabar-Banten
Yusef Muldiyana II
Produseran sakantenan ku Ang Teddy Achmad
Lina Herlina Yusef
meni teu areucleug, hehehe
Lina Herlina Yusef
meni teu areucleug, hehehe
Lina Herlina Yusef
meni teu areucleug, hehehe
Lina Herlina Yusef
meni teu areucleug, hehehe
Lina Herlina Yusef
meni teu areucleug, hehehe
Lina Herlina Yusef
meni teu areucleug, hehehe
Lina Herlina Yusef
meni teu areucleug, hehehe
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
cak ang Yusef Muldiyana II, abdi janten saksi.......kang dialogna oge kedah na , anu aya dina comen we meh sakalian di sebut teu arecleug...hehehehehehehehehe
Yusef Muldiyana II
hahaaaaa.... pun bojo ngadat,
Yusef Muldiyana II
Tanaka Saepudin bade janten Hansip>
Yusef Muldiyana II
Anggiat Tornado janten juru potretna nya?
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
tah ang Yusef Muldiyana II, eta ge di padukeun meh rada rame ,,,...hahahahaha
Yusef Muldiyana II
Remi Sadkar penata musikna oke?
Yusef Muldiyana II
Dipadukeun naonna Ang Yogi Supryadi ?
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
kang Yusef Muldiyana II di padukeun sareng caritana pun bojo akang Lina Herlina Yusef anu ngadat gara-gara mikmin wae meureun.hehehehehehehe
Yusef Muldiyana II
Nuhun jempolna Deden Bejo
Yusef Muldiyana II
Ňandang Darana, Nandang R. Pamungkas, Nandang Firman Nurgiansyah, kmarana wae? Boa-boa nuju ngaronda? Hahahaaaaa...
Bambang Hardiwianto
Neneng Sitanggang janten sahana nya?
Bambang Hardiwianto
Neneng Sitanggang janten sahana nya?
Bambang Hardiwianto
Anu hade mah difilemkeun lah dijieun serial Kampung Bangsat, ke jadi panjang lalakonna, siga Cinta Fitri tea geuning
Joko Kurnain
Siap saya jadi penata artistikna jeung nu ngamake'up
Joko Kurnain
Bade di mana maenna? Rumentang Siang? STSI? Taman Budaya atawa di TIM?
Santun Prajewisona
Hahahahahahahahaaaaaa..... Aya kitu kampung siga kitu?
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
Asyiiiiikkkkkkkkkk euy di jadikeun hehehehehehehe
Santun Prajewisona
Dijadikeun naon Pa Yogi? Filem?
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
ah jadi naon we, pokona ramekeun weh di comen kang@ Yusef....
Santun Prajewisona
Oh, siap, jadi rame kitu?
Tohari Yos Dollac
Kang Iyus, pami ieu dijantenkeun naskah drama,judulna KAMPUNG BANGSAT, bakal saingan jeung KAWIN UCING heheheheheeee...
Devi Pandansari
Bararade Hansip?
Bambang Hardiwianto
Teh Devi Pandansari tuh tawisan Hermana Hmt manawi keresaeun anjeunna jadi hansip
Yusef Muldiyana II
Bararade Devi Pandansari hahahaaa
Yusef Muldiyana II
Kang Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha sok ramekeun
Yusef Muldiyana II
Kang Asep Komara. Kang 'Eboed' Eman Budiman, Bunda Unie. Kang Usin Muhsin nuhun jempolna
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
kang leres pokonamah di antosan lah pami di pentaskeun......
Yusef Muldiyana II
Kang Deden L. Sena Dua, milih mana yeh, bangsat atanapi Hansip?
Yusef Muldiyana II
Kang Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha, Insya Allah cuang emutan
Asep Komara
sami-sami...
Yusef Muldiyana II
Tah ning Asep Komara calon lurahna sumping
Yusef Muldiyana II
Herman Effendi anu motretna di pos bangsat kanggo berita ka koran copet khusus dina rubrik curanmor hahahahaaaaa
Yusef Muldiyana II
Ratna S. Ningsih jadi naonna nya?
Yusef Muldiyana II
Aki Pamanah Rasa kamana wae?
Yusef Muldiyana II
Om Lalat Socrates nuju naon?
Aki Pamanah Rasa
boa2 imam jeung makmum sarua bangsatna, ke mun tas berjamaah teh paheula2 balik sabab bisi seepeun ngabangsat sendal
Yusef Muldiyana II
Aki Pamanah Rasa jadi saha atuhnya anu sanes bangsat, Ki? Hidup www.satubendera.com
Yusef Muldiyana II
Kamana nya Kang Is Tuning? Teu acan katinggal pangambungna
Yusef Muldiyana II
Tiwi Shakuhachi Full kamana deuih nya?
Is Tuning
.... mengurunyung... :P
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
289 koméntar...hébat uyy
Yusef Muldiyana II
Tah ning, Kang Is Tuning sumping ngangge samping kenging maling ti lamping nu aya di Kampung Bangsat hahahahahahahahhhhaaaaa
Yusef Muldiyana II
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu sok atuh tambihan komenna abeh 350
Yusef Muldiyana II
Saur Kang Ganjar Kurnia ke pami tos 400 langkung komentarna bade di paparin laptop APPLE, saurna , cieeeee hahaha
Yusef Muldiyana II
Sugih Fadillah, kadieu atuh tong haben weh guntas-gentos status
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
sok lah...asal bagi dua wé hadiahna
Bambang Hardiwianto
Yus, jieun seri kaduana, nyambung, Kampung Bangsat 2
Yusef Muldiyana II
Siap Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, cuang bagi dua
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
disemplékeun?
Yusef Muldiyana II
Abdi Keyboardna, Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu LCDna nya? Wkwkwkwkw
Bambang Hardiwianto
Bagi tilu ah jeung Bambang Hardiwianto
Yusef Muldiyana II
Bambang Hardiwianto, kantongna weh nya?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ahahahaha...Kang Bambang Hardiwianto..mah kabelna wé ah
Yusef Muldiyana II
Kabel datana lah atawa kit raiderna
Is Tuning
... Isuk-isuk, ditungtung lembur Bangsat, rada nyingkur. Budak satepak amitan ka indungna. "Kahadé di jalan nya Jang, sing beubeunangan nyopét téh.." "Muhun Ma, do'akeun wé..." "Enya didu'akeun. Mun bisa, nya pangjambrétkeun nya ! Ngérakeun ku tatangga, teu boga kongkorong-kongkorong acan.." "Ari, Bapa can mulang kitu ?" "Ah, puguh acan. Matak keur ngarep-ngarep. Béjana rék ngagarong ATM, maenya geus 3 poé can balik.." "Moal disusud ?" "Ah, antep wé, mun aya nanaon gé dina koran pasti aya béja-na, Balikna ulah poho pangmeulikeun shabu sa-gram baé mah, karunya lanceuk manéh, geus sakaw ti kamari.." Ukur unggeuk, gejlig muru ka jalan. Ngahadang treuk, laju ka kota. Kota nu pinuh ku bangsat, jiga manéhna.
Bambang Hardiwianto
Ibu Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, mangga, katampi, haturnuhun..... salam baktos.... :)
Yusef Muldiyana II
Hayu ah ayeuna mah urang komentaran karyana Kang Is Tuning..... Naon tah judulna? Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu naonnya kinten2 judulna?
Bambang Hardiwianto
Hayuuuu! ke urang aos heula karya Pa Is Tuningna
Lalat Socrates
haha... naha da asa nyata.... gambaran jaman kiwari.
Ratna M Iwan
uluh komena seueur ieu anu ka 284...ckckck..ayah panen
Laskar Panggung Bandung
Leres, jaman kiwari pisan. Satuju!
Bambang Hardiwianto
Bu Ratna M Iwan saha ayah teh?
Yusef Muldiyana II
Kang Dedi Ruspendi kumaha eta hansip kedah diantepkeun, atanapi dibantos, atawa urang ngiring nenggeulan wae?
Ratna M Iwan
Kang Bambang ayah teh anu gaduh Fikmin ieu.. sepuh abdi
Bambang Hardiwianto
Har Jurgan Yusef Muldiyana Full teh gaduh putra istri geuning?
Ratna M Iwan
hahaha...muhun putra na seueur di Laskar Panggung
Yusef Muldiyana II
Lalat Socrates nuhun komenna, mugia dilancarkeun usahana. digampilkeun rezekina
Yusef Muldiyana II
Putra saya mah lalintuh Bambang Hardiwianto, cingcirining beunghar, aya Ratna M Iwan, Ratna S. Ningsih, Ridwan Obos jeung sajabana nu garendut hahahaaaa
Yusef Muldiyana II
Aya Ganjar Noor deuih sareng Dhipa Galuh Purba
Ganjar Noor
ha.... ha...... aya uing di STV ayeuna pisan... meni atoh abus kanu Tv, tonton atuh kang yusef muldiyana...
Yusef Muldiyana II
Kang Ganjar Noor, saurna nagdamel KWA (Kampung Wisata Akustik) di Cicadas, leres?
Yusef Muldiyana II
Kang Ganjar Noor siap menyetel TV.
Ganjar Noor
Siap, bari nyanyi gogog kang....
Yusef Muldiyana II
Rachmat Jabaril geuning?
Dedi Ruspendi
Boa di pengadilan urang oge tibalik nya..........
Yusef Muldiyana II
Tah-Tah gogog tiasa didamel fikmin kang.... pokona ulah langkung ti 150 kecap fikmin didieu mah
Yusef Muldiyana II
Rupina mah kitu tah Kang Dedi Ruspendi, nu salah jadi bener, nu bener disalahkeun
Ganjar Noor
Siap, ke urang damel...
Yusef Muldiyana II
Bhatara Khresna wilujeng wengi, diantos masukan-masukanna
Yusef Muldiyana II
Aendra H. Medita hayu urang tijalikeuh deui
Yusef Muldiyana II
Kyai Matdon, Kyai Matdon Dua kumaha doneng Abah Opik teh?
Bambang Hardiwianto
Pa Ganjar Noor hebat aya di STV, di Cicadas United hahaaa
Ganjar Noor
He.. he... Pa Bambang, enya... kampung abdi etateh, kang.. Cicadas united, pido'ana warga nuju ngawujukeun pados janten kampung wisata akustik..
Bambang Hardiwianto
Wah, hebat Kang Ganjar Noor, mugia Kampung Akustik Cicadas, majeng pesat!
Yusef Muldiyana II
Kang Ganjar Noor, Hidup Cicadas! Kehidupan penuh cinta, kehidupan penuh warna!
Ganjar Noor
Amin, kang.... Niatnya meningkatkan perekonomian dan seni budaya warga.
Yusef Muldiyana II
Saha eta istri anu acuk belang Kang Ganjar Noor?
Ganjar Noor
Kang Yuseffff..... Hidup !!!!! Sy berangan ke depan, kang yusef dan para seniman yg lainnya juga mengajarkan warga kami dan punya ruang di cicadas, september hrs terwujud kang..
Ganjar Noor
Host STV tea etamah, kang.... he... he.... manawiteh org cicadasnya..
Yusef Muldiyana II
Siap Kang Ganjar Noor! Saya dukung, saya rojong sakabisa sayah! Demi Bandung!
Yusef Muldiyana II
Oh muhun Kang Ganjar Noor kaping 28 di Kebun Seni aya acara Panggung Bulanan Laskar Panggung Bandung, sekalian pameran Gepeng. Bilih bade nyumbang lagu2na deui.
Bambang Hardiwianto
Nu pasti mah Kampung Wisata Akustik Cicadas, lain Kampung Bangsat! Sanes kitu Kang Ganjar Noor?
Ganjar Noor
Ha.. ha... kampung bangsatmah, kampungna kang yusef...
Ganjar Noor
Siap kang yusef, nyumbang ah... lagu cicadasan.... Daftarnya...
Yusef Muldiyana II
Mangga Kang Ganjar Noor, asik pisan lah cicadasan! Cuang daftarkeun ka panitia pingpinan Dedy Koral sareng John Heryanto, John, catet John Kang Ganjar ngiring kaul deui. Nembe teh kepal Dinas Pariwisata Jabar atanapi Kota, Kang, anu wawancara di Kampung Wisata Akustik Cicadas teh?
Ganjar Noor
Dinas Kota cenah, kang.....
Yusef Muldiyana II
Oh, Dinas Kota, sina mantosan atuh abeh KWA langkung semarak, sanes komplen masalah parkir, anjeunna nu kedah ngusahakeun, hahahaa....
Bambang Hardiwianto
Muhun Kang Ganjar Noor Dinas Kota bagean ngadambelkeun tempat parkir kanggo pengunjung Kampung Akustik, salian ti masihan waragad kanggo ngamekarkeunna
Bambang Hardiwianto
Cassa Grande Alona Barkley teh mung judul wungkul ?
Bambang Hardiwianto
eeeh naha jadi didieu hahahaaa
Bambang Hardiwianto
Maksad teh bade komentar di lapak Cassa Grande
Yusef Muldiyana II
Kunaon Bang?
Is Tuning
Bae ketang Kang Bambang Hardiwianto, nambahan koméng, méh enggal2 janten 400 koméngna.. pami teu kitu, lami deui tah Kang Yusef Muldiyana II ngorong fikmin téh..
Yusef Muldiyana II
Kang Irman Dimyatie iraha urang ngawitan, kenpel teras milari waktos kanggo latihan? Ulah di Kampung Bangsat latihanna, nya? Hahahaaa
Irman Nurhapitudin Dimyatié
:"Siap wae iraha oge, kecuali Rebo jeung Kemis. Full ngajar di kampus. Mangga diantos."
Bambang Hardiwianto
Kang Is Tuning, mangga ah bilih aya dongeng enggal nu bade diapung di ieu lapak, sok resep maosna hahaa
Bambang Hardiwianto
Latihan naon yeuh, debus?
Yusef Muldiyana II
Siap Kang Irman, ke cuang wartosan heula anu sanes
Irman Nurhapitudin Dimyatié
:"Sip. Diantos kabarna."
Yusef Muldiyana II
Bambang Hardiwianto latihan Karaton Teatron FIKMIN
Irman Nurhapitudin Dimyatié
:"Modem titadi ngadat wae. Nembe ayeuna rada lancar deui. Hujan jigana mah, Ang. Piraku kudu dicarekan mah hahaha...."
Yusef Muldiyana II
Mangga ke diwartosan Kang Irman.
Yusef Muldiyana II
Ipit Saefidier Dimyati, Komen atuh tong, ukur ngareret wae
Yusef Muldiyana II
Kang Irman Dimyatie, fikmin uing tea atuh anu ambek-ambekan sorangan ka hujan mah hahahaaaaa
Irman Nurhapitudin Dimyatié
:"Enya uing teh inget kana fikmin Aang tea hahaha..."
Lalat Socrates
aya bangsat anu sok neunggeulan bangsat, nyaeta Bangsat Iman... alias Bang Satiman hihihihi
Yusef Muldiyana II
hahaha Lalat Socrates naha sanes Irman hahaaaa
Yusef Muldiyana II
May Ramadhan kumaha kabarna di Lembur Bangsat, leuweung aman?'
Bambang Hardiwianto
Miluan saya ka Karaton
Kakak May Unyu-unyu
tertib.. sadayana tos tiasa mendakan jurus-jurus nyaliraaa..
Yusef Muldiyana II
Wah, ngiring bingah pami kiyu mah atu, leuweungna tos dibukbak>
Lalat Socrates
Irman mah tukang sindir-sampir.... Bang Satir Man hahahahahaaa
Yusef Muldiyana II
Lalat Socrates kamana pami ahmad gibson?
Is Tuning
... Dina hiji Gang, di kampung Bangsat, aya dua lalaki paamprok. Pateuteup-teuteup. Silih sidik. "Saha manéh ?" "Ari manéh saha ?" "Ah, teu kudu nyaho.." "Sarua, manéh gé teu kudu nyaho.." "Manéh bangsat nya ?" "Lain, pasti manéh nu bangsat mah !" "Ah, geus pasti bangsat sia téh !" "Puguh sia nu bangsat !" "Tong tudah tuduh kitu koplok !" "Sia nu koplok ! nuduh ka aing bangsat !" "Ari kitu naon ? peuting-peuting mawa gémbolan mun lain bangsat ?" "Ari sia gé apanan kitu ! mamanggul karung peuting-peuting !" "Ah, ngaku siah mun sia téh tos ngabangsat !" "Ari sia naon ? pan bangsat ogé ! kumaha aing wé atuh !" "Tuh geuning, ngaku ogé mun bangsat !" "Ngajedog sia bangsat !" "Tatadi gé teu lulumpatan ieuh.." "Koplok !" "Sia nu koplok !" "Bangkarwarah siah !" "Puguh sia !" "Ssssstt cicing ! aya hansip !" "Mana ?" "Teuh nya ! sieun ku hansip mah berarti bangsat sia téh !" "Ari sia sieun teu ku hansip ?" "Atuh heueuh !" "Berarti bangsat ogé atuh ?" "Tong geruh atuh lah.." "Heueuh, hayu ah balik, capé taktak aing.." "Sarua.." Duanana baralik, patonggong-tonggong. Silih rérét sakedeudeungan, nyéh seuri. Na jero haté duana kukulutus, "Dasar bangsat !"
Yusef Muldiyana II
Hhuaauua.... bebas nya di didieu mah Ang Is Tuning, teu kedah 150 kecap bebas
Yusef Muldiyana II
kirntunkeun ka Dongeng Sunda tiasa tah
Is Tuning
resep tuda ngacapruk teh.. hi hi
Yusef Muldiyana II
Ais Aishiteru, Ai Salamah Ai Hayati MA, Ai Inayah, Aisyah Zulianty, Aida Chandra, Aidhu Shulur dieu araos kintunan Kang Is Tuninguning, rame hehe
Herman Effendi
ah hade tah dongeng teh, estu ngagambarkeun kaayaan di kampung urang nu rata rata bangsat wungkul pangeusina, timimiti hansip,nepi ka penegak hukum nusejenna bangsat wungkul, saetah judul dongengteh saluyu pisan jeung kaayaan kampung urang.
Yusef Muldiyana II
Haturnuhun Kang Herman Effendi tos keresa rurumpaheun ameng ka lapak abdi, nuhun oge parantos nyimak sareng komentar fikmin abdi.Kumaha atuh nya meni bangsat wungkul geuningan?
Yusef Muldiyana II
Rupina mah balas digebugan di Kampung bangsat panginten Nyi Enubg téh, Ceu Dewi Mentari
Yusef Muldiyana II
Ang Ang Rudi Riadi, Kang Irman Dimyatie, tos ngantos iraha bade prung, saurna?
Yusef Muldiyana II
Dewi Ratna Tanti Damayanti cuang milari sirah Nyi Enung yu di Kampung Bangsat? Bisi tulsu dikarungan ku Mang Udung éh maksad téh Jang Udung.
Yusef Muldiyana II
Ahmad Avia Ryadhi Kusnadi, Ahda Imran, haturnuhun jempolna
Yusef Muldiyana II
Téh Teti Mardiana éh maksad téh Téh Teti Taryani, cikan éta Hansip panggentoskeun ku manekin, karunya digebugan waé jaba ceupilna kagebug aya sapuluh kalina, hawatos bilih janten torék.
Teti Taryani
Ahahaha.... dunya teh nyataaa... tibalik!! hehe...
Yusef Muldiyana II
Salresna kapungkur anu tibalik mah Teh Teti Taryani. Ayeuna anu leres mah, Istri nganggo lancingan panjang, pameget nganggo erok, jadi moal ngajendol teuing. Istrina anu didamel, carogéna jongjon mikmin. Wkekekekek
Teti Taryani
Muhun, sae, Kang Yusef... pami kitu: istrina jagjag, pamegetna titingkuheun...
Yusef Muldiyana II
Ah bade ngadamel fikmin kailhaman ku Teh Teti Taryani, judulna TITINGKUHEUN. Kumaha maksadna titingkuheun téh Téh?
Nurul Arifin
Kang Herman Effendi sok susudzon nya? He he he..... teu kenging kitu ah awon
Meriam Bellina
Aneh ah kampung teh
Yusef Muldiyana II
Téh Nurul, ah da émang enya kitu
Yusef Muldiyana II
Meriam Bellina, teu anéh mah moal difikminkeun ku uing.
Irman Nurhapitudin Dimyatié
Teh Meriam Bellina:"Henteu aneh. Da ieu mah kanyataan di nagara urang hehehehe..... Bit ah! Bisi ditewak. Kabuuurrrrrr....!!!"
Yusef Muldiyana II
Leres pisan Kang, 100 buat Kang Irman Dimyatie
Irman Nurhapitudin Dimyatié
Ang Yusef Muldiyana II:"Ngarah sumanget dina latihan drama engke, kumaha upami nu ngalatihna teh... Teh Nurul Arifin, Teh Meriam Bellina, jeung Teh Cornelia Agatha Ke Dua? Sugan ari aya ahlina mah, uing langsung bisa hehehehehe.... Meni hayang geura-geura der..!"
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
kang Irman Dimyatie, leres tah rada sumanget,,,,,, mung bade tumaros dupi Teh Nurul Arifin, Teh Meriam Bellina,sareng Teh Cornelia Agatha Ke Dua teh saha?(maklum budak ABG)
Irman Nurhapitudin Dimyatié
Yi Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha:"Halah ciah...! Budak ayeuna mah meni teu apal ka artis taun 80 - 90an. Beu...! Kumaha ngajelaskeunana Ang Yusef Muldiyana II?"
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
halah leres kang, da ari abdimah terang teh ka Tatang Sumarsono, anu nyerat novel singgasana terakhir pajajaran,ka kang @yuse oooohhhhh ari teh@ Nurul Arifin,teh Meriam Bellina, teh Cornelia Agatha Ke Dua,. artis?? wah asyik euy koment-komenan jeung artissss cihuyyyyyy(sabari ngagitek-gitek bujur), ,,,,,,,
Yusef Muldiyana II
Ku aranjeunna mah bilih awis mayarna Kang Irman Dimyatie
Yusef Muldiyana II
Kagok Kang Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha, mening ku nu langkung anom sapertos Laudya Chintya Bella atanapi ku Mpok Nori sakantenan.
Endah Dinda Jenura
Gustiiii... eta komen... --pingsan
Yusef Muldiyana II
TéH Endah Dinda Jenura naha foto profilena janten kitu ahihiiii
Yusef Muldiyana II
Kang Entjep Sunardhi haturnuhun jempolna
Yusef Muldiyana II
Nuhun Infona Kang Ganjar Kurnia, soalna dina naskah drama anu Albert Camus mah teu kacatur raina Caligula
Yusef Muldiyana II
Maksad téh teu diwujudkeun raina hiji deui lian ti Drusila
Kakak May Unyu-unyu
ehm... kang, lapor! itu aya hansip!!
Yusef Muldiyana II
May Ramadhan, tewak yu May?
Yusef Muldiyana II
May Ramadhan, Minggu téh tabuh sabaraha diskusi di Rumentang téh?
Yusef Muldiyana II
Ridwan Anugrah Permana. Medhian Ramadhika, Medhian Ramadhika, Aendra H. Medita, Niki Sabrina, Gu S Pika, Oom Odoy, Tisna Sanjaya
Yusef Muldiyana II
Mariana Herdiawan, Kang Maman Gantra, Aam Muharam Wrk, May Ramadhan, Abah Apo tos nenetepan Magrib?
Ridwan Anugrah Permana
Atos Bah, Abah tos netepan? abdi mah Bah resep Lentera Merahhh.....
Yusef Muldiyana II
Bos, sabarahakali nonton lentera merah, ningali abah dicekek ku Laudya Chintya Bella?
Yusef Muldiyana II
Ridwan Anugrah Permana, Bos di Filem Janda Kembang oge aya, abah sareng Kyai Matdon Kyai Matdon Dua
Yusef Muldiyana II
Dede Syarif HD, Irawan Babeh Lova, haturnuhun jempolna
Devi Pandansari
Ridwan Anugrah Permana musim naon di Cilengkrang?
Mariana Herdiawan
atoos kang ..nembe rengse
Dede Syarif HD
Hidup Bangsat atuh ari kitu mah
Devi Pandansari
Teh Mariana Herdiawan, Kang @Dede Syarif, Kang Ayi Kurnia Iskandar Kang Angin, Ayie Bukhary salam kenal
Devi Pandansari
Kang Dede Syarif HD wilujeng tepang
Yusef Muldiyana II
Mariana Herdiawan teras jagi warung panginten, ngaladangan deui wakakakakaaaaaaaaa........
Yusef Muldiyana II
Dede Syarif HD Hidup Hansip ah! Kumaha kabarna DKC?
Yusef Muldiyana II
Dede Syarif HD Hidup Hansip ah! Kumaha kabarna DKC?
Yusef Muldiyana II
Dede Syarif HD Hidup Hansip ah! Kumaha kabarna DKC?
Mariana Herdiawan
sumuhun kang ...nembe ge meni reuwass ...aya nu balanja araraneh
Bhatara Khresna
Kang awas aya patroli Hansip... !
Yusef Muldiyana II
Balanja naon wae Teh Mariana Herdiawan?
Yusef Muldiyana II
Kang Bhatara Khresna, di leresan mana katinggal aya nu patroli hansip teh?
Bhatara Khresna
itu kang ti dayeuh.. saabrulan.. ...
Yusef Muldiyana II
Kang Bhatara Khresna, saabrulan teh tiluan?
Bhatara Khresna
Ih sanes tiluan kang... muna nyalira... da nu sanesna mah alim lalumpatan alimeun digebugan ku bangsat... he he
Yusef Muldiyana II
Naha atuh anu nyalira teh meni wantunan alias teuneung sureuneung nya Kang Bhatara Khresna
Bhatara Khresna
Apan hansipna eta mah ..tilas bangsat.. kang ! he he
Yusef Muldiyana II
Dewi Ratna Damayanti, kaping 9 April Eca wartosan aya latihan kanggo reading naskah Kampung Bangsat di Gedung Indonesia Menggugat Jalan Perintis Kemerdekaan No 5 Bandung ajakan Adi tea pan aya nomerna nya?
Dede Syarif HD
Muhun wilujeng tepang Neng Devi...@Kang Yusef..Alhamdulillah kang DKC mah hidup,manawi teh ngiring janten narasumber workshop bahasa,sastra daerah-teater disparbud jbr di hotel panorama lembang 5-7 Apr..abdi ge janten moderator..
Yusef Muldiyana II
Kang Irman Dimyatie kaping 9 April di GIM (Gedung Indonesia Menggugat) Kempepikeun ngobrolkeun garapan Jeblog karya Kang Nazarudin Azhar tea, ulah hilap ah Kang Rudi Riadi, Teh Rinrin Candraresmi, Orhien Rina, Agung kabogohna Ais, Rangga putrana Kang Hadi Aks, Dewi Bulan, Bulannya Terang, May Ramadhan, Yayan Katho, sareng nu sanesna wartosan.
Yusef Muldiyana II
Oh janten tos karenal sareng Bangsatna nya, rada bau-bau nepotisme kitu Kang Bhatara Khresna
Yusef Muldiyana II
Kang Dede Syarif HD, Di Hotel Panorama Lembang kaping 5 dugi kaping tujuh April teh workshop Bahasa Indonesia atanapi Sunda?
Yusef Muldiyana II
Har atuh ayeuna oge tos kaping 6 Kang Dede Syarif HD?
Yusef Muldiyana II
Teh Maya Ardiwinata haturnuhun tos nampi
Yusef Muldiyana II
Teh Pipih Patimah sareng Kang Dadan Sutisna haturnuhun jempolna
Pipih Patimah
sami2 kang :)
Yusef Muldiyana II
Pasihan komentar atuh teh Pipih Patimah kumaha ieu lalakon Kampung Bangsat?
Pipih Patimah
bodor kang. ngadon bangsatna nu ngitrogasi. hehehe
Yusef Muldiyana II
Teh Pipih Patimah, muhun karunya Si Hansip =, maksadna bade ngamankeun kalahka apes, nuhun komentarna, kantus ngantosan komentar ti Teh Maya Ardiwinata, Ang Gu S Pika, Kang Aam Muharam Wrk sareng Kang Rohendi Pandeglang
Yusef Muldiyana II
Oge ti Kang Ahmad Yani sareng Kang Akoer Lah
Maya Ardiwinata
Fikmin Anomali,......hehehe
Medhian Ramadhika
hahaha bodor yah,ironis.satuju pisan.jadi kaingatan robin hood.kritik penegakan hukum di negri ieu.geus Gatot tingkat Dewa
Yusef Muldiyana II
Abnormal Teh Maya Ardiwinata? Heheeee
Yusef Muldiyana II
Kumaha maksadna geus Gatot teh Medhian Ramadhika M Karim Medhian Ramadhika
Dede Syarif HD
Workshop na basa sunda kang,muhun ayeuna ge nuju lumangsung. Pemateri teater Arthur SN,Bamb Arayana,Yayat Hendayana,Herry Dim,Teddi Mahfudin,Anton AAP,abdi moderator. Ti sastra Etty RS,Hawe,Ceu Aam Amilia,Dian Hendrayana, Acep Zam2,enjing penutupan
Medhian Ramadhika
Gagal tokcer,yah hehehe
Yusef Muldiyana II
Kang Arom Hidayat, Kang Kus Wanda, Teh Titin Suryani haturnuhun jempolna.
Yusef Muldiyana II
Kang Godi teu ngiringan Dede Syarif HD?
Yusef Muldiyana II
Dian Lidia Salman, Dian Amaliasari, Dian Hendrayana II haturnuhun kintunan jempolna.
Yusef Muldiyana II
Cikan mana komenna Kang Dery Andriawan?
Dery Andriawan
moal konen ah, bilih disangki bangsat..
Yusef Muldiyana II
teuh nya, sok kitu Ang Dery mah
Kus Wanda
can ge ngajempolan, tos dinuhunkeun....heuheuheu heibat tah si akang
Yusef Muldiyana II
Dery Andriawan sareng Deri Hudaya teh sanes rai raka?
Dery Andriawan
ke lamun komena tos 999.....gentraan nya, urang jeujeugkeun..
Yusef Muldiyana II
Kang Kus Wanda maksadna mah palay dijempolam ku Akang, heheheee, nuhun ah
Yusef Muldiyana II
Dery Andriawan hahaaaa tos 499 weh
Asep Komara
jempol raksasa ti simkuring...heu..heu...
Yusef Muldiyana II
Nuhun Kang Asep Komara, ke ping 9 diantos di Gedung Indonesia Menggugat nya?
Rohendi Pandeglang
nyaan ari diasongan tema bangsat mah mani rabul kieu. Beuh nyaan asa isin parada, boa-boa mun urang karerek teh karitu eta bangsat-bangsat teh, nyangkalak tur ngainterogasi hansip. Laju, moal kitu urang-urang geh, bagian tina eta? diluar sadar urang. teu ketang. TAH JEMPOL SACAYUT TI BANTEN Ka Yusef Muldiyana II. bagoooor... eta bangsaaaat...
Yusef Muldiyana II
Nungguan jempol Ahda Imran yeuh
Yusef Muldiyana II
Sacayut teh satolombong kitu Ang Rohendi Pandeglang? Hahaaa
Yusuf S. Martawidenda
Ang Yusef Muldiyana II : Ari lebena kumaha atuh. Ngarapalan teh leungeunna, meureun, ngarayap neangan dompet ..
Yusef Muldiyana II
Haturnuhun Kang Yusuf S. Martawidenda , Teh Munggaran Alfatih Z jempolna katampi, kantun ngantos ti Bening Selakshahati hahaaa
Yusef Muldiyana II
Hahahahaaa tah engke dina serial Kampung Bangsat anu sanesna urang lalakonkeun lebe eta teh
Yusef Muldiyana II
Jadi kailhaman yeuh sim kuring maos sual lebe ti Kang Yusuf S. Martawidenda, pikeun ieu Kampung Bangsat janten serial, hihiiii/
Yusef Muldiyana II
Adew Habtsa nuhun jempolna
Yusef Muldiyana II
Kang Deden Abdul Aziz sareng Kang Deden L. Sena Dua oge Deden Bejo, moal ameng deui ka Kampung Bangsat?
Yusef Muldiyana II
Ngajempolan wungkul mah matak hileudeun, kedah komentar Kang Adew Habtsa
Adew Habtsa
ieu panginten nu disebat zaman edan teh,kitu,kang,tapi beuki edan beuki asyik
Yusef Muldiyana II
Muhun ieu dilebetkeun kana KOMANDAN, Komedi Jaman Edan! Beuki dieu Zaman teh bet beuki edan, sanes kitu Kang Nana Sukmana?
Yusef Muldiyana II
Adew Habtsa KOMANDAN teh lian ti Komedi Jaman Edan tiasa janten Komedi Anjing Edan hahahahahaaaaaaaaaaaaaa
Adew Habtsa
muhun kang,upami teu edan jiigana moal majengmajeng,naha kitu, kedah kitu,aturan zaman ayeuna mah kitu nya,lanyos pisan,jeung edan.Maju terus Hanter Endonesa!
Yusef Muldiyana II
Hayu urang papada jadi hanter
Adew Habtsa
Muhun Kang Yusep Yusef Muldiyana II,tinangtos,Hanter: Hansip Terpadu,di cabangna sewangsewangan
Dede Syarif HD
Tah enya teu kaserat Kang Godi bogalakon na eta mah
Yusef Muldiyana II
Adew Habtsa Kapak Ibrahim, maksad Hansip Terpadu teh, hansipna membentuk grup Paduan Suara Voice kitu?
Ki Hasan
Diapungkeun ti opat poe kaliwat. Dititenan eta nu komentar kana ieu fikmin geus nepi ka 455. Boa-boa bakal jadi record fikmin pangramena ku komentar yeuh jigana.
Yusef Muldiyana II
Salam we ka Kang Godi Suwarna nya Kang Dede, iraha bade nyaba deui ka Kampung Bangsat kituh
Yusef Muldiyana II
Eh Ki Hasan damang? Muhun ieu mah anu komentarna nyerelek, murudul, janten teu acan mikmin deui nu enggal yeuh sim uing, iwal ti Jang Udung. Memang aya recordna kitu Ki>
Adew Habtsa
muhun Kang Yusef Muldiyana II,eta mah pengembangan salajengna,tp inti mah Hansip sebagai satuan fungsional di masyarakat kedah integral,spados mangpaat
Yusef Muldiyana II
Bulannya Terang haturnuhun jempol gendutna?
Yusef Muldiyana II
Kang Yayan 'Bedog' Supriatna ayeuna bagean ngaronda di Kampun Bangsat.
Yusef Muldiyana II
Teu kedah bingung Teh Nena Cunara
Yusef Muldiyana II
Ais Aishiteru nuhun jempolna, mangga diantos bilih aya anu bade disawalakeun
Yayan 'Bedog' Supriatna
Aka Yusef Muldiyana II, sim uing mah jadi Ketua RT baé atuh ambéh teu asa-asa da kantos kaalaman, wkwkkk.. Cobi kumaha ieu pikmin pama di serat dina wanda Drama ?
Ki Hasan
Aya record-na, nu kungsi jadi record fikmin Kang Godi Suwarna, ngan nembus 352 komentar. Nu ieu geus ngaleuwihan. Ngan bedana ieu mah nu komen loba nu anyar dibedol ku Kang Yusef Muldiyana II.
Ais Aishiteru
Hehehehhehe
Ridwan Anugrah Permana
Hahahahaaaa...........
Yusef Muldiyana II
Oh kitu kutan aya record siga Muri. Oh muhun anu Kang Godi mah judulna I mIss You pami teu lepat mah nya Ki Hasan?
Ridwan Anugrah Permana
Si Hansip karunya . . .
Ridwan Anugrah Permana
Pasti loba anu laleungit nya Bah di Kampung Bangsat, haduhhhhh.....
Yusef Muldiyana II
Kang Yayan 'Bedog' Supriatna pami dijantemkeun wanda drama tangtos jadi manjang deui lalakonna tergantung bade sajam 2 jam atanapi 3 jam
Yusef Muldiyana II
Cau Ais Aishiteru hehehehe deui lah
Ridwan Anugrah Permana
Hahahahahahahaaaa . . . . Ais Cauuuuuu ayena mahhhhh hahahahahaaa...
Yusef Muldiyana II
Ridwan Anugrah Permana di kampung bangsat aya anu gendut make sopedah kaos hejo, samemehna aya nu maok sendal loba pisan ti masjid ngarana Andrew hahahaaa
Ridwan Anugrah Permana
Wkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkkkkkkkkkkkkk.................... Asa apal, eta Bah anu maok sendal jigana mah pantes cicing di KAMPUNG BANGSAT, persisi pisan da jiga BANGSAT dih jalmina.
Ridwan Anugrah Permana
Lamun anu acuk hejo ngbaboseh sapedah eta mah keun weh da keur anteng hahahahaaa..........
Is Tuning
astagpirulooooooh.... ieu koméng can anggeus kénéh ?
Yusef Muldiyana II
Ridwan Anugrah Permana waas nya anu cicing di pacilingan di kampung bangsat
Yusef Muldiyana II
Kang Is Tuning sok ah ngadongeng deui
Ridwan Anugrah Permana
Hahahahahahaaaaaaa................... eta mah keur ngusep di pacilingan sabari ngumpanan oge sorangan wkwkwkwkwkkkkk....... pas kaluar-kaluar teh ngadon teu meunang nanaon bah ngadon bau na wehhhhhhh hahahahahaaa............
Is Tuning
Kampung bangsat deui ? hi hi
Dian Lidia Salman
Hidu[ Bangsat !!,, sakali bangsat tetep Bangsat
Yusef Muldiyana II
Di Kampun Bangsat mat mah pamajikan bangsat oge tangtos bangsat keneh panginten nya Kang @Is Tuning?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
di kampung bangsat mah dipahing nyebut bangsat sakalieun mun ambek téh, kudu dasar hansip!!!
Yusef Muldiyana II
Hueheheue wilujeng wengi Teh Dian Lidia Salman, kumaha kabarna Sukabumi?
Yusef Muldiyana II
Hahahaaa atanapi dasar ronda Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Ridwan Anugrah Permana
Anu Jelas Mah Di Kampung Bangsat Mah NYa Loba Bangsat Lah Nya Bah................ heheheee....
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
dasar kamra!!!
Yusef Muldiyana II
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, kamra mah sok disebat ku sutradara filem atana pi sinetron "Kamraaaaaaa. action" ceunah
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
sutradara Osép tah nu sok nyebut kitu mah
Devi Pandansari
Teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu sutradarana, Osep Muldiyana nya?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
muhun éta Néng Devi Pandansari, nu sok nyegruk sabada nyutradaraan
Yusef Muldiyana II
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, kunaon saurna maké nyegruk?
Yusef Muldiyana II
Ridwan Anugrah Permana, tangtos waé atuh, kapan namina ogé tos jelas, Kampung Bangsat!
Yusef Muldiyana II
Devi Pandansari anu mana Osep Muldiyana téh?
Laskar Panggung II
Hidup Bagsat!
Yatsu Drajat
Hidup Hangsip !
Laskar Panggung II
Hidup Hansip jeung Bangsat!
Laskar Panggung II
Hidup Kyai Matdon
Yatsu Drajat
Modar Koruptor !
Laskar Panggung II
Modar para pemimpi yang merasa jadi pemimpin! Hahahaaa...
Laskar Panggung II
Hidup Indah Eka Lestari
Yusef Muldiyana II
Hidup Basyar Isya, Hidup Dewi Mentari! Hidup Umi Uma Yati
Basyar Isya
Hidup Persib, kade tong kalangkung ....
Yatsu Drajat
Hidup Barca ! ..... hampura Milanisti ......
Yusef Muldiyana II
Hidup Kang Agus HidupBahagia Sembilanbelas! Hidup Knag Rohendi Pandeglang! Hidup Mang Iwan Hanjuang! Hidup Ai Hayati MA! Hidup Kang Tatang Sumarsono! Hidup Meila Handayani! Hidup Rd Okke Chandra! Hidup Real Madrid.
Laskar Panggung II
Hidup Ade Nendang Rahman! hidup Muhammad Romyan Fauzan, Hidup Irvan Muhammad Mardiansyah! Hidup Muhammad Shohiba Nu'man! Hidup Yetti War! Hidup wasit! Hidup Persib, tah tos disebat Kang Basyar Isya!
Yusef Muldiyana II
Hidup Irman Dimyatie! Hidup Ahmad Avia Ryadhi Kusnadi! Hidup Manchester City. Hidup Taufik Faturohman!
Muhammad Romyan Fauzan
Hidup Fikmin!!!
Ki Hasan
Punten Kang Yusef Muldiyana II, ngopi heula geura. Seungeut tah ududna. Toongan geura naskah kanca sejen. Heug kalomentaran. Nu ieu mah aya hadena cekapkeun we komentarna dugi ka dieu. Da komentarna ge geuning tos ngaleor duka kamana.
Laskar Panggung Bandung
Hidup Ki Hasan!
Yusef Muldiyana II
Atos Ki Hasan, nembé diseungseut ududna. Ieu nuju noongan nu sanés, tos ngomén anu Mang Iwan Hanjuang sareng Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu sareng sababaraha hiji deui, namung teu mendakan fikminna Nena Cunara
Dadah Hidayat
tos teu aya daun kawung mah nya kang yusef hehehehehehe
Yusef Muldiyana II
Jaman nyondong kénéh pun aki, daun kawung mah Kang Dadah Hidayat ayeuna tos ngarantunkeun boh ti ibu boh ti rama
Lies Tjandra Kancana Sudarma
Duh, Dunya jman ayeun sagala tibalik...
Tohari Yos Dollac
Ieu kampung bangsat can rengse keneh komenna heueueueueee
Yatsu Drajat
janten Pasar rupi na mah ....aya nu ngaler aya nu ngidul......babalikanan saarah bari na oge bisi dunya jungkir
Tohari Yos Dollac
Yatsu Drajat, Pasar Babakan Bangsat panginten. ATanapi pelabuhann Hansip,
Tohari Yos Dollac
Naon wae tah nu ti balik teh Lies Tjandra Kancana Sudarma?
Rudi Riadi
Komen rekor ieu mah, Kang Yusef...
Bambang Hardiwianto
Record isan Ang Rudi Riadi, 528
Rudi Riadi
Urang ka MURI keun kang Bambang Hardiwianto...hehe.
Yusef Muldiyana II
Aya hadiahna teu? Ang Rudi Riadi, Mas Bambang Hardiwianto?
Yusef Muldiyana II
Teh Lies Tjandra Kancana Sudarma, sumuhun sagala tibalik.s
Ahmad Yani
Sumangga nyanggakeun ieu Komen ka 531 ! he he he !! Hededdd ... kang Yusef !
Yusef Muldiyana II
Kang Yatsu Drajat, Pasar Induk nya?
Yusef Muldiyana II
532 anu ANg Ahmad Yani mah
Endah Dinda Jenura
beu... masih keneh...? --pingsan deui
Ahmad Yani
Aya nu pingsan molotot !! he he he he he !
Rd Okke Chandra
534 sok lah palingan ge aya jamedud, teu acan 1000 mah teraskeun weee punten ah wkwkwkwkwk
Yusef Muldiyana II
Teh Endah Dinda Jenura, Kang Ahmad Yani, Kang Rd Okke Chandra, mangga lajengkeun ahihihiiiii....
EMAN BUDIMAN
Maratus tiluluh juh
Yatsu Drajat
mawa bajigur jang nu kapiuhan
Mang Udung
punten ngiring ngalangkung *bari jeung baringung keneh *
Rd Okke Chandra
HAHAHAHAHAHAHA! ck ck ck... nyaan batur... :))
Bambang Hardiwianto
Mun teu bajigur bandrek, atawa Intisari HAHAHAHAAAA........
EMAN BUDIMAN
Nambihan deui tah, ceuk béja nu dibawa ku angin wétan mah cenah eureunna dina angka juhrébu juh ratuh juh puluh juh heuheu
Bambang Hardiwianto
Info ti manten saurna eta teh Pa 'Eboed' Eman Budiman?
Yatsu Drajat
padu sararehat we atuh nya
Bambang Hardiwianto
Pa Yatsu Drajat sasehat-sehatna oge kamoung bangsat, tangtu jiwana moal sarehat
EMAN BUDIMAN
Ang Bambang, ti nu nuju udud daun kawung :)
Yusef Muldiyana II
Kang 'Eboed' Eman Budiman, kade banget ah
Rd Okke Chandra
kamana ieu teh nu boga imah??? oooh eta ning aya... wkwkwkwk
Yusef Muldiyana II
Yatsu Drajat pidu'ana weh sing sarehat
Deden Abdul Aziz
1.001
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Sutradara Osép mah mémang épésan
Budi Mugia Raspati
Hahaha
Yusef Muldiyana II
Rd Okke Chandra, ieu abdi, aya pikeresaeun naon nya, bade maparin bisnis kitu?
Yusef Muldiyana II
Deden Abdul Aziz Hidup MCity!
Yusef Muldiyana II
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu epes meer?
Yusef Muldiyana II
Budi Mugia Raspati, sae gumujengna, tah ku sim kuring dijempolan.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
tah éta
Yusef Muldiyana II
Sahlan Bahuy, pami di Kampung Bangsat ieu bade milih janten tokoh naon?
Yusef Muldiyana II
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, tos seep seupaheunna?
Yusef Muldiyana II
Dery Andriawan, kamana tara katinggal mikmin deui?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
gambirna nu séép mah
Yusef Muldiyana II
APuna mah aya keneh, Nyimas?
Dery Andriawan
nuju tiarap heula....:-)
Yusef Muldiyana II
Dery Andriawan hahahaaa.....
Yusef Muldiyana II
Kadieu atuh Tantan Mg
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
aya lumayan garing-garing gé
Yusef Muldiyana II
Ang Yus Thamrin, kayungyun mana sareng kampung anu ieu?
Yusef Muldiyana II
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, banjur atuh :)
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
atos ieu gé ku cikopi
Yusef Muldiyana II
Sanes ku cikopi Nyimas Kanjeng, tapi ku kanyaah :)
Yatsu Drajat
ieu ge nuju ngabanjur ucing nu parasea
Yatsu Drajat
ngagareuwahkeun pisan atuda
Yusef Muldiyana II
Mang Yatsu Drajat, jadiweh kawin ucing, nya?
Rd Okke Chandra
teu acan 1000... ke mun tos 999 ku abdi di dodoho.. pokona kudu jadi nu ka 1000 wkwkwkwkwkwkw
Yatsu Drajat
rame geuning nya ari ucing kawin teh......mun jalma model kitu.....mana teuing....
Yusef Muldiyana II
Ang Dadan Sutisna teu acan ngajempolan kanu ieu? Hehehe.... pemaksaan.com
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
lebar ah ku kanyaah mah
Dedi Rosala
hahaha...waktos si bangsat neunggeulan hansip..., salira aya dimana?edun carita teh...siiip ah!.
Yusef Muldiyana II
Kang Dedi Rosala, abdi oge nguping dongeng ti hansip, hehe
Yusef Muldiyana II
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, ku kameumeut atuh>
Dedi Rosala
ari manawi teh ngiring neunggeulan hansip. hehe. wilujeng.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
komo ku éta lebar pisan
Ridwan Anugrah Permana
Kamamarana yeuhhhhh...............
Yusef Muldiyana II
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu kunaon atuh lian ki cikopi?
Yusef Muldiyana II
Ridwan Anugrah Permana aya....!
Toni Lesmana
punteeeeen! abi bangsat bade namu....
Akang Remi
Punteeeeen! abi geus giung ku bangsat ret kaditu bangsat ret kadieu bangsat, atuh kudu ngareret kamana uing teh, bangsaaaat!
Deri Hudaya
Hahahahaahahah.......... Hidup deh, Bangsat.
Dadan Sutisna
Tah, Ang Yusef, nu kieu nu dimaksad kontrasisasi teh. Janten nu perkawis gogog teu kedah dibahas deui, tos kawaler ku ieu.
Yusef Muldiyana II
#punteeeeen! abi bangsat bade namu...." ceuk Toni Lesmana, "mangga" tembal Toni Lewo, "bilih bade perkedel bondon heula" ceuk Irawan Babeh Lova
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ku sirop
Yusef Muldiyana II
Kang Dadan Sutisna kontrasna teh tinu kasar jadi lemes, atanapi ngadon beuki kasar?
Yatsu Drajat
aya naon ieu teh mei rame keneh ? ...........#dadaligdeugan beurat kongkolak mata, ngoloyong ka sofa#
Rd Okke Chandra
Tos sabaraha ieu teh?
Yusef Muldiyana II
"Punteeeeen! abi geus giung ku bangsat ret kaditu bangsat ret kadieu bangsat, atuh kudu ngareret kamana uing teh, bangsaaaat!" ceuk Remi Sadkar nyaeta Hansip nu ngaronda tea xixixixixxixi
Yusef Muldiyana II
Deri Hudaya hidup Hansip
Iwan Hanjuang
kontrasisasi> asa lain eta ngarana teh, poho deui, plot carita nu geus aya dibalik,nu salah jadi bener ,nu bener jadi salah,akang kungsi nyieu siga kieu ngan teu payu, carita dalem boncel, dalem boncel ngagbrug ka indungna ngaku indung, ku indung dalem boncel kalahka ditajongan teu di aku yen eta teh anakna, pkona dibalikeun tina plot aslina.
Ridwan Anugrah Permana
Jigana mah kedah pindah ka Kampung Aman Bah
Yusef Muldiyana II
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu atuh digembrong Meila Handayani, eh maksad teh atuh digembrong sireum
Yusef Muldiyana II
Rd Okke Chandra teu acan
Yusef Muldiyana II
Dalem boncel teh kabalikan ti Sangkuriang Dayangsumbi Mang Iwan Hanjuang?
Rd Okke Chandra
Punten ah abdi digebah upami tos 998 nya kang xixixixixixi
Yusef Muldiyana II
Ridwan Anugrah Permana asa kaideuan yeuh rek nyieun Fikmin #KAMPUNG AMAN# Hahahahaaaaa