Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 25 April 2015 17:50:16
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Kemis, 23 April 2015 13:53
Andri Sukma Varoga: " Sampurasun,, sim kuring hoyong diajar basa..."
Ahad, 12 April 2015 13:11
Cocolok Raoz: " Sampurasun.... ngiring ngiuhan keudap... di luar panas ngabentrang kana taar......"
Rebo, 08 April 2015 21:39
Agni Rizkiani: " Assalamu'alaikum Bade tumaros, kumaha carana supados kamus sunda na tiasa diangge? Da tos dicobian teh sesah..."
Jumaah, 27 Maret 2015 17:12
You Ghee Dhe End: " gimana cara mengartikan bahasa indo ke..."
Saptu, 07 Maret 2015 19:25
Kang Roy Ambon: " Sampurasun.. Sim abdi pituin urang Sunda, tegesna teureuh Sumedang. Kalintang hoyongna diajar Miksi, manawi kabiruyungan hoyong aub di ieu rohangan (FBS). Hatur nuhun kana..."
Jumaah, 27 Fébruari 2015 14:31
Alex: " assalamualaikum,, hatur nuhun parantos ditampi ,, sm kuring hoyong diajar guguar , pepedar ku basa sunda kalayan bade guguru , tatalek kanu tos tiasa ,, hatur nuhun ka sadayana ,,,..."
Kemis, 08 Januari 2015 15:32
Sukanda Subrata: " nepang sim kuring Sukanda urang cirebon anu hoyong diiajar nyariios sunda.Sadidintern mah ngasuh murang kalih we.Pun bojo hiji pun anak dua.hoyong lebet fikmin sunda naha tiasa..."
Saptu, 27 Désémber 2014 16:44
Bundana Duo Mojang: " Assalamuallaikum wr'wb,,,,,hatur-nuhun pisan ka Bpk Kuncen fbs anu tos nampi sim kuring jnteun wargi fbs,,," sim kuring leuga manah tiasa di ajar seueur ngaos bahasa sunda sanaos sim kuring nuju buburuh di Negri deungeun mugia nambih seueur saderek,,,nambih elmu,,, nambih ginclong'na uteuk balas di asah ku fbs hehe wassalam'uallaikum wr..."

Ungkara Katresna

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 15 Januari 2012 12:14:44

Mun seug wasa, ku hoyong kedal carita ku ungkara nu jembar hartosna, carita tina pangalaman ngalalana kamamana, utamana carita basa pepedut kasieuhkeun cahya giwangkara, cahyana estuning ngahaneutan raga nembus rasa bari teras sumarambah kana jiwa, ngeleter dina kecap katresna

Komentar (19)

Iwan Hanjuang
moal komen ah..!!
Jejen Jaelani War
hihihihihihi...............
Jejen Jaelani War
Kunaon Kang moal koment....
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani W.. moal we ah diburuhan ge moal ditampa,sorry yeeee..
Jejen Jaelani War
hahaha.......
Irman N Dimyatié
Eyang ge moal waka komen.....
Puri Kania Pramanik War
Mani balaga eta Kang Iwan sareng Eyang..... hehehe...
Eel Nurlaela
Mugia atuhhh ! cahaya giwangkara teh sing enggal nya Neng ! hehhehe
Eel Nurlaela
Neng Kang Iwan Hanjuang mah teu koment tehhh pannnn......... heuheuee ! hikshiks
Teti Taryani
Tresna nu teu weleh sumarambah....ngahaneutan sukma sapapaosna...
Puri Kania Pramanik War
Teh Eel Nurlaela : Amin....... Muhun Teh, Kang Iwan Hanjuang teh ....hehehe.... ah moal diteraskeun .... bilih bendu...
Eel Nurlaela
muhunnnn lah ! neng ! bilih kasuat seuittttt !
Puri Kania Pramanik War
Teh Teti Taryani..... janten isin .....hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Muhun...Teh Eel Nurlaela, numawi moal diteraskeun..... (bari teras nyumput)
Kokom Komariah
Nuju saum ngomen kang IWAN Hanjuang mah, margi dinten minggumah larangan dinten..he..he..
Ade Rahmat
rek komen ah. " tah komentarna, cekap sakitu we nya".
Puri Kania Pramanik War
Oh..... kitu, nembe terang Teh Kokom Komariah..... manawi teh teu gaduh pantrangan...... nuju ngaji saefi rupina..... hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Nuhun Kang Ade Rahmat....hehehe...dicekapkeun sakitu we walerannana...
Hena Sumarni
kayas........tapi nya kitu te!