Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 06 Maret 2015 01:30:13
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Jumaah, 27 Fébruari 2015 14:31
Alex: " assalamualaikum,, hatur nuhun parantos ditampi ,, sm kuring hoyong diajar guguar , pepedar ku basa sunda kalayan bade guguru , tatalek kanu tos tiasa ,, hatur nuhun ka sadayana ,,,..."
Kemis, 08 Januari 2015 15:32
Sukanda Subrata: " nepang sim kuring Sukanda urang cirebon anu hoyong diiajar nyariios sunda.Sadidintern mah ngasuh murang kalih we.Pun bojo hiji pun anak dua.hoyong lebet fikmin sunda naha tiasa..."
Saptu, 27 Désémber 2014 16:44
Bundana Duo Mojang: " Assalamuallaikum wr'wb,,,,,hatur-nuhun pisan ka Bpk Kuncen fbs anu tos nampi sim kuring jnteun wargi fbs,,," sim kuring leuga manah tiasa di ajar seueur ngaos bahasa sunda sanaos sim kuring nuju buburuh di Negri deungeun mugia nambih seueur saderek,,,nambih elmu,,, nambih ginclong'na uteuk balas di asah ku fbs hehe wassalam'uallaikum wr..."
Saptu, 27 Désémber 2014 16:09
Bundana Duo Mojang: " Assalamuallaikum wr'wb,,,,,hatur-nuhun pisan ka Bpk Kuncen fbs anu tos nampi sim kuring jnteun wargi fbs,,," sim kuring leuga manah tiasa di ajar seueur ngaos bahasa sunda sanaos sim kuring nuju buburuh di Negri deungeun mugia nambih seueur saderek,,,nambih elmu,,, nambih ginclong'na uteuk balas di asah ku fbs hehe wassalam'uallaikum wr..."
Senén, 15 Désémber 2014 17:21
Abdul Haris: " Assalamu'alaikum Wr. Wb. Pangapunten ka réngréngan sadayana. Jalaran kawatesanan ku sarana. Sim kuring nembé tiasa mairan ieu rohangan. Mitembeyan seja ngahaturkeun nuhun kana salaring pangangken. Kersa nampi aubna sim kuring, kalayan léngoh kaweruh. Ageung pangharepan pikeun sim kuring pribadi. Anu seja mundut panuyunna, ti para kanca sadaya. Pikeun sami-sami nanjeurkeun budaya indung. Ieu..."
Senén, 01 Désémber 2014 12:03
Rachmat Adhe: " Assalamu'alaikum warahmatullah,, Punteun bilih aya nu uninga ngagaleuh novel prabu siliwangi di mañana ? Di gramed tos teu..."
Jumaah, 28 Novémber 2014 00:00
Tike Agus Chayaang: " Hatur nuhun panampina..."
Ahad, 02 Novémber 2014 08:22
Husnul Yakin Ali: " Database kamusna teu acan leres..."

Ungkara Katresna

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 15 Januari 2012 12:14:44

Mun seug wasa, ku hoyong kedal carita ku ungkara nu jembar hartosna, carita tina pangalaman ngalalana kamamana, utamana carita basa pepedut kasieuhkeun cahya giwangkara, cahyana estuning ngahaneutan raga nembus rasa bari teras sumarambah kana jiwa, ngeleter dina kecap katresna

Komentar (19)

Iwan Hanjuang
moal komen ah..!!
Jejen Jaelani W
hihihihihihi...............
Jejen Jaelani W
Kunaon Kang moal koment....
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani W.. moal we ah diburuhan ge moal ditampa,sorry yeeee..
Jejen Jaelani W
hahaha.......
Irman Nurhapitudin Dimyatié
Eyang ge moal waka komen.....
Puri Kania Pramanik War
Mani balaga eta Kang Iwan sareng Eyang..... hehehe...
Eel Nurlaela
Mugia atuhhh ! cahaya giwangkara teh sing enggal nya Neng ! hehhehe
Eel Nurlaela
Neng Kang Iwan Hanjuang mah teu koment tehhh pannnn......... heuheuee ! hikshiks
Teti Taryani
Tresna nu teu weleh sumarambah....ngahaneutan sukma sapapaosna...
Puri Kania Pramanik War
Teh Eel Nurlaela : Amin....... Muhun Teh, Kang Iwan Hanjuang teh ....hehehe.... ah moal diteraskeun .... bilih bendu...
Eel Nurlaela
muhunnnn lah ! neng ! bilih kasuat seuittttt !
Puri Kania Pramanik War
Teh Teti Taryani..... janten isin .....hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Muhun...Teh Eel Nurlaela, numawi moal diteraskeun..... (bari teras nyumput)
Kokom Komariah
Nuju saum ngomen kang IWAN Hanjuang mah, margi dinten minggumah larangan dinten..he..he..
Ade Rahmat
rek komen ah. " tah komentarna, cekap sakitu we nya".
Puri Kania Pramanik War
Oh..... kitu, nembe terang Teh Kokom Komariah..... manawi teh teu gaduh pantrangan...... nuju ngaji saefi rupina..... hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Nuhun Kang Ade Rahmat....hehehe...dicekapkeun sakitu we walerannana...
Ambuna Kaka
kayas........tapi nya kitu te!