Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 03 Fébruari 2016 14:50:14
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Jumaah, 05 Fébruari 2016 06:03
Fadhlin Ardiana: " ..."
Jumaah, 05 Fébruari 2016 02:19
Fiq Taufiqulloh: " Sampurasun... Nyungkeun élmu..."
Senén, 04 Januari 2016 18:21
Guru Sagir: " ..."
Senén, 14 Désémber 2015 18:19
Sumanto: " assalamualaikum sampurasun..."
Saptu, 05 Désémber 2015 06:59
Hamim Wira Mihardja: " Sampurasun.... Hapunten sateuacana, seja tumaros. Naha fikmin karya jisim Abdi teu tiasa katoong sadayana upami nganggè komputer sareng upami henteu log-in heula ku akun..."
Senén, 16 Novémber 2015 14:00
Gerentes Haté: " Hatur nuhun jisim abdi parantos tepang sareng ieu rohangan,janten tiasa nambihan élmu ngeunaan cumarios nganggé basa..."
Ahad, 01 Novémber 2015 14:15
Abdul Manap Tilua: " Pami fikmin anu dina Facebook tos tiasa kasair dina web deui teu acan? Hatur..."
Senén, 26 Oktober 2015 11:44
Risky Ashary: " punten. abdi teh hoyong muka kamus basa Sunda, namung teu tiasa, padahal tos login nganggo facebook. kinten-kinten naon deui nya nu..."

Ungkara Katresna

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 15 Januari 2012 12:14:44

Mun seug wasa, ku hoyong kedal carita ku ungkara nu jembar hartosna, carita tina pangalaman ngalalana kamamana, utamana carita basa pepedut kasieuhkeun cahya giwangkara, cahyana estuning ngahaneutan raga nembus rasa bari teras sumarambah kana jiwa, ngeleter dina kecap katresna

Komentar (19)

Iwan Hanjuang
moal komen ah..!!
Jejen Jaelani War
hihihihihihi...............
Jejen Jaelani War
Kunaon Kang moal koment....
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani W.. moal we ah diburuhan ge moal ditampa,sorry yeeee..
Jejen Jaelani War
hahaha.......
Irman N Dimyatié
Eyang ge moal waka komen.....
Puri Kania Pramanik War
Mani balaga eta Kang Iwan sareng Eyang..... hehehe...
Eel Nurlaela
Mugia atuhhh ! cahaya giwangkara teh sing enggal nya Neng ! hehhehe
Eel Nurlaela
Neng Kang Iwan Hanjuang mah teu koment tehhh pannnn......... heuheuee ! hikshiks
Teti Taryani
Tresna nu teu weleh sumarambah....ngahaneutan sukma sapapaosna...
Puri Kania Pramanik War
Teh Eel Nurlaela : Amin....... Muhun Teh, Kang Iwan Hanjuang teh ....hehehe.... ah moal diteraskeun .... bilih bendu...
Eel Nurlaela
muhunnnn lah ! neng ! bilih kasuat seuittttt !
Puri Kania Pramanik War
Teh Teti Taryani..... janten isin .....hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Muhun...Teh Eel Nurlaela, numawi moal diteraskeun..... (bari teras nyumput)
Kokom Komariah
Nuju saum ngomen kang IWAN Hanjuang mah, margi dinten minggumah larangan dinten..he..he..
Ade Rahmat
rek komen ah. " tah komentarna, cekap sakitu we nya".
Puri Kania Pramanik War
Oh..... kitu, nembe terang Teh Kokom Komariah..... manawi teh teu gaduh pantrangan...... nuju ngaji saefi rupina..... hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Nuhun Kang Ade Rahmat....hehehe...dicekapkeun sakitu we walerannana...
Hena Sumarni
kayas........tapi nya kitu te!