Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 03 Fébruari 2016 14:50:14
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Salasa, 17 Méi 2016 09:53
Tia Rosita: " Assalamualaikum....? nepangkeun ah, wasta Tia Rosita, nganjrek di Margaasih Bdg. Simkuring teh tos hobi nulis ti kapungkur mung sok tara percaya diri kanggo ngabagikeun hasil tulisan pribadi ka forum umum nanging sok sieun ngisinkeun hungkul. lami kalamian diemut deui ah naha make sieun atanapi isin sagala namina ge diajar. Simkuring teh ibu rumah tangga nu seueur waktos salse daripada dianggo nu..."
Kemis, 28 April 2016 04:20
Muizza Indah: " Assalamualaikum wr. wb. Kahatur ka admin, simkuring bade tumaros perkawis kamus Sunda di blog ieu. Naha nya ayeuna mah teu tiasa dianggo deui? Padahal mah kaanggo pisan ku simkuring upami milarian kekecapan anu heubeul, janten tiasa milarian hartos kecap dimana wae sareng iraha wae teu kedah nyanyandak kamus. :) Mugia kamus Sunda dina blog ieu tiasa dianggo deui. kumargi mangpaat pisan kanggo..."
Salasa, 26 April 2016 19:13
Edi Kurnaedi: " Assalamualaikum wr.wb. Sampurasun ! Hapunten Ka Pupuhu sareng para ais pangampih anu kagungan rohangan . simkuring nembe tiasa ngalebetan deui buku tamu! hatur nuhun. Wassalamualaikum..."
Salasa, 26 April 2016 06:28
Gugun Nurzaman: " Bismillaah Sampurasun... _/|\_ Asa heubeul nakeran kuring teu amengan ka ieu rohangan, ngan pas kuring seja nyobian muka deui kana kamus.. Gebeg, kuring disampakkeun tulisan anu kelirna beureum, eusina; "Teu acan tiasa midangkeun daftar fikmin", cenah. Duh... naha nya? Hapunten Pupuhu sareng ka para ais pangampih salaku nu kagungan ieu rohangan, manawi tiasa masihan..."
Salasa, 12 April 2016 18:38
Jo: " Coba..."
Salasa, 12 April 2016 18:35
Jo: " Naha di dieu mah nulis é make code alt 130 nu bijilna jadi..."
Salasa, 12 April 2016 18:33
Jo: " Geus heubeul rék kadieu téh. Rék panineungan. Jadi anggota ti saprak ieu ngadeg. Harita mah maké akun Jojo Johari. Lantaran akun pesbukna acak-acakan teuing alatan naon boa, katambah dipecat ku Juragan Ki Hasan lantaran manéhna ngarasa ceuceub kana cara kuring nu dianggap teu lumrah, antukna jadi pepegatan. Sanajan kuring henteu cicing di nagri, tapi ari kana basa jeung budaya sunda mah..."
Salasa, 22 Maret 2016 19:25
Naz Naz Buyutna Maskar: " Hapunten mamanawian badé tumaros,dupi kamus basa sunda t tiasa di anggé gning?? Pdahal abd tos lbet kna grup fikmin..mugia..."

Ungkara Katresna

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 15 Januari 2012 12:14:44

Mun seug wasa, ku hoyong kedal carita ku ungkara nu jembar hartosna, carita tina pangalaman ngalalana kamamana, utamana carita basa pepedut kasieuhkeun cahya giwangkara, cahyana estuning ngahaneutan raga nembus rasa bari teras sumarambah kana jiwa, ngeleter dina kecap katresna

Komentar (19)

Iwan Hanjuang
moal komen ah..!!
Jejen Jaelani War
hihihihihihi...............
Jejen Jaelani War
Kunaon Kang moal koment....
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani W.. moal we ah diburuhan ge moal ditampa,sorry yeeee..
Jejen Jaelani War
hahaha.......
Irman N Dimyatié
Eyang ge moal waka komen.....
Puri Kania Pramanik War
Mani balaga eta Kang Iwan sareng Eyang..... hehehe...
Eel Nurlaela
Mugia atuhhh ! cahaya giwangkara teh sing enggal nya Neng ! hehhehe
Eel Nurlaela
Neng Kang Iwan Hanjuang mah teu koment tehhh pannnn......... heuheuee ! hikshiks
Teti Taryani
Tresna nu teu weleh sumarambah....ngahaneutan sukma sapapaosna...
Puri Kania Pramanik War
Teh Eel Nurlaela : Amin....... Muhun Teh, Kang Iwan Hanjuang teh ....hehehe.... ah moal diteraskeun .... bilih bendu...
Eel Nurlaela
muhunnnn lah ! neng ! bilih kasuat seuittttt !
Puri Kania Pramanik War
Teh Teti Taryani..... janten isin .....hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Muhun...Teh Eel Nurlaela, numawi moal diteraskeun..... (bari teras nyumput)
Kokom Komariah
Nuju saum ngomen kang IWAN Hanjuang mah, margi dinten minggumah larangan dinten..he..he..
Ade Rahmat
rek komen ah. " tah komentarna, cekap sakitu we nya".
Puri Kania Pramanik War
Oh..... kitu, nembe terang Teh Kokom Komariah..... manawi teh teu gaduh pantrangan...... nuju ngaji saefi rupina..... hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Nuhun Kang Ade Rahmat....hehehe...dicekapkeun sakitu we walerannana...
Hena Sumarni
kayas........tapi nya kitu te!