Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Senén, 05 Désémber 2016 10:30
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Sampurasun.... Ngiring ngaderes deui di palih dieu...."
Saptu, 12 Novémber 2016 23:37
Ajang Yustiana: " fikminna kerén, fikminerna gé kerén-kerén. Fbs mémang kerén,..."
Salasa, 08 Novémber 2016 02:32
Harry Ferdiansyah: " Assalamualaikum wr wb ngiringan..."
Jumaah, 21 Oktober 2016 20:03
Asep Saepudin: " Assalamu'alaikum Wr. Wb. Sampurasun, nepangkan sim kuring wasta Asep Saepudin, linggihna di Kertasari Kabupaten Bandung, seja ngiring aub kalayan diwuwuh ku tali silatuahim mugia aya dina jembar kawilujengan,..."
Ahad, 25 Séptémber 2016 14:27
Abu Labib Malawat: " Maksad hoyong muka kamus. Naha teu tiasa..."
Rebo, 21 Séptémber 2016 16:31
AD Rusmianto: " Sampurasun, bade ngedit profil ge sesah, teras wae dina halaman eta, saatos login teh. teu lebet kana halaman edit profil. sakali deui hapuntenna. jarang On oge akang, resep maca, hoyong diajar nulis oge...."
Ahad, 28 Agustus 2016 07:12
Abu Labib Malawat: " Sampurasun, Kumaha carana beh kacatet ID warga FBS? Hatur..."
Ahad, 03 Juli 2016 05:45
Iwan Nurdiansyah: " Assalamu alaikum, mugia sadayana aya dina ginanjar kawilujengan,..."

Ungkara Katresna

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 15 Januari 2012 12:14:44

Mun seug wasa, ku hoyong kedal carita ku ungkara nu jembar hartosna, carita tina pangalaman ngalalana kamamana, utamana carita basa pepedut kasieuhkeun cahya giwangkara, cahyana estuning ngahaneutan raga nembus rasa bari teras sumarambah kana jiwa, ngeleter dina kecap katresna

Komentar (19)

Iwan Hanjuang
moal komen ah..!!
Jejen Jaelani Wargadipura
hihihihihihi...............
Jejen Jaelani Wargadipura
Kunaon Kang moal koment....
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani W.. moal we ah diburuhan ge moal ditampa,sorry yeeee..
Jejen Jaelani Wargadipura
hahaha.......
Irman N Dimyatié
Eyang ge moal waka komen.....
Puri Kania Pramanik War
Mani balaga eta Kang Iwan sareng Eyang..... hehehe...
Eel Nurlaela
Mugia atuhhh ! cahaya giwangkara teh sing enggal nya Neng ! hehhehe
Eel Nurlaela
Neng Kang Iwan Hanjuang mah teu koment tehhh pannnn......... heuheuee ! hikshiks
Teti Taryani
Tresna nu teu weleh sumarambah....ngahaneutan sukma sapapaosna...
Puri Kania Pramanik War
Teh Eel Nurlaela : Amin....... Muhun Teh, Kang Iwan Hanjuang teh ....hehehe.... ah moal diteraskeun .... bilih bendu...
Eel Nurlaela
muhunnnn lah ! neng ! bilih kasuat seuittttt !
Puri Kania Pramanik War
Teh Teti Taryani..... janten isin .....hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Muhun...Teh Eel Nurlaela, numawi moal diteraskeun..... (bari teras nyumput)
Kokom Komariah
Nuju saum ngomen kang IWAN Hanjuang mah, margi dinten minggumah larangan dinten..he..he..
Ade Rahmat
rek komen ah. " tah komentarna, cekap sakitu we nya".
Puri Kania Pramanik War
Oh..... kitu, nembe terang Teh Kokom Komariah..... manawi teh teu gaduh pantrangan...... nuju ngaji saefi rupina..... hehehe...
Puri Kania Pramanik War
Nuhun Kang Ade Rahmat....hehehe...dicekapkeun sakitu we walerannana...
Hena Sumarni
kayas........tapi nya kitu te!