Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Herdi Pamungkas


Nu kasair ku FBS, Herdi Pamungkas geus nyerat 2.607 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 Fébruari 2013 16:36:52
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Irman N Dimyatie nyanggakeun, kang, kitu geuningan potret kahirupan di dunya teh....

04 Fébruari 2013 16:35:16
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

teh Neni Geo Albanjari mugia ditampi iman islamna, putrana sing soleh...

04 Fébruari 2013 16:33:29
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Ki Sunda Sawawa yaktos, atuh upami kitu mah....muga-muga be sing jaranten putra nu saroleh....kumaha da geuning di enonesa mah kieu....

04 Fébruari 2013 16:22:59
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Ki Sunda Sawawa kagagas kumaha, kang....

04 Fébruari 2013 16:22:29
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Riyono Afdfvm sabar...sabar, muga-muga aya milikna...

04 Fébruari 2013 16:17:20
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Irfan aamiin....

04 Fébruari 2013 16:16:38
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Rudi sawangsulna...

04 Fébruari 2013 16:16:09
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Abah Sarjang sapuk simkuring ge, nun...

04 Fébruari 2013 16:15:26
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Ahmad Fawzy Imron sami, kang, simkuring ge nuju diajar. Da geuning teu aya fakultasna janten rama nu sae teh, kajabi nu kapaluruh be tina dawuhan Jungjunan alam....sok sanaos abot dina prakna..ditambih deui ku mayunan aweuhan jaman kiwari, seueur kahariwang....hatur nuhun, kang...

03 Fébruari 2013 17:15:58
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Irfan mudah-mudahan be singditampi iman islamna, sareng kalebet kana syahid....

03 Fébruari 2013 17:07:46
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Yuharno Uyuh leres, kang, duh....arisin..

03 Fébruari 2013 17:04:27
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Irfan hatur nuhun, nyakitu tea geuning kajantenan di alam dunya...

03 Fébruari 2013 17:03:00
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Yuharno Uyuh hatur nuhun, kang, duh isin disebat manukna mah...ieu mah nyanggakeun be fikmin tambi lumayan.....

03 Fébruari 2013 17:01:12
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Rudi hatur nuhun, katampi jempolna anu ngajajar salima-lima....

03 Fébruari 2013 17:00:27
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

kang Asep Rachmat hatur nuhun, kang, manggga nyanggakeun....

01 Fébruari 2013 16:36:34
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Irfan jurig mah rupina sebatan jalmi be, ieu geura mangga nyanggakeun salah sawios ayat nu netelakeun ngeunaan roh jalmi nu maot; Allah memegang jiwa (orang) ketika matinya dan (memegang) jiwa (orang) yang belum mati di waktu tidurnya; maka Dia tahanlah jiwa (orang) yang telah Dia tetapkan kematiannya (Az Zumar : 42)

01 Fébruari 2013 16:22:51
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Ahir Cimata" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

asa pating sariak ieu teh....

01 Fébruari 2013 16:16:55
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Irfan sawangsulna, kang. Nu mawi upami aya jalmi maot, qorin mah henteu. Nya anjeuna nu ngarekam lalakon hirup urang.....kawenehan be ku nu sanes...."Ririwa si anu bari lumpat!"

01 Fébruari 2013 16:13:15
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Irfan teu kedah sur-ser, ieu gera aya sala sawios kateranganana, mangga nyanggakeun; ^ Imam Ahmad dan Imam Muslim, Nabi Muhammad bersabda kepada Abdullah Mas'ud, "Setiap kamu ada Qarin daripada bangsa jin, dan juga Qarin daripada bangsa malaikat." Mereka bertanya: "Engkau juga ya Rasulullah." Sabdanya: "Ya aku juga ada, tetapi Allah telah membantu aku sehingga Qarin itu dapat kuislamkan dan hanya menyuruh aku dalam hal kebajikan saja." (Hadits riwayat Ahmad dan Muslim).

01 Fébruari 2013 16:03:36
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging Puri Kania Pramanik War

kade atuh....

01 Fébruari 2013 16:01:08
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging Puri Kania Pramanik War

jih, dugi ka burial buncelik....

01 Fébruari 2013 16:00:09
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Campala" kénging Iwan Hanjuang

simpe....

01 Fébruari 2013 15:58:16
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Irfan wartosna mah sami, margi aranjeuna ge kedah hiburan....da nyingsieunan bae mah jenuh saurna (heureuyna). Sabangsaning jin Qorin, kang, emang nunutur lampah manusa (sariusna).....

01 Fébruari 2013 15:50:19
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu hatur nuhun,

01 Fébruari 2013 15:48:25
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Irfan nuhun atuh upami kitu mah, sareng kaleresan enjing mah malem minggu. janten sabangsaning ririwa teh libur heula nyingsieunan jalmi, margi garaduh acara malem mingguaan...kitu wartosna....

01 Fébruari 2013 14:58:46
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu tos lami teu ngalalakonkeun Surti....wios teu patos rame ge nya....tambi lumayan be ieu mah...hihihi...hatur nuhun....

01 Fébruari 2013 14:56:59
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

teh Dewi Ratna Damayanti nyanggakeun....hatur nuhun....

01 Fébruari 2013 14:55:54
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Abah Sarjang kaleresan, hatur nuhun.....sareng wilujeng....

01 Fébruari 2013 14:47:26
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Yuharno Uyuh tambi lumayan, kang.....

01 Fébruari 2013 14:46:36
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Irfan nyanggakeun....hihihi...

31 Januari 2013 15:18:29
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Rerencepan" kénging Yuharno Uyuh

sip dech...

31 Januari 2013 15:16:54
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Irfan kaleresan atuh upami nuju nyalira mah jongjon, bilih ke aya nu keketrok istri tengah wengi ulah disaha-saha....

31 Januari 2013 15:14:47
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Atang Soeryana nyanggakeun, kang, Cekittt. Jeduk. Gurudug. Brug. Gerung. Kulahek. Kelepek. ....sareng muringkakna.....mugia katampi kalayaan kabingahan....

31 Januari 2013 15:11:22
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Irfan hatur nuhun upami katampi mah muringkakna, wengi jumaah tea rada geueuman dinu poek turta aya di tengah-tengah makam nu tebih ka ditu ka dieu...iwal ti tutunggul nu parentul, sareng gupayna daun samoja katur hanjuang....hihihi...waas....

31 Januari 2013 15:08:22
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

teh Kantika Sofian aya ku kaleresan, sami ngaririncik....resepeun rupina liar dina wengi jumat dina kaayaan sapertos kitu....nyanggakeun wilujeng wengi jumaah....

31 Januari 2013 14:58:56
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Nu Galau Malem Jumaah" kénging Irfan

sawangsulna, kang.....

31 Januari 2013 14:55:14
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Nu Galau Malem Jumaah" kénging Irfan

wilujeng wengi jumat....hororrna...

31 Januari 2013 14:52:50
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Peuting Peteng" kénging anjeunna.

kang Irfan nyanggakeun, dina raraga nyambut wengi jumat kaliwon....

29 Januari 2013 17:03:52
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Nu Batal Kawin" kénging anjeunna.

kang Abah Sarjang hatur nuhun, parantos kacarek deleg intina ieu lalakon ku akang, eta pisan anu dipimaksad....

29 Januari 2013 16:57:12
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Nu Batal Kawin" kénging anjeunna.

teh Dewi Ratna Damayanti leres kitu, teh. Mung langkung paosna mah sapertos anu ditetelakeun ku kang Abah Sarjang dihandap.....

29 Januari 2013 16:35:27
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Dina Hiji Mangsa" kénging Dewi Ratna Damayanti

panginten atuh, ngarandeg palebah jalan cagak...hihi

29 Januari 2013 16:29:04
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Dina Hiji Mangsa" kénging Dewi Ratna Damayanti

mantap....

29 Januari 2013 16:24:22
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Fitnah" kénging anjeunna.

kang Helmi Pakudjati hatur nuhun, kang......

29 Januari 2013 16:20:33
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Fitnah" kénging anjeunna.

kang Dudung Ridwan leres kitu langkung luyu rupina, mung da dina seratan ieu mah sanaes ka dinya maksadna....mangga nyanggakeun....

29 Januari 2013 16:18:09
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Fitnah" kénging anjeunna.

teh Imas Rohilah Cianjur upami sunda mah tetep be pitnah, da maksad dina ieu judul mah ditujukeun sanes ka nagri sunda tapi nu biasa nganggo f.....

29 Januari 2013 16:15:51
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Fitnah" kénging anjeunna.

teh Miadi Yani hatur nuhun...

28 Januari 2013 16:44:49
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Fitnah" kénging anjeunna.

kang Soendara Djatiseba nu mawi kurawa sareng pandawa parasea oge eta panginten....

28 Januari 2013 16:39:09
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Fitnah" kénging anjeunna.

teh Dewi Ratna Damayanti sapuk....nanging ketah da di dunya politik mah ti kapungkur dugi ka kiwari ge hamo leupas tina eta perkara, lawan tiasa janten kawan---kawan janten lawan..'yang ada hanya kepentingan abadi'....kitu saurna....

28 Januari 2013 16:36:58
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Fitnah" kénging anjeunna.

kang Soendara Djatiseba tiasa janten kana kitu, kang....

24 Januari 2013 17:33:30
Herdi Pamungkas ngoméntaran Fikmin "Néangan Gusti" kénging anjeunna.

kang Rohendi Pandeglang muhun, kang. hatur nuhun.