Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Irman N Dimyatié


Nu kasair ku FBS, Irman N Dimyatié geus nyerat 10.612 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 14:50:02
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

:"Waas pakepukna nulis mak dua akun. Heug th pahili ngomn wakakakak..."

18 Maret 2013 14:49:05
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

:"Betul sekali, Cp Rudi. Hahaha... di dieu th loba ahli sastra. Bakal kapanggih wa mun sandwara th."

18 Maret 2013 14:48:01
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

:"Untung uingah ngan boga hiji akun th hahaha..."

18 Maret 2013 14:46:13
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

ANg Prabu Godi Suwarna:"Halah...! Nu leres, Ang? Uing teu merhatikeun yeuh. Cikan, urang tengetan..."

18 Maret 2013 14:38:50
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Halah...! Palebah maleman fikmin cawokah mah, pangantn anyar, jjuragan Rameli Agam, pasti asa diulangtaunkeun atuh hahaha..."

18 Maret 2013 14:36:59
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Gambar tetengger ta mah kangg para bidan sareng ema paraji, Ang Jejen."

18 Maret 2013 14:36:24
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Sami, Ang Tom. Titadi uing seuseurian sorangan di dieu. Modus gero mimiti maceuh deui yeuh."

18 Maret 2013 14:28:15
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Sa tah ideuna, Ang Jejen Jaelani War. Pas pisan kangge Ustad Nasrul Jatnika hahaha....." (modus gero deui yeuh hahaha...)

18 Maret 2013 14:27:00
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Gambar tarang baga digigirna aya piano, pas pisan keur tetenggerna Ang Tom Hanjuang. Mun, Th Tiktik Rusyani jigana mah gambar kuh tetenggerna th hahahaha..."

18 Maret 2013 14:23:02
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Tah, mun tetenggerna mak gambar tarang baga mah jigana moal kaciri teuing cawokahna, Ki Sunda Sawawa."

18 Maret 2013 14:18:49
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

:"Nu awt rajt mah jiga juragan.... hahahahaha... Teu wasa ah ngetikna."

18 Maret 2013 14:16:29
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lain Saheuay-heuayna" kénging Entjep Sunardhi

:"Asa digiring deui ka taun 70-an Ang. Waas uing sok miluan siduru mun nu jadi indung keur nyangu th. Waas pisan..."

18 Maret 2013 14:15:02
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Sms" kénging Iwan R Jayasetiawan

:"Ieu mah berdasarkan fakta sorangan hahaha..."

18 Maret 2013 14:13:45
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Sms" kénging Iwan R Jayasetiawan

:"Modus nu sok ngahaja disalahkeun ngetikna ieu mah hahaha..."

18 Maret 2013 14:12:46
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Palebah Iuh-iuh Pananjung" kénging Zulaikha Sobana

:"Nasib para nelayan. Demi anak jeung pamajikan, ngadu nyawa di tengah sagara. Bati ketir..."

18 Maret 2013 14:02:31
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

:"Halah, Ang Jejen Jaelani War hahahaha..."

18 Maret 2013 13:59:27
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

:"Pasa mah Rukun Sono dina rumah tangga."

18 Maret 2013 13:57:42
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu:"Sapertosna kitu. Mirip supa, Th."

18 Maret 2013 13:56:23
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

Rudi:"Yoni mah tetengger bidan atanapi ema paraji hhhh..."

18 Maret 2013 13:27:07
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

Rudi:"Boa nu disebut 'Lingga' th, tetengger ahli penyakit kulit dan kelamin...hahahaha"

18 Maret 2013 13:23:26
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalaki Handapeun Papan RÉklameu" kénging Dadah Hidayat

:"Kedah ged hat, Ang. Ternyata, sakadang MARU th martabatna sahandapeun Aang."

18 Maret 2013 13:20:55
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

:"Hahahaha... naha meni sarua jeung nu uing. Usum wanda cawokah ayeuna mah."

18 Maret 2013 13:09:58
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Hahaha... Tah, nu ta Ang. Teu kabayang upami dina tetengger aya gambar nu kitu. Matak ulah sok jangji sembarangan nya. Sapertos Tukang man gitar, dina tetenggerna g gambar gitar. Tukang piano, meureun gambar piano, jeung sajabana."

18 Maret 2013 13:06:25
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Bad pesen gambar naon dina tetengger th jaga, Ang Yusuf S. Martawidnda? Hhhh..."

18 Maret 2013 13:00:24
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

Th Kokom Komariah:"Muhun kitu, Th. Pikasediheun nasib dokter ta th."

18 Maret 2013 12:59:50
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Wilujeng wayah kieu Th Inne Inez, Th Euis Siti Hajar Sa'adah, og sadaya nu tos ngompolan... h ngajempolan."

18 Maret 2013 12:57:44
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Halah...! Thoooobaaaaat.....!!! Eta nu dipikasieun ku si lalaki th."

18 Maret 2013 12:56:17
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Mode Séksi" kénging Valda Ali Vam

:"Padahal cobian wa atuh. Bakal jiga..."

18 Maret 2013 12:50:37
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Hutang komn yeuh Ang Tom Hanjuang."

18 Maret 2013 12:49:38
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Juru Parkir Jeung Selebritis" kénging Maman Damiri

:"Aya sifat hadna ta sakadang slb th. Teu poho ka Tukang Parkir mun panggih."

18 Maret 2013 12:47:37
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging Jejen Jaelani War

:"Hahahaha... fikmin dwasa ieu mah, Ang."

18 Maret 2013 12:45:27
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

:"Hahahaha... ghl jadi malindes ka uing."

18 Maret 2013 12:44:30
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Cinta Monyet" kénging Tatin Sardjiman

:"Waas meureun nya hahaha... Hanjakal uingah umur sakitu th acan begr. Duka kumaha rasana."

18 Maret 2013 12:40:09
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Teu Aya Nu Sampurna" kénging Yusuf S. Martawidénda

:"Mun keur krk, nggal pengk irungna Ang."

18 Maret 2013 12:38:49
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

"Enya kitu Nyai bogoh ka Si Asp?" Ema naros. Fitri unggeuk. "Moal kaduhung?" saur Ema bari sup ka dapur. Kuring jeung Fitri nuturkeun. "Moal, Ma!" walon Fitri tandes. "Yeuh, Nyai. Kudu apal. Sabenerna Si Asp th awakna pinuh ku hapur", saur Ema bari mok. Fitri ngahuleng. Kuring ngagebeg. Teu lila, beretek Fitri lumpat bari bibirigidigan. Kelepek kuring kapahan.

18 Maret 2013 10:55:14
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

Ang Jejen Jaelani War:"Kedah, Ang. Ari Ang Tom harita naon amanatna? Cenah kudu ku gegendir hahahaha... Duka upami Ang Apoedy Sarah Ihsan mah."

18 Maret 2013 10:54:29
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

Ang Tom:"Diantos engk hahaha... Uing g bakal ngomn kanca sansna. Antosan w."

18 Maret 2013 10:51:22
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

Ang Jejen Jaelani War:"Kad, Ang. Amanat ta th hahaha..."

18 Maret 2013 10:50:44
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa:"Heu.... heu..heu..."

18 Maret 2013 10:50:08
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Haturan Ang Adim Suherman, Nng Reni Nurhayati, Ang Entjep Sunardhi, og Ang Usman Ali M."

18 Maret 2013 10:48:21
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging anjeunna.

:"Fikmin ieu ka-ideuan ku postingan Ang Badruzaman Baza di KNP. Ngan ku uing dijieun deui dina wangun Sipendul."

18 Maret 2013 10:19:36
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Palebah Iuh-iuh Pananjung" kénging Zulaikha Sobana

:"Dianjuk heula komnna."

18 Maret 2013 10:18:29
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Juru Parkir Jeung Selebritis" kénging Maman Damiri

:"Ngajempolan heula."

18 Maret 2013 10:17:43
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Si Tumang" kénging Jejen Jaelani War

:"Moal waka ngomn, Ang."

18 Maret 2013 10:17:15
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Hape Rusiah" kénging Asep Sajah

:"Elmu salingkuh ti uing waktu kuliah dipraktkeun????? Haruuuuh...!!!"

18 Maret 2013 10:15:06
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Mode Séksi" kénging Valda Ali Vam

:" (Y) "

18 Maret 2013 10:14:41
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lalaki Handapeun Papan RÉklameu" kénging Dadah Hidayat

:"Ngajempolan heula w."

18 Maret 2013 10:14:20
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Lain Saheuay-heuayna" kénging Entjep Sunardhi

:"Dianjuk heula komnna, Ang Haji."

18 Maret 2013 10:13:01
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Moé Kaéra" kénging Usman Ali M

:"Moal waka ngomn. Kark OL."

18 Maret 2013 10:11:57
Irman N Dimyatié ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

:"Moal waka komn. Kark OL uingna."