Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Mahpudin


Nu kasair ku FBS, Mahpudin geus nyerat 5.787 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 13:18:39
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Heuheuheu.. cawokah terselubung... TOP (Y) (Y) (Y)

18 Maret 2013 08:36:06
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Naha ieu teh nu jadian na Kang asep nu asa atoh pisana kang Iwan Hanjuang hmmmmm.... gosip anyar ieu mah... kwkwkwkwkwkwk....

18 Maret 2013 08:33:38
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Happy ending.. deuh.. bagjaaaa... hiks..

18 Maret 2013 07:53:45
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Mode Séksi" kénging Valda Ali Vam

Emut singkayo dina pingping... kwkwkwkwkwk....

18 Maret 2013 01:45:47
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Pipi Mawar" kénging Rameli Agam

Aamiin.. mugia enggal ngagurilap... :D

18 Maret 2013 01:08:02
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

kang Is Tuning abdi mah, nuju ngantosan agama seken ti Ki Lalat Socrates mah, anu teu ngangge aturan sanaos ukur tafsir... hahahahaha....

18 Maret 2013 01:05:56
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

Ki Hasan hahahahaha.. tah kitu pisan komentarna teh... panuju... heuheuheu...

18 Maret 2013 00:54:15
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

kang Asep Sajah tah eta nu sok janten kalan isin, sanes ku nanaon da janten di seungseurikeun batur. Naha atuh ari geus aya dina qur'an mah teu dipigawe... :D

18 Maret 2013 00:49:41
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

kang Is Tuning kamari abdi maos dina forum diskusi perkawis tanaman nu ngaluarkeun sinyal-sinyal elektron, der weh aya urang Islam nu komentar "sesungguhnya tanaman itu sedang bertasbih" enya teu salah oge eta komentar teh. Da sauingeun ge yakin kabeh mahluk Alloh teh tasbeh. Ngan cik atuh, nempatkeuna.... heuheuheu.... batur mah keur ngabahas kemungkinan eta tanaman dijadikeun sumber energi, der ieu ngabahas masalah agama... :D

18 Maret 2013 00:41:53
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

Grup Band naif mah... hahahaha...

18 Maret 2013 00:36:08
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Hape Rusiah" kénging Asep Sajah

Hahahahaha.. teu salah teng manuk teng anak merak kukuncungan teh... heuheuheu...

18 Maret 2013 00:30:19
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

haarrr.. kang Rudi apanan di amerika aya foto-na gambar awan ngabentuk malaikat saatos diangkatna paus fransiskus... tah kumaha mun kitu... heuheuheu....

18 Maret 2013 00:28:34
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

kang Is Tuning tah kieu resepna di republik fikmin teh.. Nu nyurahana ge lain ungkul ustad sagawayah... meni tepat pisan... :v :v :v

18 Maret 2013 00:26:46
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

kang Rudi muhun, tah eta pisan inti Fikmin teh... heuheuheu...

18 Maret 2013 00:22:50
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

teh IKa J. Radhitya muhun abdi ge resep, kangge tafakuraneun.. mung teu resepna teh sok di tambihan ku bohong... nya abong dongeng ketang... hahahahaha.....

18 Maret 2013 00:19:38
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

kang Rudi heuheuheu.. muhun kitu, sanes perkawis ageman wae tapi dina sagala hal.. kalebet kasundaan... hayoh parebut alas saha nu pangsunda-na... hahahahaha....

17 Maret 2013 23:54:45
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Reueus…" kénging anjeunna.

heuheu... abdi mah kalan sok ngahayal teh, mun seug abdi lahir kapungkur jaman nabi, abdi bakal kalebet ka mana? naha janten urang quraisy nu nentang nabi atanapi janten sohabat nabi... heuheuheu.. da gening ka imanan teh masih sok hayang di bebenjokeun keneh ku hal-hal nu teu perlu ceuk saabdieun mah... heuheuheu....

17 Maret 2013 23:21:49
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Kiceup Akang" kénging Tito Wicarda

Hahahaha.. maosan komentarna matak raos seuri... heuheuheu... muhun kedah waspaos ka nu sok kucap kiceup teh... heuheuheu..

17 Maret 2013 23:20:00
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Mini Pisan" kénging Ixora Coccinea

Heuheuheu... nuhun ah, enjing2 tos keom...

17 Maret 2013 23:14:08
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Sono Ka Sakadang Nyiruan" kénging Shofia Sanezz Latjuba

Awas sok nyoco oge nyiruan teh... heuheuheu... SIP mung ngarapihkeun deui seratana.. Taneuh, Anjeuna... (Y)

17 Maret 2013 23:12:00
Mahpudin ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Wilujeeeengg.... Edunn... TOP (Y) (Y) (Y)

17 Maret 2013 23:11:15
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

Ari alim ngalih mah rencangan weh di tengah bumi bobo-na... hahahahahaha....

17 Maret 2013 12:42:20
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Pang Maehankeun" kénging Iwan R Jayasetiawan

Sintreuk ge paeh... hahahahahaha... :v :v

17 Maret 2013 09:27:29
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Sweet SÉventeen" kénging Indah Eka Lestari

Sumpah abdi maca ti luhur dugi ka handap teh bari ngareka-reka deuk kamana ieu tungtung carita... sumpeeeehh katipuuuu... atuh da jeung aya bidan rumah sakit.. sugan teh deuk kadinya ari pek teh lain... nu disangka... haruuuuuhhh... TOP... (Y) (Y) (Y)

17 Maret 2013 07:49:21
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Lalakon Ti Aleppo" kénging Érwin Wahyudi

Fikmin nan Detil... TOP.. Manawi teh Sergio Van Dijk aya SVD-an... heuheuheu... (Y) (Y) (Y)

17 Maret 2013 06:10:44
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Ceurik Si Rambo" kénging Irawan Babéh Lova

Emiiihhh... hahahahaha....

17 Maret 2013 06:02:46
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Odong Jeung Nonoh" kénging Is Tuning

sugan teh tihang listrik kuat ka dilamotan... heuheuheu.. :v

17 Maret 2013 05:50:20
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Ceurik Si Rambo" kénging Irawan Babéh Lova

Hiks.. jadi kabayang basa lebaran di kalimantan, sorangan eweuh nu ngaku... hiks... deuk meuli dahar ka warung puguh tarutup da lebaran tea.... heuheuheu....

17 Maret 2013 05:47:22
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Odong Jeung Nonoh" kénging Is Tuning

Haruuuuhhh.. eta kabayang jang odong atooohhnnaaa... heuheuheu...

17 Maret 2013 04:20:44
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Asup Angin" kénging Jordan Kurniawan

asa keneh sesa minyak keletik tilas ngagoreng peda tadi... heuheuheu...

16 Maret 2013 04:18:45
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Surak Nu Teu Tarik" kénging Dewi Mentari

Haruuuhhh.... aingah.. ieu ideu abdi keur saembara tos ngapuuungg... heuheuheu... bolay deui damel fikmin saembara teh... TOP (Y) (Y) (Y)

04 Fébruari 2013 12:53:40
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang Agus Bagja deuh nuhun, mung fuaahna asa nembe tuang jengkol... heuheuheuheu....

04 Fébruari 2013 12:49:11
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang Budi Mugia Raspati pertama dan terakhir abdi ge.. heuheuheu.. jangaaarr...

04 Fébruari 2013 12:06:39
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Jurig" kénging Kang Bibih Nubaheula

Seukeuuuutt.... pisan tah... heuheuheu...

04 Fébruari 2013 12:01:28
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang Shohiba Nu'man abdi mah, kaseureud hiji engang ge jempol dugi nyut-nyutan 3 dinten... heuheuheu...

04 Fébruari 2013 12:00:53
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

Kang Entjep Sunardhi deuh, atuh pantesan abdi meni ngoprot.. da meni hoyong pas kedah dalapan wae... heuheu.. nuhun info-na...

04 Fébruari 2013 09:51:34
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Tatangga Sabeulah" kénging Godi Suwarna

Hahahahaha.. abdi tos curiga tina judulna... ari pek teh, yes.. yes.. yes.. teguhana nyata... heuheuheu....

04 Fébruari 2013 09:49:31
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging Puri Kania Pramanik War

Angger weh, kudu ditines... ditincak gajah mah, boa teuing geus nyingcet.. heuheuheu...

04 Fébruari 2013 09:01:33
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

hatur nuhun kang bibih, eta sareng dipasihan elmu deui ku kang entjep.. perkawis kecap anu sapadalisan... tah, saurna engang-engang kieu teh, aya hubungana sareng guguritan nya.. ah, teu terang abdi mah... heuheuheu... mung apal budak leutik bisa ngapuuuuuuungggg....

04 Fébruari 2013 08:55:33
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

Owh.. eta maksadna... hahahahaha.. muhun kahartos... heuheuheu...

04 Fébruari 2013 08:42:01
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

mani nongtoreng-na teu dalapan engang... heuheuheu....

04 Fébruari 2013 08:03:10
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Leungit Laratan" kénging Harmenn Nur Harsayana

Tos pada-pada jadi tutunggul ieu teh??? hiks...

04 Fébruari 2013 07:55:06
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang Entjep Sunardhi hahahaha.. deuh asa katohyan ieu ramo abdi basa milangan engang... heuheuheu... teu acan tiasa ku rasa, ku ramo wae masih kalan asa tujuh asa salapan... heuheuheu.. hatur nuhun bongbolongana....

04 Fébruari 2013 06:54:38
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Demi Cinta" kénging Bunda Unie

Teu, aya ge tukang aqua... heuheuheu....

04 Fébruari 2013 06:49:28
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Kajongjonan" kénging Teti Taryani

Halah, dugi ka kituna eta games... hiks...

04 Fébruari 2013 06:39:31
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Mokahana Rasa" kénging Jonny Taurus

Simuing mah rada aneh.. ongkoh teu diwaro.. tapina meni eces ngadeskripsikeuna ge.. mulus ngagelempeng... hahahaha....

04 Fébruari 2013 06:36:26
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

Abah Sarjang abdi mah sok ngabayangkeun, upami dina film kartun sok aya serangga nu ngulilingan sirah nu keur rieut.... heuheuheu.... jiga engang... heuheuheu... nuhun....

04 Fébruari 2013 06:02:24
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang rwin Wahyudi nyobian geura 8 engang... saabdieun mah matak prustasi... tos kenging kecapna.. di etang deui langkung teuing atanapi kirang teuing... heuheuheu....

04 Fébruari 2013 05:46:20
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Mokahana Rasa" kénging Jonny Taurus

Piraning ge hayang nagog.. di SPBU weh atuh... heuheuheu....

04 Fébruari 2013 03:55:11
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Lain Mangsana" kénging Asep Rachmat

Nambut motorna kang Endang Rochimat geura... heuheuheu....