Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Iwan Hanjuang


Nu kasair ku FBS, Iwan Hanjuang geus nyerat 11.858 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 14:48:59
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Ki Hasan, bisa jadi yeuh, akang ngagero Ki Sunda Sawawa, nu ngrunyung Ambu Pikar..hahahahahaha, apal ayeuna mahhhh...

18 Maret 2013 14:43:10
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Jejen Jaelani War, Ambu Pikar oge apaleun, momo....bilan eta mah..wkwkwkwkwk

18 Maret 2013 14:40:53
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Ambu Pikar, moal, suwer ieu mah moal nyebutkeun handapeun tarangbaga moal..

18 Maret 2013 14:39:50
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Ambu Pikar, tah leres pisan, sami sareng argumen Ki Sunda Sawawa, Jejen Jaelani War, Jerry Irman N Dimyatie, soal bebedil. pas pisan...

18 Maret 2013 14:37:56
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Ambu Pikar, nyumput didieu we aman.

18 Maret 2013 14:31:13
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

Haduh akang nyeri kulit beuteung Yi, ngerjain Ki Sunda Sawawa jeung Jejen, tepi ka cireumbay yeuh...ieu mah modus nyalukan atuh,,gkgkgkgkgk

18 Maret 2013 14:24:38
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Haduh ngeunah seuri yeuh tepi ka rambisak.. gusti teuing...

18 Maret 2013 14:23:57
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

da enya di hareup wew.. gkgkgkgkgkgkgk

18 Maret 2013 14:18:53
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Jejen Jaelani War, dihareup ditukang Yi?

18 Maret 2013 14:17:04
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Sms" kénging Iwan R Jayasetiawan

Jejen, Irman, keur mah ngetikna disalahkeun, tuluy ieu mah pangalaman jeung urang lembang tea gening Jen... gkgkgkgkgkg

18 Maret 2013 14:15:03
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Rudi, sanguna oge seungit, sareng pulen nya.?

18 Maret 2013 14:08:57
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Sms" kénging Iwan R Jayasetiawan

Mana Jejen Jaelani War jeung Irman N Dimyatie nya, yeuh aya fikmin modus geunggeureuhkeun yeuh ayeuna.. hahahahahaha

18 Maret 2013 14:05:18
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Fikmin cawokah ceuk akang mah,padahal akang ADMIN di Cawokah teh, jeung Sarabunis Mubarok, Acep Zamzam Noor, sakainget akang mah tarangbaga teh dina bujur antara handapeun cangkeng, luhureun bujur, karek ayeuna akang apal tarangbaga teh aya dihareup, bisi aya anu apal ieu mah dimana tarangbaga teh ayana?

18 Maret 2013 13:33:03
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

rwin Wahyudi, trik fikmin Yi, lamun ngudag plot realis, wah ngagebay atuh, ti mimiti,ka goah, nyiuk beas kana bobokokeun, ditapi heula, diteangan heula serahna, tuluy ngisikan, tuluy mirun seuneu di hawu, bakal beak 150 kecap lalakon nyangu wungkul, nu matak ku apih dipengkolkeun kana suwer, da lain lalakon nyangu wae, kacipta meureun lamun lalakon nyangu mah. asak brak dahar endingna teh... hehehehe sip lah nuhun.

18 Maret 2013 13:25:40
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Reni Nurhayati, Euleuh tujuan akang kateguh yeuh, tah eta pisan tujuan akang teh, ceuk akang oge yakin, tina komen diluhur aya anu bingung, proses nyangu teh lieur cenah apan ayeuna mah sarwa praktis tea, jadi akang ngingetan, yen baheula mah proses nyangu oge teu gampang siga ayeuna, atuh dina kecap " Suwer" da ayeuna mah ku technologi jeung gaul basa anu kitu anu pangheulana nerap teh, ulah boga angkeuhan yen ieu teh seting pilemburan. Sip Ren, katampa pisan guaranana. nuhun.

18 Maret 2013 12:52:20
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

Dokter jantung gambar jantung, dokter mata, gambar mata ngan eta dokter nu ieu mah, kapaksa gambar kanjut.. gkgkgkgkgkgkgkgk

18 Maret 2013 12:46:17
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Uzanx Boam, gampang lah bisa diatur asal jarcok we..

18 Maret 2013 12:43:55
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Jerry Irman : Beretek Fitri lumpat, datang ka imah ditanya ku Bapana " Kunaon make lumpat? " Leres Asep teh budugan Pa?". " " Upami Asep Irman, geus tibaheula eta mah" ggkgkgkgkgkgkgk, duh hutang komen euy.

18 Maret 2013 12:11:56
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Arif Syamsuri, hehehehe, ngalaman kitu Yi.

18 Maret 2013 10:55:50
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Nena Suunn, keur aya ilham we Neng, da keur buntu mah saminggu teu sakotret-kotret acan, nuhun komen Ciyuuuuss na, sip lah kade tos ukel, teras nyembah... hehehehhe

18 Maret 2013 10:53:10
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

Ke ah komen mah tas shalat Isya..

18 Maret 2013 10:50:35
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Galura Rasa 7" kénging Reni Nurhayati

kurang 3 episode deui ieu mah.

18 Maret 2013 10:49:33
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Lo Dadan, da ieu mah fiksi tea [ miceun salasah embe hideung] ka hijina Amang kawengku kecap 150 jadi teu merele pisan. Gen seeng. tangtu sabaraha menit tah kana nyengsreng teh. " Suluhna asurkeun" hartina Asep aya didapur rek aya picaritaeun ka indungna. Niat Amang mimitina mah, rek nyaritakeun soal tata cara nyangu dilembur ti mimiti ka Goah, nyiuk beas, beasna ditapi heula dipilihan serahna, keusik, ditapikeun, kala-kalan beunyeurna ngaracleng hayam parebut, terus ngisikan, keur ngisikan oge dipilih deui, terus jujutan nyangu jste, tapi Amang bingung da kacida panjang pisan, nya dipungkas we ku Neng Fitri tumorojog anu ngededempes di pipir, kitu tah Lo, kronologisna mah.. hehehehehehe

18 Maret 2013 10:35:40
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging Jejen Jaelani War

Leuheung Yi rokona rupa-rupa jelemana eta keneh mah, kumaha lamun rupa-rupa roko, anu ngenyotna beda-beda, gawat atuh Yi hahahahahahaha

18 Maret 2013 10:21:27
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Si Tumang" kénging Jejen Jaelani War

Akang mah geus ngomen da.

18 Maret 2013 10:16:49
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Mode Séksi" kénging Valda Ali Vam

" (y) "

18 Maret 2013 10:13:49
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Jerry Irman, bae ah, akang oge moal waka nembalan ieuh.

18 Maret 2013 10:13:13
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa, ayeuna mah modern Yi, istri oge wantun nyebat aylapyuh...hehehe

18 Maret 2013 10:03:11
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Abah Ujang, anu bogoh ka akang mah Nia..

18 Maret 2013 09:28:20
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Yi Subur aduh , Amin. nuhun Yi, katampi ppisan dungana..

18 Maret 2013 09:24:20
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Yi Subur, wilujeng sonten, di Ausse wayah kumaha ayeuna ? hehehehe

18 Maret 2013 09:20:35
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Jun Juanda. sssstttt pangseng tea eta teh, nuju gumateul.. gkgkgkgkgkgk

18 Maret 2013 09:19:48
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Indra Farhan, hahahahaha intermezo atuh Yi, ciyuuuus ieu mah.

18 Maret 2013 09:18:00
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Bunda Susan Luvyna, panineungan nya, waas baheula mah da kitu nyangu teh, ngalaman akang oge mubuy sampeu dua, tutung da jadi tilu, ari pek teh areng digayem..

18 Maret 2013 09:16:42
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Dian Wulan, sok we postingkeun, sing PD engke pada nungtun da ku baraya fikminer didieu oge, der ah jangan ragi-ragu..

18 Maret 2013 09:14:49
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Chiming Akardi, weiss aya Jang Haji yeuh, damang Yi, sono yeuh akang, kaciptanya, pulen kabeh.. hahahahahah

18 Maret 2013 09:11:11
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Mode Séksi" kénging Valda Ali Vam

mun 80 oge jiga leupeut meureun Ve..

18 Maret 2013 09:09:38
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Dian Wulan, ciiyussss ieu teh..?

18 Maret 2013 09:04:10
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, akang yakin fikminer can tangtu apal soal hawu oge, apan hawu oge sok nyimpen ruhak anu di bulen ku lebu, suluhan atawa make keretas, baralak, teras tiupan ku songsong, ngan panjang pisan, ieu tina 218 kecap jadi 150 kecap, nya eta mah kumaha anu maca we nerjemahkeunanana. Yi Jejen jeung enyana Yi leuwih pulen, ngalaman meureun sangu dikeupeul heula reus dicocolkeun kana sambel goang,, hehehehehe

18 Maret 2013 08:58:12
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Teti Taryani, tah eta misi fikmin akang teh anu di carioskeun Ku pun adi Jejen, antara tradisi sareng kawanter dunya modern tea..

18 Maret 2013 08:56:06
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, misi fikmin ieu sabenerna bab nyangu baheula memeh aya Rice Co.. tapi teu cekap kecapna panjang teuing..

18 Maret 2013 08:54:48
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Sri Mustikawati, ih bade atuh asal ulah pelit.

18 Maret 2013 08:53:45
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Shofia Sanezz Latjuba, Mr, Bee na saha>>

18 Maret 2013 08:48:29
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Jejen Jaelani War, waas nya Yi, sampeuna dibungkus heula keretas, wah nimat jeung kopi teh.. haduh, ngaruy yeuh..

18 Maret 2013 08:47:12
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Shofia Sanezz Latjuba, tiasa digentos, beres lah.

18 Maret 2013 08:46:46
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Sri Mustikawati.istrinna urang... Buni... ehm..

18 Maret 2013 08:46:14
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Eni Setiani, panjang teuing kecap lamun ngisikan heula mah, wah moal tiasa 150 kecap.

18 Maret 2013 08:45:21
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Usman Ali M, muhun leres Asep Usman bin Uzanx Boam.. hahahaha

18 Maret 2013 08:43:28
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Jejen Jaelani War, di akang mah dikana dulangkeun heula teras dibanjur ku cipanas, ngagigihan teh.

18 Maret 2013 08:42:18
Iwan Hanjuang ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging anjeunna.

Elih Mulyawati, puguh muhun ari gabrug teh, terus akang digalentoran,, muaaach...muachh.. hahahahahaha