Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Jejen Jaelani Wargadipura


Nu kasair ku FBS, Jejen Jaelani Wargadipura geus nyerat 6.169 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 14:57:35
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Anas" kénging Neneng Yatikurniati

Anas Gantung Monas nu lengkepna mah

18 Maret 2013 14:55:54
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

Pasti nuju pasea....hehehe

18 Maret 2013 14:50:48
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Jiga nu ucing sumput....hehehe

18 Maret 2013 14:46:23
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

manawi teh momo...toran....xixixixixi

18 Maret 2013 14:41:33
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

handapeun tarang baga tea bedil nya Kang

18 Maret 2013 14:39:15
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Tah tos kana bedil deui bae, bedil tea panjang pami pestol pondok

18 Maret 2013 14:38:13
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Tuh nya kabur....

18 Maret 2013 14:36:54
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

Saur Kang Irman mah di Teh Tiktik Rusyani cenah

18 Maret 2013 14:34:16
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Saku lancingan nya Ang Rudi, supados ngodokna gampil....heuheuheu

18 Maret 2013 14:32:59
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

Gambar bolu munuu tea nya, duka bagean saha tah

18 Maret 2013 14:25:04
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

Matak naon Kang tetenggerna dina rupi lingga katuruban injuk...hehehe

18 Maret 2013 14:23:16
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Di payun Kang,

18 Maret 2013 14:17:56
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sms" kénging Iwan R Jayasetiawan

Hahaha..... fakta nu moal tiasa disumput-sumput, komo deui nu nga SMSna teh urang Purwokerto, nya puguh nu sepuh ambek

18 Maret 2013 14:14:36
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sms" kénging Iwan R Jayasetiawan

Moal tiasa digeunggeureuhkeun Ang Iwan R Jayasetiawan mah, da tos adat kakurung ku iga...hehehe

18 Maret 2013 14:10:59
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Tarangbaga lolongkrang di antara pngplangan, sok disebut oge puncak manik

18 Maret 2013 13:53:18
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Jigana mun aya Kang Iwan Hanjuang sareng Kang Irman moal teu nyandak nu sami sareng gegendir atanapi popongkol...

18 Maret 2013 13:51:38
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Pang Maehankeun" kénging Iwan R Jayasetiawan

heuheuheu...pasti tah nuju di Purwokerto

18 Maret 2013 13:44:56
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging anjeunna.

Kade Nyimas, bilih aya laleur lebet...

18 Maret 2013 13:29:19
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Nuju di nu anom panginten Ang Nasrul Jatnika mah sakantenan ngadamel tetengger

18 Maret 2013 13:27:56
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalaki Handapeun Papan RÉklameu" kénging Dadah Hidayat

Hahaha...... aya piuntungeun bet kalah lumpat, bisnis mah bisnis we teu kedah isin janten tukang kiridit

18 Maret 2013 13:25:45
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging Ki Sunda Sawawa

Hehehe....cacak ku nyere sakitu nyerina, boa ngajepret deuih, komo pami ku awi saleunjeur diapit ku muncang sakembaran mah, moal teu...deudeuieun......heuheuheu

18 Maret 2013 13:20:34
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging anjeunna.

rupina nyonto ramana sareng lingkungannana Kang Yusuf S. Martawidnda

18 Maret 2013 13:19:31
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging anjeunna.

Ih puguh fikmin oorok eta mah Kang Irman N Dimyatie

18 Maret 2013 10:53:16
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

Mung eta Kang si dokter jantung kumaha tah ngalaksanakeun amanatna?

18 Maret 2013 10:50:14
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

Beu ieu turunan Darwin, tiasa disebat sajatina sobat, dugi ka aya amanat tetengger sagala

18 Maret 2013 10:45:46
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging anjeunna.

Tos wengi mah tara emut nyikat gigi Yi Rudya Kuz, nu penting mah tiasa ngarengkas....hehehe

18 Maret 2013 10:44:25
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging anjeunna.

Hehehe.... untungna teh teu ngagele lalab nu dipelak di Cipanas, cobi pami ngalantung ka Cipanas eta DODI ditewak ku BNN.... wilujeng sonten Ki Sunda Sawawa

18 Maret 2013 10:40:37
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Moé Kaéra" kénging Usman Ali M

Hehehe.... jabi rebeh teh sapertos diobras nya Ang....

18 Maret 2013 10:36:53
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging anjeunna.

hehehe.... boa eta ge ibuna ruruntuk PSK Kang

18 Maret 2013 09:06:23
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Atuh kantenan we ngalaman mah, komo sangu tutug mah...nimat pisan

Aeh Nneng Eel Nurlaela, diajar atuh supados Akangna tambih lengket...hehehe

18 Maret 2013 09:00:28
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Teh Eni Setiani, padahal nyangu dina aseupan bari nagen dina hawu, sanguna langkung pulen, geura mangga cobian, terasbandingkeun sareng sangu dina magic com atanapi nu disangu dina kompor gas

18 Maret 2013 08:56:32
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Kang Iwan, naha nya seueur istri nu teu apal prak-prakannana ngagigihan dina aseupan

18 Maret 2013 08:44:36
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Eta ge tiasa Kang, nyagu dina hawu bari mubuy sampeu...panineungan....

18 Maret 2013 08:42:37
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Leres rupina Asep Usman binti Ali meneng, pruk nikah ngadu kewuk....heuheuheu...

18 Maret 2013 08:39:02
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Kapungkur pami ngagigihan teh beas dina aseupan bari teras dibanjur ku cipanas, aya oge nu dieurihkeun heula kana dulang bari teras dibanjur ku cipanas, pami tos beukah nembe diseupankeun deui

18 Maret 2013 08:32:58
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Ke, 40 taun katukang tos aya kitu basa "suwer", asa dilembur, di Tjiawi Tasik Kang, aya hawu, aya dulang, ngundeur daun sampeu, mung eta tah songsongna kakantun...

18 Maret 2013 08:29:43
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Si Tumang" kénging anjeunna.

Leres, tadi wengi ge diaos deui, asav teu braoseun, namung bade dilereskeun teh kabujeng aya nu ngajempolan.
Rupina ungkara : "...sedih ku warugana..." pas pisan, hatur nuhun Ki Lalat Socrates

17 Maret 2013 16:17:01
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (15)" kénging Irman N Dimyatie

Siap Ang, tangtos nepangan dina waktosna mah

17 Maret 2013 08:49:21
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Kumaha Teuing" kénging Dewi Mentari

bingung kedah kumaha nulungannana...atanapi sina diadu bae kitu nyeri hate sareng bogoh....

17 Maret 2013 08:38:39
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sumur Bandung, Talaga Di Awang-awang" kénging Kang Bibih

Dina PR ayeuna saurna, harga diri sahandapeun harga bawang...

17 Maret 2013 08:37:37
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (15)" kénging Irman N Dimyatie

Nembe episode 15, lima deui jejeg dua puluh.... sing emut kana nadar Kang Iwan Hanjuang, Kang Irman N Dimyatie

17 Maret 2013 08:36:27
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalogor" kénging Yusuf S. Martawidénda

hehehe....uuculan deui kedah meser kolor enggal

17 Maret 2013 08:34:42
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Palebah Iuh-iuh Pananjung" kénging Zulaikha Sobana

Lebah liuhna basisir pananjung hiliwir angin ngagalindengkeun dikir, jajap pamayang nu geus lila ilang, bari ninggalkeun geuri anak pamajikan...

17 Maret 2013 03:24:44
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Getol Tahajud" kénging anjeunna.

Kang Is Tuning, sanes piano, namung tilas harmonifet...

17 Maret 2013 03:24:10
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Getol Tahajud" kénging anjeunna.

Teh Yanti Sri Budiarti, sanes giribig, tilas boboko eta mah

17 Maret 2013 03:23:28
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Getol Tahajud" kénging anjeunna.

Kang Irman Eta mah tanda tilah marios ulangan karawitan, katindihan waktos ngalenyap ....

17 Maret 2013 02:48:57
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lain Siti Nurbaya" kénging Usman Ali M

Tah nimat pisan eta mah, komo pami dituangna teh tos dirapalan bari terus dibabuk ku nu sepuh...nimaaatttt pisan

17 Maret 2013 02:46:48
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Geulis Kénéh" kénging Wan's Kurniawan

3 taun deui Kang, supados jejeg 70

17 Maret 2013 02:45:20
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Getol Tahajud" kénging anjeunna.

heuheuheu...eta mah tilas spidol kamari wengi, gapleh nu kawon dicoret ku spidol

17 Maret 2013 02:43:57
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Getol Tahajud" kénging anjeunna.

Teh Nining Sariningsih tibalik, mikmin bari tahajud...hehehe