Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Mulyana SA


Nu kasair ku FBS, Mulyana SA geus nyerat 1.515 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 14:26:29
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

," Uing meuni geus sasambat ka Ki Hasan minangsaraya menta tulung. Haruh kadeoh tingkat tinggi ku kang Iwan Hanjuang, Ang Jejen Jaelani War STOP ang awas ranjau............."

18 Maret 2013 14:24:36
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

"SApuk uing Kyai Irman N Dimyatie... heded tah ideu teh...."

18 Maret 2013 14:22:04
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Huru-hara" kénging Aris Kumetir

,"Tegep Ang Aris Kumentir (Y) (Y) (Y)"

18 Maret 2013 14:20:54
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

,"Rupina ngeleg ieu mah tobaaaaaaaat ach. tulung - tulung!"

18 Maret 2013 14:19:43
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Huru-hara" kénging Aris Kumetir

,"Muga urang pinanggih bagja da teu mais teu meuleum. Nuhun Ang"

18 Maret 2013 14:17:20
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

,"Pami di Karawang mah Ang Iwan Hanjuang miwah Ang Jejen Jaelani War tarang baga teh antawais bujal sareng larangan atanapi bagian perut bawah. Kitu tah manawi, lepat kitu? Upami di luhur bujur mah Bobokong. Mun dina biologi man Mon Pubis. Mugia Ki Hasan tiasa masihan kamandangna?"

18 Maret 2013 14:02:22
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

,"Hadir Ki Hasan... nuhun pami ngabelenyeh mah manawi kahibur nya Ang? Ambu Pikar nuhun oge kamandangna. Rupina tiluan urang salembur sareng Abah Sarjang oge Iwan Kurniawan benten kecamatan wungkul nya. Salam baktos tiasa ngariung di ieu lapak"

18 Maret 2013 13:38:11
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

,"Dipahing pisan Ang Tito Wicarda omat bilih Ki Hasan sumping."

18 Maret 2013 13:35:28
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

," Muhun Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu teu kenging diwasholkeun. Punten nya?"

18 Maret 2013 13:30:26
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

,"Sapuk.....Caaaaaaaak!"

18 Maret 2013 13:27:45
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

,"Hanjakal teu ti ka pungkur Ang Jejen Jaelani War aduh janten keom kateterasan nyeuh. Gara-gara gadis desa Ang Iwan Hanjuang sareng tetengger Irman N Dimyatie. Kamana ari Ang Nasrul Jatnika nu ahli meruhkeun cinta tea?"

18 Maret 2013 13:24:21
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

,"Ngetrend Ang Irman N Dimyatie panan sunah malem senenan"

18 Maret 2013 13:19:56
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Teu Aya Nu Sampurna" kénging Yusuf S. Martawidénda

, Ka dokter atuh ang Yusuf S. Martawidnda dimodalan banda teh xixixi ulah hoyong nganggona wungkul"

18 Maret 2013 13:17:54
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "BalÉg TampÉlÉ" kénging anjeunna.

,"Ang Apoedy Sarah Ihsan miwah Ang Rudi bagea sumping Ang nyanggakeun nyere..."

18 Maret 2013 10:52:00
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Galura Rasa 7" kénging Reni Nurhayati

Wios ke aya CLBK na sip ach

18 Maret 2013 10:50:30
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (16)" kénging Irman N Dimyatie

,"Weis eta gambar matak keom... wios grafisna disiluetkeun weh Ang Irman.."

18 Maret 2013 10:42:24
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Galura Rasa 7" kénging Reni Nurhayati

Semangat

18 Maret 2013 10:41:51
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging Jejen Jaelani War

,"Aheng pisan Ang Jejen Jaelani War eta orok teh sakantenan namian DODI dari orok Doyan Isepan. heheh"

18 Maret 2013 10:14:59
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

,"Kecil Ang Iwan Hanjuang tibang kitu mah samalah ayeuna mah tos wantun TOTOROG BEDOG."

18 Maret 2013 10:11:13
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

,"Baheula mah "nembak" teh meuni hareurin letah nya Ang Iwan Hanjuang ninggang di kiwari meuni teu sirikna pating jelengeng. Jadi emut jaman cinta monyet halah..."

18 Maret 2013 07:21:23
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging Eni Setiani

,"Bener ceu Mbi Chymepm Janda lebih pelem tinimbang ganja.Xixixi ceu Yuni ka Rafli"

18 Maret 2013 07:20:37
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Lalaki Handapeun Papan RÉklameu" kénging Dadah Hidayat

,"Numawi kedah profesional ngiriditkeun teh nya Ang Dadah Hidayat tegep pisan ieu mah!"

18 Maret 2013 07:19:48
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Lalaki Handapeun Papan RÉklameu" kénging Dadah Hidayat

Gusti kunaaon Ang Sababaraha kali dipupus.....? Koment abdi ngarahiang.."

18 Maret 2013 07:19:00
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Cinta Monyet" kénging Tatin Sardjiman

,"Hobaaat Teh Tatin Sardjiman kmo uingah nenjo imahna ge meuni endah teh Edas tiasaaaan malidkeun rasana ka nostalgia baheula . Koreksi saalit dina nyerat >>>> dibikeun ; dibuka. (Y) (Y) (Y)"

18 Maret 2013 05:28:26
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Juru Parkir Jeung Selebritis" kénging Maman Damiri

Muantap CETAR MEMAHANA, Stahrni banget nya Ang Maman Damiri hanjakal jarang pisan

18 Maret 2013 04:15:45
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Nu Gering Ripuh" kénging Dadah Hidayat

,"Anjir nepi ka kitu tah bahaya cinta... haruuuh"

18 Maret 2013 04:08:11
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Moé Kaéra" kénging Usman Ali M

,"Ampuuum Ang Usman Ali M teu wani ngimplengna oge matak beureum beungeut pisan

18 Maret 2013 03:51:46
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Neleg Eunteung" kénging Nasrul Jatnika

,"HAruh Man 'arofa nafsahu faqod 'arofa robbahu eduuuun leuleus uing Ang Nasrul Jatnika..... Nyangsaya dna karumasa

18 Maret 2013 03:19:53
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Pipi Mawar" kénging Rameli Agam

,"Asa kakalauangan di dunya nu beda Ang. Luas taya babandinganana. Mun dibandingkeun jeung urang teu sakeprul-keprulna acan. Tapi sakapeung urg sok boga parasaan beda nya Ang Rameli Agam, asa teu nalipalk diri pisan nya Ang. Tegep (Y) (Y) (Y)"

18 Maret 2013 01:51:54
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Pipi Mawar" kénging Rameli Agam

muntap

18 Maret 2013 01:10:09
Mulyana SA ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

,"Wilujeng Ang rwin Wahyudi, ngiring bingah pisan!"

17 Maret 2013 00:04:06
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Kakarén Pasantrén XLI" kénging anjeunna.

,"Ang Irman N Dimyatie, Mamih Uun Muliawati haturan bagea sumping. emuach dina panangan tawis baktos"

17 Maret 2013 00:02:34
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Kakarén Pasantrén XLI" kénging anjeunna.

,"Nyanggakeun ang Nasrul Jatnika, hasil revisina : http://fikminsunda.com/naskah/250242435017331_516544065053832

16 Maret 2013 23:59:57
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Kakarén Pasantrén XLI" kénging anjeunna.

,"Sumuhun Ang satadina bade kawas Aang di betuskeun +,- & x Insya Alloh kecap gebeg ge bade diropea di Web!!!"

16 Maret 2013 22:44:55
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Kakarén Pasantrén XLI" kénging anjeunna.

,"Muhun Ang Dosa ulah di(+), amal ulah di(-)an sabab hirup ngan sa (x)

16 Maret 2013 21:54:06
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Siasat Jang Rustam" kénging Aria Damar Pamungkas

,"SOOOOOOOOOOOOOONO nyoso.. (Y) (Y) (Y)"

16 Maret 2013 20:10:24
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Harianeun" kénging Ruhak Pajajaran

,"Harianeun teh mirip sareng kecap sinarieun nya ang Ruhak Pajajaran? Ehm maos ieu fikmin bet kuharianeun hate jadi marojengja."

16 Maret 2013 20:00:04
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Mahiwal" kénging Budi Dharsono

,"Wios Ang Budi Dharsono rek diaku anak uing weh meh jadi anak angkat. Gede pahlana panan. Sok kagagas ari nyaritakeun TKW teh kalan-kalan aya nu bengal tapi seueur oge nu bener, tapi ninggang di kenging dodoja. Tegep pisan Ang... heded!"

16 Maret 2013 19:56:37
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Surabi" kénging Tito Wicarda

,"BIKANG manawi aya sorabi jeung Akang. Tegep kang Tito Wicarda. Salam"

16 Maret 2013 19:54:24
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Kuring Jeung Impian" kénging Kang IsMaya

,"Luarbiasa tegepna (Y) (Y) (Y) (Y)"

16 Maret 2013 11:50:00
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Nalangsa" kénging Jaladara Nitis

,"Sumuhun Ang Jaladara Nitis abdi ge bakat ku reueus ka salira. Cuang bajuang sasarengan."

16 Maret 2013 11:29:25
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Nalangsa" kénging Jaladara Nitis

,"Luar biasa Ang ulin ungkarana tos sa pisan, kantun plotna langkung ditelebkeun sabarian () na dicurekan. Sip (Y) (Y) (Y).

16 Maret 2013 11:26:15
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Diajar 2" kénging Imanul Haq El Faqih

Imanul Haq El Faqih mantap lanjutkeun Ang. Koreksi saalit pami tiasa judulna Diajar 2."

16 Maret 2013 09:56:58
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Sang Kalangkang" kénging Ibnu Hijar Apandi

,"Tegep aya mangsana datang aya mangsana mulang"

16 Maret 2013 09:12:14
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Geber-geber Hihid Aing" kénging Mang Opang

,"Sumuhun Mang Opang teu aya pituin atanapi tr saupami tos kaiket ku hukum nikah sadayana kedah janten ugeran dina mihormat sareng babaktosna. Perkawis tindakanana anu diadu jeung papagon kalan-kalan leuwih telenges bari bbas tina tuntuntan hukum, sapamendak abdi mah ukur ngantos wanci cilakana b, panan Pangran th teu tibra. Gaduh jutaan cara keur malesna. Mugia ba urang tiasa nyecebkeun ketug katiginan yn milapah sa atanapi kasaan dina kaayaan caang atawa pok ta bakal aya balitunganana. TEGEP pisan Ang ironina anteb pisan."

16 Maret 2013 08:55:58
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Geber-geber Hihid Aing" kénging Mang Opang

,"Edas deleka pisan... idiiih.."

16 Maret 2013 07:35:52
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Surak Nu Teu Tarik" kénging Dewi Mentari

,"Muanatap tresna mawa sumanget. Asa kagagas keur jadi monyet he he maksadna mangsa cinta monyet."

16 Maret 2013 07:27:48
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Anas" kénging Neneng Yatikurniati

,"Anas-anak sekarang kita tamsya ke Monas yach? He he heded Ceu "

16 Maret 2013 06:01:53
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Rusiah Nu Jadi Karma" kénging Valda Ali Vam

,"Subhanalloh najan sastuna dina islam taya karma nu diakibat keun ku dosa batur. Mung rupina urang kedah pinter pinter tobat kalawan daria tur nashuha ambh panyprt Gusti bisa dirobah jadi Asihna. TEGEP. Nyanggakeun salam pangwanoh."Valda Ali Vam.

16 Maret 2013 05:18:08
Mulyana SA ngoméntaran Fikmin "Gara-gara Ngebut" kénging Iwan Kurniawan

,"Anjir rawerontek sugan Ang Iwan Kurniawan, tegep yeuh Ang fikmin banget. Manawi teh nu colok sirah ait nu handap. He he he"