Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 06 Méi 2015 20:30:21
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Rebo, 29 April 2015 08:20
Windy Ratna Juwiita: " sampurasun punten abdi ngiring ruang riung..."
Kemis, 23 April 2015 13:53
Andri Sukma Varoga: " Sampurasun,, sim kuring hoyong diajar basa..."
Ahad, 12 April 2015 13:11
Cocolok Raoz: " Sampurasun.... ngiring ngiuhan keudap... di luar panas ngabentrang kana taar......"
Rebo, 08 April 2015 21:39
Agni Rizkiani: " Assalamu'alaikum Bade tumaros, kumaha carana supados kamus sunda na tiasa diangge? Da tos dicobian teh sesah..."
Jumaah, 27 Maret 2015 17:12
You Ghee Dhe End: " gimana cara mengartikan bahasa indo ke..."
Saptu, 07 Maret 2015 19:25
Kang Roy Ambon: " Sampurasun.. Sim abdi pituin urang Sunda, tegesna teureuh Sumedang. Kalintang hoyongna diajar Miksi, manawi kabiruyungan hoyong aub di ieu rohangan (FBS). Hatur nuhun kana..."
Jumaah, 27 Fébruari 2015 14:31
Alex: " assalamualaikum,, hatur nuhun parantos ditampi ,, sm kuring hoyong diajar guguar , pepedar ku basa sunda kalayan bade guguru , tatalek kanu tos tiasa ,, hatur nuhun ka sadayana ,,,..."
Kemis, 08 Januari 2015 15:32
Sukanda Subrata: " nepang sim kuring Sukanda urang cirebon anu hoyong diiajar nyariios sunda.Sadidintern mah ngasuh murang kalih we.Pun bojo hiji pun anak dua.hoyong lebet fikmin sunda naha tiasa..."

Kamus Basa Sunda Danadibrata


Éntri dina ieu kamus dumasar kana Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata wedalan PT Kiblat Buku Utama. Ieu kamus dipidangkeun di Internát kalayan panyaluyuan ti penerbit. Hak cipta dicepeng ku PT Kiblat Buku Utama. Ieu kamus mung tiasa dibuka upami parantos login (via Facebook), sarta ID-na kacatet janten warga FBS.