Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Buku Tamu


Badé ngeusian buku tamu? Mangga login heula.
Klik tombol Login ku Akun Facebook di palih kénca.
12 April 2016 18:33:19
Jo:

Geus heubeul rk kadieu th. Rk panineungan. Jadi anggota ti saprak ieu ngadeg. Harita mah mak akun Jojo Johari. Lantaran akun pesbukna acak-acakan teuing alatan naon boa, katambah dipecat ku Juragan Ki Hasan lantaran manhna ngarasa ceuceub kana cara kuring nu dianggap teu lumrah, antukna jadi pepegatan. Sanajan kuring henteu cicing di nagri, tapi ari kana basa jeung budaya sunda mah angger pageuh. Sanajan digeuleuhan ku Ki Hasan jeung baladna. Pedah kuring sok seuri heuheuheu, tuluy diperkarakeun, dianggap teu sopan. Atuh keur naon dina wayang diayakeun Si Cpot, ari teu meunang ngaheuheuheu mah. Apan budaya sunda mah lain nu Ki Hasan atawa nu admin fikmin sunda lin? Tapi nu urang Sunda. Kuring og urang sunda, anu dipecat tina grup fikmin basa sunda nu ayeuna geus tutup lawang sigotaka. Samalah Ki Hasan og dipecat tina adminna. Hampura mun kuring ngacaprak kamana karep. Ayeuna rk mitembeyan deui dina fikmin sunda. Ku admin ayeuna kawidian? Atawa angger rk nurutan jiga Ki Hasan anu gumnak. Pangapunten. Luhur saur bahe cark, hapuntenna anu kateda. Cag! (Sim kuring Jojo Johari nu ayeuna ukur jadi Jo)

22 Maret 2016 19:25:25
Naz Naz Buyutna Maskar:

Hapunten mamanawian bad tumaros,dupi kamus basa sunda t tiasa di angg gning?? Pdahal abd tos lbet kna grup fikmin..mugia walerana...htrnhu

21 Maret 2016 11:10:55
Enang Rokajat Asura:

Assalamualaikum. Tos lami naker profil sim kuring aya di dieu. Kakara kapalire handapeun profil aya tulisan beureum 'can tiasa midangkeun fikmin'. Puguh enya can kungsi nyieun. Rek prak ngamimitian, har gening can apal kumaha ngirimkeunana. Punten ah, nyuhunkeun bongbolongan.

02 Maret 2016 18:13:02
Jaisyu Muhammad:

asalamu'alaikum
haturnuhun akun pribados tiasa lebet ka fikmin.

01 Maret 2016 04:50:03
Rasyied Doank:

Robi (H.Rasyied)
0813-1658-3299 / 5488A82C

01 Maret 2016 04:48:50
Rasyied Doank:

Assalamu'alaikum,

punten, dupi bade kontak sareng Pa Aan kumaha nya?
abdi ti Bogor, nyondong peryogi

14 Fébruari 2016 06:13:05
Buddy Rahmadinovich:

Abdi hoyong jenten anggota fikmin mugi diangken!

05 Fébruari 2016 06:03:02
Fadhlin Ardiana:

sampurasun

05 Fébruari 2016 02:19:22
Fiq Taufiqulloh:

Sampurasun... Nyungkeun lmu

04 Januari 2016 18:21:31
Guru Sagir:

sampurasun

14 Désémber 2015 18:19:26
Sumanto:

assalamualaikum sampurasun

05 Désémber 2015 06:59:47
Hamim Wira Mihardja:

Sampurasun....

Hapunten sateuacana, seja tumaros. Naha fikmin karya jisim Abdi teu tiasa katoong sadayana upami ngangg komputer sareng upami henteu log-in heula ku akun facebook?....

Haturnuhun

16 Novémber 2015 14:00:07
Gerentes Haté:

Hatur nuhun jisim abdi parantos tepang sareng ieu rohangan,janten tiasa nambihan lmu ngeunaan cumarios ngangg basa sunda.

01 Novémber 2015 14:15:38
Abdul Manap Tilua:

Pami fikmin anu dina Facebook tos tiasa kasair dina web deui teu acan? Hatur nuhun

26 Oktober 2015 11:44:21
Risky Ashary:

punten. abdi teh hoyong muka kamus basa Sunda, namung teu tiasa, padahal tos login nganggo facebook. kinten-kinten naon deui nya nu kirangna?

16 Oktober 2015 01:57:55
Ndri Pedro:

Kang simkuring sesah lebeut kanu kamus,,,tos log in kanu fb nyuhunkeun bantosana,,

16 Oktober 2015 01:55:01
Ndri Pedro:

Kang simkuring sesah lebwut kanu kamus,,,tos log in kanu fb nyuhunkeun bantosana,,

12 Oktober 2015 00:49:08
Hamim Wira Mihardja:

Sampurasun....

14 Séptémber 2015 07:34:42
Kusumah Dipradja:

Willujeng Enjing Kanca-kanca..!
Sim kuring bade tumaros husus ka saderek Admin...Kumaha tiasa nami Sim kuring Kusumah dupradja sareng Pri Krisna di Non Aktifkeun alias di pupus tida rohangan n ieu ?
Hatur nuhun.

12 Séptémber 2015 17:52:13
Anita Ratnasari:

Assalamu'alaikum.
Haturan wilujeng tepang. Haturnuhun ka admin tina panampianana.
Seja ngirng aub, dina raraga nyuprih elmu basa sunda. Karumaosan kaisinan ku kadang wargi, ongkoh urang sunda, tapi teu nyunda dina babasa.

12 Séptémber 2015 15:07:51
Kusumah Dipradja:

Assalamu'alaikum
Sampurasun, Hapunten anu kasuhun Sim Kuring wasta R Prianda Krisna Kusumah. Lebet dina ieu Rohangan dua nami Kusumah Dipradja sareng Pri Krisna. Tah kumargi Sim Abdi tos teu aktip deui oge kaleresan aya masalah, kumargi kitu Sim Kuring Nyuhunkeun Pang blokirkeun, ulah dugi ka muncul deui. Hapunten sanes Sim Kuring alim ilubiung dina ieu rohangan.
Hatur nuhun kana perhatosannana.
Wassalam.

10 Séptémber 2015 13:26:33
Hamim Wira Mihardja:

Sampurasun....

Kaleresan nuju nyals, bad ngiring ngaderes di palih dieu.
Salam baktos ka sadayana ti jisim Abdi.
_/|\_
Rahayu.

25 Agustus 2015 08:25:28
Apoedy Sarah Ihsan:

Kang budi Selamet upami tos log in ngangge akun fesbuk, di handapna aya seratan profil sareng logout. Tah klik nu profilna.. mangga eusian datana didinya. Nuhun...

25 Agustus 2015 07:09:42
Budhi Slamet:

Hatur nuhun tos tiasa ditampi di ieu rohangan, nguping saur kedah ngeusi heula biodata? di palih mana formatna nya?

11 Agustus 2015 20:58:59
Dini Mustaqima:

Sampurasun

27 Juli 2015 11:41:16
Kakang Diazhar Syabhar:

Alhamdulillaah tiasa lebet,,,,bad nyuhungkeun widi ka kasepuhan,,para guru,,abdi hoyong tiasa basa sunda,,,hatur nuhun tos ditampi janten anggota FBS,,

01 Juli 2015 00:45:20
Yati Ntt:

kami sekelurga mengucapkan banyak trimah kasih kpada AKI NUGROHO atas bantuanya no 4d (9509) benar2 tembus 100% bila mau bukti hubungi AKI NUGROHO di nmr ini : 0823=1920=8865 trma ksh

30 Juni 2015 19:55:21
Yati Ntt:

TERIMAH KASIH BANYAK AKI NUGROHO BERKAT ANGKA RITUAL DARI AKI YAITU (9509) AKU BARU MERASAKAN YANG NAMANYA KEMENANGAN 3D, KINI SEMUA UTANG UTANGKU AKIBAT KEKALAHAN YANG LALU SAYA SUDAH LUNASI SEMUANYA,DAN ALHAMDULILLAH AKU JUGA RENCANA INGIN BUKA USAHA SENDIRI, MEMANG AKI NUGROHO PANTAS DI SEBUT PERAMAL JITU. BANYAK PERAMAL YANG SAYA HUBUNGI CUMA PERIDIKSI AKI NUGROHO YANG MEMBERIKAN BUKTI, JIKA ANDA INGIN MENDAPATKAN BOCORAN ANGKA KEMENANGAN HARI INI SGP-HKG-LAOS-MACAU-TOTO MALAYSIA 4D SILAHKAN HBG AKI NUGROHO DI NO 0823-1920-8865 >> http://infoangkatogeljitu.blogspot.com

03 Juni 2015 15:12:02
Teddy Widara:

Kumaha carana supados kacatet janten Warga FBS?

15 Méi 2015 23:22:38
Heri Riswandi:

Manawi aya nu tiasa masihan info, simkuring hoyong tiasa kenging id fbs