Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Seratan kénging Shohiba Nu'man


FBS

Fikmin Genep Kecap Hémingway jeung Babandinganana

Ku Shohiba Nu'manJurus Mikmin • | Ahad, 27 Januari 2013 09:26

“For sale: baby shoes, never worn.” (Ernest Miller Hémingway)   Kasang tukang carita Kacaturkeun, basa Ernést Hémingway keur ngariung di hiji kafé, jeung balad-baladna papada pangarang, inyana susumbar majar sanggup nyieun carita anu lengkep, cukup ukur ku genep kecap. Kantenan, balad-baladna pada cangcaya. Laju...
FBS

Fiksimini: Siga Kieu, Kitu?

Ku Shohiba Nu'manJurus Mikmin • | Ahad, 27 Januari 2013 09:19

(Adaptasi wawancara Becky Tuch jeung sababaraha pangarang tur éditor sakumaha nu kapanggih dina situs http://thereviewreview.net/publishing-tips/flash-fiction-whats-it-all-about ).   Fiksimini. Prosa nu diwatesanan ku 150 kecapan. Saliwatan siga nu énténg, cukup ku miceun saban ungkara nu teu perlu, siksikan deskripsi nu matak kerung, tuluy baé...

Pangakuan Dosa (Dina Mangsana Ngarang)

Ku Shohiba Nu'manProsés Kréatif • | Ahad, 27 Januari 2013 09:09

Genep bulan katukang, kungsi ngunclungkeun dokumén adaptasian ngeunaan fiksimini. Heuh kamari, basa pabeubeurang mukaan lapak, ana bréh éta dokumén ngapung deui, meni nyolok panon buncelik. Dibaca deui téh bet asa nyanyahoanan lir mapatahan ngojay ka soang. Siga nu enya baé geus hatam kana padika. Padahal mah diri sorangan gé meni kacida...